E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #4.961
GÜNAYDINNNNN yeni birgün hepinize mutluluk getirsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni suratsız yüzümü bugün biraz çekeceksinizzz ben iyi değilim bugünn akşam eşim eve gelirken bana test getirmiş elinde görünce zaten gözlerim doldu çünkü ben ona test yaptığımı ve negatif olduğunu söylememiştimm utanıyorum çünkü artıkkk kendimi eksik hissediyorum sorun bende işte bu adet düzensizliğini ben 2 ayda bir yaşıyorumm kocamın ne suçu varr bide keçi boynuzu yemiyor diye kızıyorumm testi bu sabah yapıcamm zannediyor bugünü nasıl atlatıcam bilmiyorumm çok sıkıldım artıkk çokkkkkkkk ... kafanızı şişirdim sabahın köründe kalktım size anlatıyorumm napıyımmm başka kimseye anlatamam kiii senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
herkese günaydınn....
arzucum nolursun üzülme lütfen böyle yapıpta kendini strese sokma... olacak hepimizin birgün olacak.. kendimi eksik hissediyorum felanda söyleme hani hepimiz pozitif düşünecektik.. sen böyle kendini bırakırsan olmaz ama hayatım.. güçlü olmamız lazım bak burdaki herkes her ay hayal kırıklığına uğruyoruz bazen bebişler süpriz yapıyor beraber ağlıyoruz beraber seviniyoruz... toparla kendini canımm... resimdeki sensin demi güzeller güzeli. maşallah o bebek surata bu laflar yakıştımı şimdi...:tomato: