Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ıyıkı varsınız..............

Kımseyle konuŞamıyorum bebksızlıĞımı ............ YÜreĞımde ÇaĞlayanlar akıyor ve bunu kımse bılmıyorrr...................

Cumartesı pazar tatıl bızım........... Yarın ve ÖbÜr gÜn olmayacaĞım burada

ıyı haberler verelım hepppppppppppppp.....

arzu bombayi patlaticakkkkk bekleyin
nurcanim icine ne dogdu bu konuda bizi aydinlat

Nurcanım yine coşmuşsunuz...Düğüne davet etmeyi unutmayın şimdiden hayırlı olsun:))
ARkadaşlık gününüzde kutlu olsun

Bu arada arnavutumuz yani prenses hazretleri daha uyuyordur.Saat 1 gibi kahvaltısını yapıp gelir.Şeniz
VALLA ARLADAŞLAR NE DESEMKİ BİLMİYORUM:1closedeyes:6. HİSSİM NE DİYOR BİLİYORMUSUN BU ARKADAŞALARIN HEPSİ YAKINDA HAMİLE KALACAK SENDE ONLARA BÖN BÖN BAKACAN DİYOR:roflol: :roflol:

TEŞEKKÜR EDERİM DARISI BÜTÜN BEKARLARIN BAŞINA DÜĞÜN TARİHİMİZ BELLİ DEĞİL AMA BELLİ OLUNCA HABER VERİRİZ DÜNÜRÜMÜZLE sengözlerimebaksanab

ayyy benim kirmizilar geldi gelcek, sancim basladi.

anlatmazsam catlarim, dün gece bir rüya gördüm. rüyamda kk ya giriyorum, üstte bildirileriz kisminda bir bildiri var. Allah Allah diyorum aciyorum hamilesiniz bildirisi almisim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

[RÜYAN HAIRLARA ÇIKSIN CANIM BELKİDE BİR İŞARETTİR İNŞALLAH İNŞALLAH:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy benim kirmizilar geldi gelcek, sancim basladi.

anlatmazsam catlarim, dün gece bir rüya gördüm. rüyamda kk ya giriyorum, üstte bildirileriz kisminda bir bildiri var. Allah Allah diyorum aciyorum hamilesiniz bildirisi almisim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım rüyan hayrolsun bende akşam rüyamda benim kocam biriyle öpüşüyodu gördümm :roflol: :roflol: nasıl kızıyorummm gebelik testi muhabbetine şaka yaptım allah al dedi sana şaka rüyalarıma girdi ödüm patladı vallaaa öldürcektim onu rüyamdaa kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

meyraaammmm bak öyle iş felan yapim deme arzuya kızdık zaten sabahtan beri iş yapıyoduuuu

sakın meyram iş yapma bunlar çok kızıyooo :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: inşallah kırmızılar gelmez sen yinede yorma kendiniii Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sözlerin çok güzel arkadaşlık şaraptır yıllandıkça anlarsın tadını tuzunu çok beğendim
teşekkür ederim canım çok sevdim sizleri acaip moral buluyorum burada pozitif düşünmeme umut , ümit etmeye devam ediyorum sizlerin sayenizde duru senin şahsında tüm arkadaşlara teşekkür ederim pozitif düşünelim gelecek güzel günler yakın olsun vereliniortak:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

YÜREK DİKENE KONSA KANIMIZ DOSTA GİDER,GÜNLER VUSLATI ANSA CANIMIZ DOSTA GİDER, SEVGİLER DUA OLUR DUALAR DOSTA GİDER, BU DOST DOSTUNA HAYIRLI GÜNLER DİLERİM....
kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktana.s.

kizlar kirmizilar geldi, sonunda bir aydir beklenmeyen misafir geldi. neyse hosgeldi, agrim var. ben yatayim biraz. uyuynca geciyor ama uyku tutmaz simdi beni. belki gelirim yine. kendinize iyi bakin. rüyamin tersi cikti:(

VALLA ARLADAŞLAR NE DESEMKİ BİLMİYORUM:1closedeyes:6. HİSSİM NE DİYOR BİLİYORMUSUN BU ARKADAŞALARIN HEPSİ YAKINDA HAMİLE KALACAK SENDE ONLARA BÖN BÖN BAKACAN DİYOR:roflol: :roflol:

sen o 6. hissine söylee çok ayıp ediyooo burdaki bütün kızlar ve bennnnn diyecekkk çok ayıpppp.. burda biri hamileyim dediğinde hepimize ümit oluyorr demekki çabalar boşa gitmiyorrr umutsuzluğa düşmemeyi ben burda öğrendimmm seninde hamilelik haberini burda hepbirliktee coşkuylaaa ağlaya ağlaya kutuycazzzzzz 6. hisiin çok b..k yemesinn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kizlar kirmizilar geldi, sonunda bir aydir beklenmeyen misafir geldi. neyse hosgeldi, agrim var. ben yatayim biraz. uyuynca geciyor ama uyku tutmaz simdi beni. belki gelirim yine. kendinize iyi bakin. rüyamin tersi cikti:(

ÜZÜLMEKK YOKKKKKK EN AZINDAN BİRÇOK ADET OLAMAYAN İNSANLARA GÖRE ŞANSLISINN O KIRMIZILARIN GELMEDİĞİ GÜNDE GELECEKKK BİZ BURDAA DUALAR EDERKEN ALLAH BİZİ KAPISINDAN ELİMİZ BOŞ GÖNDERMEYECEKK BELKİİ YAZILANLARDAN ETKİLENİP ACABAMI DİYORUM AMA İŞTE BENDE O YÜZDEN TEST YAPMIYORUMM DAHA FAZLA ÜZÜLMEMEK İÇİNNN SENDE SAKIN ÜZÜLMEE OLURMUUU CANIMM HADİ YAT DİNLEN BİRAZZZ Şeniz Şeniz a.s. a.s. a.s.

CANIM BENıM ıNAN NE DıYECEĞıMı BıLMıYORUM ŞUANDA NE KADAR ÜZLDÜĞÜNÜ ANLIYORUM KENDıNı FAZLA ÜZME LÜTFEN GELECEK ıNŞALLAH BıR GÜN :çok üzgünüm:

arkadaşlar moralim alt üst oldu, çıkıyorum ben şimdilik sonra yine girerim:((

kızlar sağ kasık tarafım bide arkası feci agriyor yaaa.3:30 a sıra aldım eşim erken cıkmaya calişaçak inşlh yetişiriz dr ye.neden agrıyo bi bilen varmı gözünüzü sevim varsa sölesin kanım cekildi bişe olmaz demi bebeğime.

deniz bebis yerlesio ondan, korkma hersey yolunda. hem simdi dr anlatir sana meraklamna tatlim.

kizlar ben hic üzülmedim inanain. tesellileriniz icin saolun ama gercekten ankaraya gidince asilamaya karar verdik. simdilik erteledim yani herseyi. o yüzden coooook rahatim. uykum kacti ama. zaten gündüz uyumak hic adetim degil. simdi arzu gibi elime bezi alip camlara mi dalayim diyorum:))))

dsc00684m.jpg

kizlar benim pre seed bu. evde kalan son numune:)

deniz bebis yerlesio ondan, korkma hersey yolunda. hem simdi dr anlatir sana meraklamna tatlim.

kizlar ben hic üzülmedim inanain. tesellileriniz icin saolun ama gercekten ankaraya gidince asilamaya karar verdik. simdilik erteledim yani herseyi. o yüzden coooook rahatim. uykum kacti ama. zaten gündüz uyumak hic adetim degil. simdi arzu gibi elime bezi alip camlara mi dalayim diyorum:))))

inşlh öledir cnm inan ağlıyorum şuan.annelik cok zormuş yaaa tutamıyorum kendimi allahım nolursun sizlerde versin.

ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ÇACUK HASRETİ ÇEKEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE ALLAHIM ....ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)

hayirli-cumalar.jpg

AMİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİN AMİİİİİİİİİİİİİN seninde herkezindee mübareek olsuuun cuma gününüüüüüüüzzz..
canım beniim çok güzel olmuuuuuuuşş..içim huzur doluyoo sayendeee.sağol teşekürederiiiiiiiiim:1hug:opuyorumnanaktan

Canım hayırlısı olsun üzme kendini bir gün bizimde yüzümüz gülecek :teselli:

Ben seni hiç sevmedimki
Adet zamanımın geçmesini sevdim
Ben seni hiç sevmedimki
Ben çift çizgi görme olasılığını sevdim
Ben seni hiç sevmedimki
Bir gün onu hissetme olasılığını sevdim
Ben seni hiç sevmedimki
Onun kokusunu ciğerlerimde hissetme olasılığını sevdimmm senağlamasenağlama

Back
X