Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.
şekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.
ya canım hani ismin altında resimler varya onları nasıl koyuyoruz onu merak ettim bilyormusun
selam canım ya ben sana bir şey sorsam
Bende şu takvimleri merak ediyom kıslar nasıl yaptınız -tatlicadiarzu-
canım sor bakem ama çalışmadığım sayfadan sorma :roflol:
ay ilahi kendimi bir an okulda sözlü yapıyorum diye hissettim canım hallettim sağol :roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html canım ben burdan yapmıştım bak istersenBende şu takvimleri merak ediyom kıslar nasıl yaptınız -tatlicadiarzu-
inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarımız seninle bebişin kalp atışlarını duyarda gelirsin:CüvCüv:şekerlerim ben gidecem birazdan dr ye eşimi bekliyom.dua edin emi olumlu gecsin herşey.allahım nasil heycanlanıyom yaa.2düğünüm olacak bugün allah nasip ederse.
bacım bu mercimek seni çok zorlucak gardını al bekle ben kızıma hamile iken 15 günde 8 kilo vermiştim ama değerrrrŞenizeverestim mide bulantısı var daha vukuat yapmadım çok şükür evde olsam neysede işyerinde zor bu sabah ilk defa birden bire midem ağzıma geldi önceleri sadece bulanıyodu yarın doktora gidecem kalbi atması lazım demişti hayırlısı
selam arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim siteyi incelerken sizi gördüm
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html canım ben burdan yapmıştım bak istersen
durucum sende yapsana takvimi :CüvCüv:![]()
inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarımız seninle bebişin kalp atışlarını duyarda gelirsin:CüvCüv:
bacım bu mercimek seni çok zorlucak gardını al bekle ben kızıma hamile iken 15 günde 8 kilo vermiştim ama değerrrrŞeniz
gelllllll gellllllll sende gellll hanım ablaaa hamile kalmak isteyen gelsinnnn hepimize yer var burda hoşgeldinn sefa getirdin inşallah kısa zamanda müjdede verirsin![]()
bende az önce yapmıştıımmm
Kedersizimmm teşekkürlerrr bu akşam eve gidim yapim bende a.s.
Durucum resimdeki senmisin :tomato:
aaa çok güzel olmuş hayırlı olsun yeni gördüm:))
kedersiz hoşbulduk canım valla ben de bu aralar bağımlılık yapacak bir şeyler arıyorum tam isabet oldu desene alkisalkisalkis
yaaa ben sigarayı bıraktım bir ay oldu kk tiryakisi oldum yakında gün içinde içtiğim sigara kadar mesaj yazacam şutarafagitti önceden ben bi sigara içem gelem diyodum şimdi ben bi mesaj yazam gelem dicem yalnız sigara rüyama girmiyodu topiktekiler hergün rüyamdaa buyrunnnnnnnnn
bende bırakmak istiyorum ama olmuyor gerçekten çok zorrrryaaa ben sigarayı bıraktım bir ay oldu kk tiryakisi oldum yakında gün içinde içtiğim sigara kadar mesaj yazacam şutarafagitti önceden ben bi sigara içem gelem diyodum şimdi ben bi mesaj yazam gelem dicem yalnız sigara rüyama girmiyodu topiktekiler hergün rüyamdaa buyrunnnnnnnnn
kıskandım seni durucum bende koydum resmimi yeni gelen arkadaşlar tanısın bizi:))