Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam sabahtan beri topiğibiterecem diye canım çıktı ne çok yazmışsınız Ben de bu ay adaçayı yağı soğan suyu bal tarçın çörek otu ve bal polen arısütü karışımı yadim bakalım rabbim hangisini vesile kılacak
inşallah bukürlerin sonucunda böyle olursun canım:CüvCüv: rabbim sanada nasip etsin inşallah ne zamndır istiyorsunuz? sorun nedir?

kizlarrr cok kötü bisey oldu, yagmur yagdi bizim kermes iptal oldu:( hayirlisi olsun neyse

karbonat muhabbetiniz iyiydi valla. cok güldüm :roflol:

bu arada idrar yolu icin sogan kürü de iyi geliyor, düsük tehlikesi de az hatta hic yok . bilginiz olsun

saol canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geciririmde sağlıklı bir evlat dünyaya getiririm allahın izni ile darısı sizlerin başına.[/QUOTE]

amin tatlım inş.....cok gzel bir hamilelk geçircen inş.doktrun deiğini yap korkma arastırma kafan karısır yapma ..amin cnm darısı basımızaaaa belirtin varmıydı?

meyram arnavutum nasılsınız? bende bugun arkadaşlar topladık benim evde güzel bi gündü.Onlar gitti ortalığı topladım size bakmaya geldim.Birazdan da benim bey gelir işden;)))
siz neler yaptınız fıstıklarım

arnavut güzelim corasprin yazmişsin bi yazında.banada yazdı dr neki o okudum ama pek bişe anlamadım.ağrım var dediydim ondan mı yazdı acep.2 tane daha yazmiş ilaç.valla afedersiniz ama büyük tuvaletimi yaptiklan sonra peceteyle sildiğimde yeşil yeşil geliyo bişeler neki o öle korktum vallah.

evet tatlım CORASPİRİN NORMAL ASPİRİNİ BİR KÜÇÜĞÜ VE kanı sulandırmak için kullanılıyo.genelde tüp bebek tedavisinde dee kullanılıyomuş..sen merak etme iç doktorunda tavsiye ettiysee..
aynen seren serengilinde öyle problemi var işte ama onunki daha fazla ve iğne kullanıyoo .sende sadece coraspirin al yeter..
ama çıkan yeşil şey için inan hiç bir fikrim yokk inan:1no2::sm_confused:

sibeliiim hoşgeldin canıııım..güzel geçtimi bariii??sen şimdi yorulmuşsundurdaa..

kızlar siz nasılsınıız ?naptınız görüşmeyeliii??
kızlar ayrıca birşey keşvettim idrar yolu enfeksiyonu için ,ilthab için..250 gr brokoliyi 15 dk 1 litre suda haşlayıp aç karnına bir bardak için..bunu 5 gün yapın farkı göreceksiniiz.ben hala ilthab döküyorum inanın bir parmak şeklindee.sizzde bende yok demeyin sizde için hem ucuz hem kolay sağlığınız için ..yapın lütfeen..tadıı maydonoz suyu gibiiii,çimen gibi bişeey ..

abooow kimse yokmuş ya burda ben kime diyooom hoooyt..nerdesiniiiz yaaa :(( öhöhöhöhöööhh

brokoliyi haslamaktan kolay ne var, ben hep yaparim. nerden duydun bunu, maydonoz filan bilirimde bunu duymamistim. hatta karnibahar bile demisti saracoglu

brokoliyi haslamaktan kolay ne var, ben hep yaparim. nerden duydun bunu, maydonoz filan bilirimde bunu duymamistim. hatta karnibahar bile demisti saracoglu

senin avatarını yerim kııızkaydirigubbakcemile3 siz öyle hep yatıyonuzmuuu??

alternatif tıpta şifalı bitkiler var.orda okudum tee 5 gün önce hemen yaptım içiyorum.gerçekten farkı anlarsınız hemen akıntınızın rengi değişiyo.ki ben amelyattan önce bilee asla bikere bile olsun ya değişik bir renk ya değişik bir koku dahi hisetmediim amaa malesef doktorum 2 avuç ilthab çıkarmış meğersee..o yüzden bişeyim yok demiycekmişsiin onu anladıım..
evet maydonozu bende yaptım ama akıntımda bişey olmuyodu sık sık idrara çıkıyodum okadar..yap canım yap sendee ,illaki bişey olması şart değil sağlık için için ikinizde eşinizle.vallaaa bak..

cok tatlilar dimi, bende görünce bayildim:))))) hemen kaptim.

canim hemen deniycem brokoliyi adetim bitince. düsük filan yapmaz dimi?

bende varım
bunu bende yapacam ilk fırsatta.
evet arnavutcum baya yoruldum.şimdide salata yaptım geldim .

Herkese selam arkadaşlarr...
Bugün biliyosunuz baya bi kötüydüm 40 dk bekledim geçmedi bir de üstüne idrarımla kan gelmeye başlayınca doktora gittim.antibiyotik ağrı kesici fitil verdi allaha şükür şimdi iyiyim hiç böyle olmamıştım.

Ayrıca kızlar doktor alttan kontrol etti felan rahimde bişey yok dedi yalnız 4 gün ilişki perhizi yapın gebelik olabilir dedi neden böyle dedi aklım karıştı.bugün adetimin15.günü ovulasyon testini 4 gündür yapıyorum hala çift çizgi yok CADIARZU doktor ihtimale karşımı dediki yoksa yumurtlamadan nasıl olcek :mymeka:

Back
X