Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevdanehri cidimisin canım valla dr bişey biliyorki konuşuyor dr un dediğini yapın perhizi uygulayın
inşallah kız inşallah valla hamişler çoğalıyor bereketli bir ay a mı girdik ne
en son adet tarihin ne zamandı?

sevdanehri cidimisin canım valla dr bişey biliyorki konuşuyor dr un dediğini yapın perhizi uygulayın
inşallah kız inşallah valla hamişler çoğalıyor bereketli bir ay a mı girdik ne
en son adet tarihin ne zamandı?

23 mayısta adetim oldu dediğim gibi bugün 15.günümdü bilmiyorum ya kafam karıştı ama zannetmiyorum yani beş gün adetim 10 günlük bi durumda hamilelik kesinlikle yoktur bence bi de dedeğim gibi testte çift çıkmadı.Annemde kanamam felan olunca normal değil dedi hafi damla damla kanamam oldu ama bilmiyorum yaaa :uhm: belkide kum felan olabilirmi bende mirmirmirmir

23 mayısta adetim oldu dediğim gibi bugün 15.günümdü bilmiyorum ya kafam karıştı ama zannetmiyorum yani beş gün adetim 10 günlük bi durumda hamilelik kesinlikle yoktur bence bi de dedeğim gibi testte çift çıkmadı.Annemde kanamam felan olunca normal değil dedi hafi damla damla kanamam oldu ama bilmiyorum yaaa :uhm: belkide kum felan olabilirmi bende mirmirmirmir
bugün daha 15.gününmüş ama bellide olmuyor canım yerleşme kanamasıda olabilir sanmıyorum kum falan düşürdüğünü çünkü ben o sancıları çok iyi bilirim dayanılmaz ağrılar onlar senin varmı sancın
birde teste hemen çift çizgi çıkaz daha çok çok erken canım
inşallah hamilesindir canım :CüvCüv:

Sancım felan yok canım hiç olmadı inşallah başka bişey yoktur ...
Ahh nerde o hamilelikk valla ne yalan sölim doktorun öyle sölemesi bile güzeldi :utangac: artık en ufak bir şey bile mutlu edebiliyo demekki insanı CADIARZU

Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum eşim oturacakmış iyi akşamlar size görüşürüz

inşallah bukürlerin sonucunda böyle olursun canım:CüvCüv: rabbim sanada nasip etsin inşallah ne zamndır istiyorsunuz? sorun nedir?

Sağol tatlım inşallah hepimiz bebişlerle şişeceğiz. Ben 8. ayımda bi dış gebelik geçirdim ameliyat ile bitti. Şükür tüpler sağlam kaldı.İkinci ayım geçen ay klomen ve pregnly kullandım olmadı bu ay klomen kullandım pregnly gerek kalmadan yumuşlar çatlamış dr aşılama yapalım dedi ve dün aşılama oldu bakalım hayırlısı 10gün sonra belli olur

arkadaşlar misafrilerim vardı bugün hiç girmedim topiğe kaynatmışsınız yine deminden beri okuyorum yazdıkalrınızı gözlerim ağrıdı

merhaba arkadaşlar siteyi yaklaşık 4 aydır takip ediyodum uzaktan. yapılan kürlerin çoğunu yaptım sayılır tık mık yok. bebek olmuyo daha nasip değil daha galiba. ben pko luyum soğan, incir ,aslan pençesi şimdide arnavut güzelinin kürünü deneyim dedim. ben kendi kendime gülüyorum artık. komsumuzun kızı geliyo elimde mutlaka içinde bişeyin suyu olan bi bardakla kkda ki topikleri takip ediyorum en çok da burayı söylemesi ayıp neyse sizi uzaktan takip etmekten vazgeçtim size katıldım herkese tekrar slmlar Allah bebiş versin hepimize :)

herkess nerdeee topiğimiz boş kalmış :1no2: uyanamadınızmı yoksa evdemi değilsiniz :a015:

merhaba arkadaşlar siteyi yaklaşık 4 aydır takip ediyodum uzaktan. yapılan kürlerin çoğunu yaptım sayılır tık mık yok. bebek olmuyo daha nasip değil daha galiba. ben pko luyum soğan, incir ,aslan pençesi şimdide arnavut güzelinin kürünü deneyim dedim. ben kendi kendime gülüyorum artık. komsumuzun kızı geliyo elimde mutlaka içinde bişeyin suyu olan bi bardakla kkda ki topikleri takip ediyorum en çok da burayı söylemesi ayıp neyse sizi uzaktan takip etmekten vazgeçtim size katıldım herkese tekrar slmlar Allah bebiş versin hepimize :)

hosgeldin canim, demek gizli gizli bizi takip eden misafir sendin:)
kaydirigubbakcemile3

dualarınıza çok ihtiyacım var....:Saruboceq::Saruboceq: tedavinin en önemli kısımlarındayım kızlarnolur dualarınızı eksik etmeyn olumru

hoşgeldin canım iyi ki katıldın aramıza bu topikte herkes birbirini kucaklıyor ve gün geçtikçe büyüyor topiğimiz amin işallah bebişlerimiz gelsin artık.

dualarınıza çok ihtiyacım var....:Saruboceq::Saruboceq: tedavinin en önemli kısımlarındayım kızlarnolur dualarınızı eksik etmeyn olumru

dualarımız seninle umutsuz allah dualarımızı boş çevirmez hayırlısı ile tedavin bebekle sonuçlanır işallah

bugün pazar ya kimsecikler yok gezin arkadaşlar tadını çıkarın tatilin istanbul çok sıcak ya benimde dün misafirlerim vardı çok yoruldum bugünde evi toparladım dinleniyoz şimdi

dualarımız seninle umutsuz allah dualarımızı boş çevirmez hayırlısı ile tedavin bebekle sonuçlanır işallah

AMİN BİRTANEMM ALLAH RAZI OLSUN...İNŞ SENDE EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR KAVUSURSUN BEBEĞİNE TÜM KALBİMLE SÖYLÜORUM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM.SAGLIKLI HAYIRLI HAMİLELİK GEÇİR İNŞ.:Saruboceq:

AMİN BİRTANEMM ALLAH RAZI OLSUN...İNŞ SENDE EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR KAVUSURSUN BEBEĞİNE TÜM KALBİMLE SÖYLÜORUM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM.SAGLIKLI HAYIRLI HAMİLELİK GEÇİR İNŞ.:Saruboceq:

canım sağol karıştırdın galiba tabi topiğimiz kalabalıklaştı ben daha hiç hamile kalamadım ki bekliyoz işte allah hayırlısını vericek merak etme sen.

susuz yaz seninde evlilik yyildönümün yaklasiyor galiba. insallah bebek haberiyle kutlarsiniz:)

arnavut güzeli nasılsın
antalya yanıyordur şimdi bu denize gitmedin mi ah orda olmak vardı konyaltında şuan denizde özledim ya çok

Back
X