Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durum gerçekten çok tatlısın yaaa gözlüklerde pek yakışmış taze annemize maşallah size maşallahhh:nazar: :emir_bebek: :nazar: :ecrin_bebek: :CüvCüv: :nazar:

yaaa ben sigarayı bıraktım bir ay oldu kk tiryakisi oldum yakında gün içinde içtiğim sigara kadar mesaj yazacam şutarafagitti önceden ben bi sigara içem gelem diyodum şimdi ben bi mesaj yazam gelem dicem yalnız sigara rüyama girmiyodu topiktekiler hergün rüyamdaa buyrunnnnnnnnn

iyi ya can ım burası en azından sağlığına zarar vermiyor ruhunu dinlendiriyor ne iyi olmuş bırakman

Hepiniz ayyüzlü arkadaşlarsınız maaşallahh :nazar::nazar:
Benide kıskandırmayın uğraşmıyım şimdi bende koymak için :asigim:

durum gerçekten çok tatlısın yaaa gözlüklerde pek yakışmış taze annemize maşallah size maşallahhh:nazar: :emir_bebek: :nazar: :ecrin_bebek: :CüvCüv: :nazar:

heeee bana gözlükleri bilgisayar kullanırken verdi doktor benim çok başım ağrıyor

ya duru diğerlerini yaarına koysan ben göremiyecem yemek yapacam çünkü

VALLA ARLADAŞLAR NE DESEMKİ BİLMİYORUM:1closedeyes:6. HİSSİM NE DİYOR BİLİYORMUSUN BU ARKADAŞALARIN HEPSİ YAKINDA HAMİLE KALACAK SENDE ONLARA BÖN BÖN BAKACAN DİYOR:roflol: :roflol:

bu ne demek şimdi bön bön bakıcam aşkolsun kötükedihüso işallah seninde hamile olduğunu duyan eltin bakar sana bön bön

canım benim eşimde bıraktı bir defada ve bir daha eline almadı yani biraz irade sanırım ve hayatında ilk bırakma denemesiydi yani biraz inatlaştı ve bıraktı çok şükür
galiba benim iradem miradem yok :çok üzgünüm:

kizlar kirmizilar geldi, sonunda bir aydir beklenmeyen misafir geldi. neyse hosgeldi, agrim var. ben yatayim biraz. uyuynca geciyor ama uyku tutmaz simdi beni. belki gelirim yine. kendinize iyi bakin. rüyamin tersi cikti:(

hayırlısı olsun canım hoşgelmiş sefa gelmiş bir daha ki ay gelmesin bebiş göndersin inşallah.

ben çıktım arkadaşlar eşim eve gelince yemeği hazır görmese surat yapıyor şimdiye kadar ne yapıyorsun diyip dırdır edecek
şimdilik hoşçakalın byyy

Ben seni hiç sevmedimki
Adet zamanımın geçmesini sevdim
Ben seni hiç sevmedimki
Ben çift çizgi görme olasılığını sevdim
Ben seni hiç sevmedimki
Bir gün onu hissetme olasılığını sevdim
Ben seni hiç sevmedimki
Onun kokusunu ciğerlerimde hissetme olasılığını sevdimmm senağlamasenağlama

mafoldumbenmafoldumben:1no2::delphin:

Hoşgeldin susuz yaz

Durucum sende ölesinn canım benimm güzel bebişin güzel anası :emir_bebek:

merhaba uzun zamandır (neredeyse bu başlık ilk açıldığı günden beri) takip ediyorum arı sütü polen bal karışımı eşimle bizde her sabah yiyoruz beş yıllık evliyim pkoluyum son bir yıldır bebek istiyoruz bu ay üçüncü gün testlerim yapıldı tedaviye başlıyoruz son günlerde başka bir arkadaşa gönderme yaptığınız için misafir olmaktan çıkıp aranıza katılmanın daha iyi olacağını düşündüm
allah hepimize en kısa zamanda vatanına, milletine ,ümmetine, ailesine hayırlı ,sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder

hoşgeldin canım güzel dileklerin için teşekkürler işallah...

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
SadeceMeyra, everest, hummu85, iipekkk, KEDERSıZ+, latsibel, nazanım, sevdanehri, susuz yaz, yakamoz82, _arzu_+

kizlarrr bengeldimmmmm. biraz toparlandim.
ooo yeni arkadaslar gelmis. hosgelmis. kalabalik olduk baya. duyan gelio duyan gelioooo:)
topigide güzeller sarmis masallah
durum hayirli olsun takvimin, ne sirin öyleeee. Allah tamamina erdirsin:)

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
SadeceMeyra, everest, hummu85, iipekkk, KEDERSİZ+, latsibel, nazanım, sevdanehri, susuz yaz, yakamoz82, _arzu_+

kizlarrr bengeldimmmmm. biraz toparlandim.
ooo yeni arkadaslar gelmis. hosgelmis. kalabalik olduk baya. duyan gelio duyan gelioooo:)
topigide güzeller sarmis masallah
durum hayirli olsun takvimin, ne sirin öyleeee. Allah tamamina erdirsin:)

canım iyi oldunmu nasılsın

heeee topiğimize maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

bizde yeni gelen arkadaşlara kendimizi tanıtıyodukkk

takvim yaptım şimdilik kalsın sonra başka birşeyle değişitirirm

Back
X