Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize ii geceler nasilsiniz bakalım.

sanaada iyi gecelerr canııım nasılsııın annesiiiiii??umarım herşey yolundadııııır..

arnavut güzeli ve diğer antalyadaki arkadaşlar haftaya antalyaya geliyorum.dua edinde bebişimde olsun artık gelirken:emir_bebek:bu arada deniz nasıl ısındı mı

ohooo vallamıı süper yaa ne güzeel.ısındı ısındııı:dance:inşallah canım antalya sana uğur getirsiiin..
hayırdır hotele falanmı?tatilemii??nereyeee

simdi trt de alanyayi anlatan belgesel vardi. ne güzeldi öyleeeee. bende gelmek istiyorum yaaa. burasi cok soguk

kızlar hepinize ii geceler nasilsiniz bakalım.
biz iyiyz canım siz nasılsınız :emir_bebek: :CüvCüv:
:1no2: yaa kedersiziiiim okudun gördün dimii.biz hala iyi niyetlii ACEBA BİLGİSAYARLARI MI BOZULDUDA İPTAL ETTİLER BİZ MERAK ETMİYELİM DİYEE.yaaa malesef demekki dediğin gibi bizden sıkılmııış..

evet dimi nekadar içtendi köpeklerin doğumu bile onu nekadar çok heycanlandırmıştı bizimle paylaşmıştııı.sonraa bahçesiinden bahsediyoduu siz gelin ben size kısır yaparım diyoduu,bahçemin çiçekleri olursunuz diyoduu..BENCEDE HEPİSİİ YALANMIIIIŞ..bizden bilgileri alana kadarmış herşey hamile kalana kadarmış..

oy benim arkadaşlarımaa kurban olsuun vallaaa..siz benim için çok özelsiniz:1hug: ve değerlisiniiiz o yüzden size yaptığı saygısızlığı yüzünden çok kızdım onaa okadaar..benneyaptımki
aman boşver arnavutum yaa birazcık söylediklerinin arkasındaysa ve biliyorumki okuyor bu mesajları başka bir ismle üye olup telafi eder yaptıklarını ama o öyle bir insan değil boşuna konuşuyoruz biz burda defolup gitsin:mymeka: başka arkadaşmı yok :içelim:

ayy inşallah kedersiz.o listede adımı görünce çok değişik hissettim bir de gerçek olsa heyecandan ölecem herhalde..senin gününe ne kadar kaldı sende bu ay tutttturursun inşallahh
o listede hepimizn adı ya olacak ya olacak başka yolu yoksüprizzzzz
canım ben daha yeni temzilendim bugün 7. günümyerimseniben

HADı BıRAZ GÜLELıMMM..
filin biri karınca yuvasına basar tüm karıncalar çok sinirlenir içlerinden biri filin tepesine doğru tırmanmaya başlar.sonra bir ara gözgöze gelirler ve aşık olurlar.fil karıncayı babasından ister fakat baba vermez.derken karınca file kaçar.baba karınca eline bi tüfek alır file doğrultur tam vuracakken karınca filin önüne geçer dur baba der.arkamdaki file acımıyorsan karnımdaki file acı

:roflol: sen bunu fikralar bölümüne yazsana cok komikmis, ay koca fil minnacik karincaya nasil sigarrrrr

arnavut güzelim ben antalyalıyım eşimle izmirde çalışıyoruz..yıllık iznimize geliyoruz haftaya.oyyy çok güzelde şimdi millet yine başlıcak bebiş sormaya..3 günüm kaldı yav bu sefer 3 kişi geliriz inşallah:ecrin_bebek:

HADİ BİRAZ GÜLELİMMM..
filin biri karınca yuvasına basar tüm karıncalar çok sinirlenir içlerinden biri filin tepesine doğru tırmanmaya başlar.sonra bir ara gözgöze gelirler ve aşık olurlar.fil karıncayı babasından ister fakat baba vermez.derken karınca file kaçar.baba karınca eline bi tüfek alır file doğrultur tam vuracakken karınca filin önüne geçer dur baba der.arkamdaki file acımıyorsan karnımdaki file acı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:
aman allahım hadi fille yaptılar o işi karınca nasıl doğuracak fil yavrusunu :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

[
aman boşver arnavutum yaa birazcık söylediklerinin arkasındaysa ve biliyorumki okuyor bu mesajları başka bir ismle üye olup telafi eder yaptıklarını ama o öyle bir insan değil boşuna konuşuyoruz biz burda defolup gitsin:mymeka: başka arkadaşmı yok :içelim:

dimiiiii bencedee öyle bişey yapması lazım ama nerdeee zannetmiyorum bukadar lafın altından nasıl kalkıcak..okuyoo okumazmıı bizim için içi gidiyoduuurkaydirigubbakcemile3 pişaaamn hemde nasıl 9 ay nasıl geçer evdee bahçedee köpeklerlee..dimmii ammaakaydirigubbakcemile3

ay hakkatten yaa ben arkadaşlarımlaa mutluu ve mesuduum baak herkez katılıyoo,çok şükür sonuç ta alıyoruuuz,kurtlarımızıda döküyoruuuuzzz. misafirler hep baka kalsınlar dışardaan napalıım yaniii...:sm_confused: kaydirigubbakcemile3 :1closedeyes:

HADİ BİRAZ GÜLELİMMM..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 karnımdaki file acıııı babaaaa...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerim senin karnını beeen karıncaa.

süperdi ya arada böyle fıkra anlatalım iyi fikiir süpersin destinaaa:içelim: :lepi:

SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, denizsizada, destina, KEDERSıZ+, siir, sonce, susuz yaz

herkes burdaaaa :teytey:

kızlar iyi geceler hepinize ben çıkıyorum işimiz var birazcık:utangac:BELKı SON 3 GÜNDE
TUTTURURUZ ÇALIŞMAYA DEVAMM

SadeceMeyra, ArnavutGüzeli+, denizsizada, destina, KEDERSİZ+, siir, sonce, susuz yaz

herkes burdaaaa :teytey:

evet herzamanki gibii gören geliyoo gören geliyooo:dance: :teytey: kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmiiiiiiiihihoyyyt :dance:

[
iyiyiz bitanem.daha cok yeni oldugu için cok korkuyorum.[/QUOTE]

e normal annesiiii,kıymatini nasıl bilicen başkaaa..kork sen sonu ferah oluuurkaydirigubbakcemile5

kızlar başim feci dönüyo eşimde evde yok ben biraz dinleneyim burdayım gene.ilk defa böle oldum tansiyonummu düştü acaba yaa.kollanya zarar edermi.

kızlar iyi geceler hepinize ben çıkıyorum işimiz var birazcık:utangac:BELKİ SON 3 GÜNDE
TUTTURURUZ ÇALIŞMAYA DEVAMM

yavaş yapıın kııız:9 tutanıda düşürmeyiiiinn. tamammıııı:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3 hadi iyi bol çalışmalaaar..uslu duruunyerimseniben

kızlar nabersiniz?
bugün yine bir hamile haberi aldım son iki aydır bu kaçıncı aldığım hamilelik haberi sayamadım
yanlış anlamayın kimseyi kıskandığımdan değil allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ama ben ve bu topikteki arkadaşların mücadelesini düşünüyorum bir yandan da hiç problem yaşamadan hamile kalanları inanın çok üzülüyorum ay birde o kadar korunduk bebek kazayla oldu diyip o laf göndermeler yokmu iyice cinlerim tepeme çıkıyor her hamilelik haberinde hıçkırarak ağlıyorum benim ne zaman bebeğim olcak diye çok üzülüyorum artık psikolojim iyice sıyırmaya başladı ama elden ne gelir işallah arkadaşlar hepimiz hamile kalırız da bizi lafta bozanlara cevabımızı veririz en kısa zamanda.

Back
X