Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün gene rüya gördüm.hamile oldugumu ögrenmeden önce gördüğüm gibi.hamile kaldığimi görmüştüm cıktı anlatmiştim size.bugünde rüyamda kızım oluyomuş ama bebeklik halini göremedim.büyümüş biraz sarı sarı sacları var.adıda tuana ymiş.hayır olsun artık bakalım.

canım inş çıkar rüyan hayırlısını versin rabbim
deniz kız benim içinde bir rüya görsen ne iyi olurdu canım ya rahim filmim nasıl geçecek
yarın gidiyorum çektirmeye kızlar du a edin

Hayrolsun inşallah canım bu arada tuana ismini yıllar öncesinden bekarken kızım olunca koymak istediğim isim.... Çok üzgünüm çoook hala kısmet olmadı bigün olur inşallah fisfisfis

sevdammmm allah gönlüne göre versin bebeğim olacak o da olacak isyan etmek yokkka.s.

dur canım bebiş nasıl annesi nasıl gidiyor hamilelik :emir_bebek: :CüvCüv: :nazar:

günaydın kızlar nasılsınız
ben çokdandır ara sıra ne yazmışsınız bakıp çıkıyorum eşimin yerine ben bakıyorum dükkana ondan sizleri unuttum sanmayın sakın hepinizi çok çok seviyorum

canııııııııımm özledik wallaha beeeee ŞenizŞeniz korkma rahim filminden sakın yarın için şimdiden sana geçmiş olsun diyorum a.s.a.s.:nazar:

dur canım bebiş nasıl annesi nasıl gidiyor hamilelik :emir_bebek: :CüvCüv: :nazar:

teyzesi sizin dualarınızla büyüyor :nazar:bu sabah kan tahlili yaptırdık sonucu doktor alacak şimdilik iyiyiz...dualarım hepinizle canlarım benim Şeniz

sevdammmm allah gönlüne göre versin bebeğim olacak o da olacak isyan etmek yokkka.s.

Canım hoşgeldin başın ağrıyomuş boşver pek strese bulaşmamaya bak iş yerinde he deyip geç insanlara sırnaşık şey Benim moralim yüksek kötü olmak yok yasakkelime allahıma şükür okadar güzel evliliğim varki hiçbişey bundan daha önemli değil olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil zaten evde benim büyük bebeğim var devamlı ilgi isteyen kedi gibi sırnaşan kaydirigubbakcemile3 en güzel şey bu sizde arkadaşlar kafanıza takmayın artık dilara arzu şutarafagitti

canııııııııımm özledik wallaha beeeee ŞenizŞeniz korkma rahim filminden sakın yarın için şimdiden sana geçmiş olsun diyorum a.s.a.s.:nazar:

canım bende hepinizi çok özledim bu aralar girip bakıp çıkmak zorunda kalıyorum çalışıyorum eşimin yerine
benden kurtuluş yok :jeyyar: başka topiğe geçseniz yine bulutrum size sengözlerimebaksanab canlarım ama çalışınca hergün girilmiyor nettde evde
canım inş kolaydır öyle sitres yaptımki uykularım kaçıyor bir an önce olsun bitsin diyorum artık

Hayrolsun inşallah canım bu arada tuana ismini yıllar öncesinden bekarken kızım olunca koymak istediğim isim.... Çok üzgünüm çoook hala kısmet olmadı bigün olur inşallah fisfisfis

kız valla hiç düşünmemiştim bile isim olarak ama o cıktı.bakalım artık nasip bana hep zaten kızım olacakmiş gibi geliyoda.inşlh sağlıklıda olur.eşimde beğenirse bende koyarım.inşlh sende en kısa zamanda hamiş olursunda sende tuana koyarsın.

canım inş çıkar rüyan hayırlısını versin rabbim

amin cnm.

deniz kız benim içinde bir rüya görsen ne iyi olurdu canım ya rahim filmim nasıl geçecek
yarın gidiyorum çektirmeye kızlar du a edin

ayy bi başkasına hiç böle rüya görmedim ama denemeye calişirim.inşlh hayırlısı olur senin içinde.

teyzesi sizin dualarınızla büyüyor :nazar:bu sabah kan tahlili yaptırdık sonucu doktor alacak şimdilik iyiyiz...dualarım hepinizle canlarım benim Şeniz

canım allah sağlıklı bir şekilde göndersin inş
olurya birgün belki bir yerlerde görüşürüz bizde teyzeleri olarak severiz onu
inş tahlillerde iyi çıkar canım benim Şeniz

Canım hoşgeldin başın ağrıyomuş boşver pek strese bulaşmamaya bak iş yerinde he deyip geç insanlara sırnaşık şey Benim moralim yüksek kötü olmak yok yasakkelime allahıma şükür okadar güzel evliliğim varki hiçbişey bundan daha önemli değil olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil zaten evde benim büyük bebeğim var devamlı ilgi isteyen kedi gibi sırnaşan kaydirigubbakcemile3 en güzel şey bu sizde arkadaşlar kafanıza takmayın artık dilara arzu şutarafagitti

canım inş bebişine tez kavuşursun
yine buradan duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum
bayanın birinin yıllardır bebekleri olmuyomuş üzülüyorum ama çokda değildedi ve şöyle devam etti
yemek yemedenmi durabilirsiniz veya tatlı yemedenmi dedi
bizde yemek yemeden dedik
oda bakın işte ben çocuğu tatlı olarak düşünüyorum dedi olursa güzel olur olmazsada hayatın sonu değil dedi
yaklaşım çok güzel geldi bana bunu düşününce insan rahatlıyor
gerçekdende aç durulmaz ama tatlısız durulur demi canım
rabbim herkesin tatlısını verir inş

günaydın kızlar nasılsınız
ben çokdandır ara sıra ne yazmışsınız bakıp çıkıyorum eşimin yerine ben bakıyorum dükkana ondan sizleri unuttum sanmayın sakın hepinizi çok çok seviyorum

Hoşgeldin sevimsu sen yokken neler oldu görüyosun dimi :1shok: neler yaşadık neler kaydirigubbakcemile3

canım inş bebişine tez kavuşursun
yine buradan duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum
bayanın birinin yıllardır bebekleri olmuyomuş üzülüyorum ama çokda değildedi ve şöyle devam etti
yemek yemedenmi durabilirsiniz veya tatlı yemedenmi dedi
bizde yemek yemeden dedik
oda bakın işte ben çocuğu tatlı olarak düşünüyorum dedi olursa güzel olur olmazsada hayatın sonu değil dedi
yaklaşım çok güzel geldi bana bunu düşününce insan rahatlıyor
gerçekdende aç durulmaz ama tatlısız durulur demi canım
rabbim herkesin tatlısını verir inş
[/QUOTE]

Çok güzel benzetmiş bravo alkisalkisalkis gerçektende öle çocuk olursa evin neşesi daha çok olur ama hayatın sonu değil yine devam hayatın sonu değil dediği gibi

Hoşgeldin sevimsu sen yokken neler oldu görüyosun dimi :1shok: neler yaşadık neler kaydirigubbakcemile3

h.b canım
evet az önce onuda okudum ve çok üzüldüm
duruuuu sen bizi bırakmican demi canım
kızlar burada ben çok rahatlıyorum çünki benim yazdıklarımı okuyan ve aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var var diyorum derdi aynı olunca insanı daha iyi anlayabiliyosun ondan diyorum benim 4 de bebeğim olsa allah izin verirse ben buradayım bellimi olur belkide çocuklarımız okurlarken tesadüf olur aynı yerlerde okurlar
ayy hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile3

bir tanem mesela belki prolaktin hormonun yüksektirde ondan kalamıyorsundur ilaç verir kalırsın yada ne bileyim kansızsındır demir eksikliğin vardır ne bileyim yani eğer gitmezsen öğrenemezsin belki hiçbirşeyin yoktur en azından ne var ne yok öğrenmen şart buna bebiş için katlanmalısın sen onun için birşeyler yapki oda gelsin bir an önce halay çekelim yawwwwww:teytey:

iyi de durumm,yıllardır bu şikayetler var,yani iyice sarpa sarmıştır diye düşünüyom ve daha çok korkuyorummm:utangac:

iyi de durumm,yıllardır bu şikayetler var,yani iyice sarpa sarmıştır diye düşünüyom ve daha çok korkuyorummm:utangac:

canım aynı şikayetlerden bende tedavi gördüm korkma çok uzun sürmüyor 3 veya 4 ay gibi eğer başka birşey yoksa tabi sen hiç geçiktirmeden git canım erken teşhis daha erken tedavi demek canım geçmiş olsun şimdiden :1hug:

h.b canım
evet az önce onuda okudum ve çok üzüldüm
duruuuu sen bizi bırakmican demi canım
kızlar burada ben çok rahatlıyorum çünki benim yazdıklarımı okuyan ve aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var var diyorum derdi aynı olunca insanı daha iyi anlayabiliyosun ondan diyorum benim 4 de bebeğim olsa allah izin verirse ben buradayım bellimi olur belkide çocuklarımız okurlarken tesadüf olur aynı yerlerde okurlar
ayy hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile3

Valla durucum hiçbir yere gidemez izin yok :oklava: onu bulur kapısına dayanırız bizi nasıl bıraktın diye kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana durucum öle yapmaz zaten :nazar:
Bu site birçok konuda bilgi sahibi ediyo insanı kolay klay vazgeçemeyiz bencede :enbuyukkk:

canım aynı şikayetlerden bende tedavi gördüm korkma çok uzun sürmüyor 3 veya 4 ay gibi eğer başka birşey yoksa tabi sen hiç geçiktirmeden git canım erken teşhis daha erken tedavi demek canım geçmiş olsun şimdiden :1hug:

canım benim adetler bildim bileli düzensiz ama ailem de beni yönlendirmedi ki yaş küçükken hadi dr.a diye..öyle böyle 32 olduk gidemedik..yani erken teşhis değil geç olacak aslında,ve bunca yıldır gitmediğimden bi sürü başka sorun çıkacak:delphin:

canım benim adetler bildim bileli düzensiz ama ailem de beni yönlendirmedi ki yaş küçükken hadi dr.a diye..öyle böyle 32 olduk gidemedik..yani erken teşhis değil geç olacak aslında,ve bunca yıldır gitmediğimden bi sürü başka sorun çıkacak:delphin:

32 çokda geç değil canım arkadaşım sen cesaretinii topla ve hemen gitt olurmu bak yoksa ben gelip kolundan çeke çeke götürecem kaydirigubbakcemile şaka bi yana lütfen geç,iktirmeden git hiçde geç değil esas yaş ilerleyince daha zor onun için daha fazla geciktirme

kızlar ben biraz çıkıyorum ama yine gelirim namaz kılcam ve hepimize dua etcem allah yardımcımız olur inş

32 çokda geç değil canım arkadaşım sen cesaretinii topla ve hemen gitt olurmu bak yoksa ben gelip kolundan çeke çeke götürecem kaydirigubbakcemile şaka bi yana lütfen geç,iktirmeden git hiçde geç değil esas yaş ilerleyince daha zor onun için daha fazla geciktirme
daha ne gecikçek yahuuuu..yaşıtlarım çocuklarını okula gönderdiii.hiç cesaret bulamıyom..eşimle de artık konuşmuyoz bu konuyu o da can sıkıcı

daha ne gecikçek yahuuuu..yaşıtlarım çocuklarını okula gönderdiii.hiç cesaret bulamıyom..eşimle de artık konuşmuyoz bu konuyu o da can sıkıcı

Peki ne yapmayı düşünüyosun cesaret edemiyorum diyosun ,32 yaşındayım geç kaldım diyosun,bi yandan da bebek istiyosun.. bütün kapıları sen kendin kapatmışsın zaten bu şekilde sadece zaman kaybı olur senin için hepimiz aynı şeyleri söylüyorum bir an önce doktora gitmen gerek diye..Başka ne söylenebilirki :tomato:

Back
X