Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sıcak karşılanmak çok güzel
burayı takip edip hamile haberleri almak da çok güzel umudunu yitirdiğin anda moral buluyosun bu haberlerle

ayyyyy öğle yemeğine giititm geldim sayfalar artmış ne güzelllll

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

güzel özlü sözler birlik dayanışma harikasınız

meyraaammmm canııııımmmmmm sıkma canınııı olurmu bitanem

denizsizada panik yapma kanaman olmadığı sürece sorun yok bu ağrılar normal

ve bu arada 3 adet misafirimiz daha varrrrrrrr

meyracım kırmızılarına üzüldüğümü bilmeni isterim, ama inan hamile değilsen geldiğine sevinen çok kişi var, inşallah bebişimiz olduktan sonra Allahım kırmızıları aratmasın bize..................... ıyi dinlenmeler canım moralini yüksek tut herşeyde bir hayır vardır :1hug::1hug::1hug::1hug:

Arnavut güzelim günaydın hoşgeldin.......................:)))))))))))))))

iipekkk :)))))))) hoşgeldin aramıza ..........................

aysefilizkol, denizsizada, durualya, egeliyim48, latsibel, merm, Moonlight, nazanım, yakamoz82

:Saruboceq:
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoookAFİYETTT BAL ŞEKER OLSUNNNN YEDİKLERİN LÖP LÖP ET OLMASINNN :roflol: :roflol: :roflol:

Teşekkürler arzucummmmmmmmm, herkese afiyet olsun tabikiiiiiiii

herkes öğlen yemeği yiyor demi... kızlar beslenmemize iyi yapmalıyızzzzz... sebze meyva baklagil ağırlıklı yemeliyiz..............

Nazlı bebeklerimizi bizi ne hallere koydularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. öğlenleri yemek yemezdim artık dikkat ediyorummmmmmmmmm...

Bugün soğan kürüne başladımmmmmm.. kızlar 15 gün sürecek bittiği zaman da kırmızılar gelmezse hamileyimdir inşallah yarabbimmmmmmmmmmm..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen dualarımızı kabul ett

durucum nasılsın bitanemmmmmmmmmmmm

ayyyyy öğle yemeğine giititm geldim sayfalar artmış ne güzelllll

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

güzel özlü sözler birlik dayanışma harikasınız

meyraaammmm canııııımmmmmm sıkma canınııı olurmu bitanem

denizsizada panik yapma kanaman olmadığı sürece sorun yok bu ağrılar normal

ve bu arada 3 adet misafirimiz daha varrrrrrrr

biraz uzandım şimdi gecti ama varya cok feci girmişti.sendede varmı cnm öle ağrilar.

ipekk hoş geldin aramıza kesinlikle buraya katılmakla kesinlikle pişman olmayacaksın hatta huzur ,neşe, arkadaşlık,paylaşım, vs... bulacaksın.:lepi::içelim:hihoyyyt:CüvCüv:zemuszemus duru sen nasılsın mercimek seni rahatsız ediyormu artık zamanıdır mide bulantılarının

arzuuuummmm yine temizlik yapıyon demiiiiiiiii:oklava:

ipekk hoş geldin aramıza kesinlikle buraya katılmakla kesinlikle pişman olmayacaksın hatta huzur ,neşe, arkadaşlık,paylaşım, vs... bulacaksın.:lepi::içelim:hihoyyyt:CüvCüv:zemuszemus duru sen nasılsın mercimek seni rahatsız ediyormu artık zamanıdır mide bulantılarının

everestim mide bulantısı var daha vukuat yapmadım çok şükür evde olsam neysede işyerinde zor bu sabah ilk defa birden bire midem ağzıma geldi önceleri sadece bulanıyodu yarın doktora gidecem kalbi atması lazım demişti hayırlısı

ınşallah durucummmmmm bebişimizin o minicik kalbinin sesini duyacaksınnn. (bebişimizin derken babası ben değilim yanlış anlaşılmasın :roflol::roflol: )

İnşallah durucummmmmm bebişimizin o minicik kalbinin sesini duyacaksınnn. (bebişimizin derken babası ben değilim yanlış anlaşılmasın :roflol::roflol: )

:roflol::roflol::roflol::roflol:ay ilahi güldürdün beniii allahta seni güldürsün emiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

Napalım işte bi şekilde mesaiyi doldurmaya çalışıyos geyiğe vuruyos sohbet ediyos akşam olsada evimize gitsekkk kaydirigubbakcemile

arzuuuummmm yine temizlik yapıyon demiiiiiiiii:oklava:

:utangac: :utangac: :utangac: :utangac: :utangac: :utangac: evett ama şimdi kendime bir kahve yaptım bilgisayarımı aldım balkonaa bir sigara yakmak istedim amaa kaka o dedimmm seni zehirliyo bak onu içersen hiç bebeğin olmaz vücut yeni temizleniyoo hava mis gibi kirletme dedimm şimdi kahvemi yudumluyorumm evin karşısında park var orda oynayan çocukları izliyorumm anneleride yanlarındaa ne güzelll hayal kuruyorum :kahve: :kahve: :kahve: :kahve: :kahve:

Back
X