E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.061
inşallah canım arkadaşım inşallaaaah..sen git geel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze="2"]canım benimm her zaman dua ediyorum hepinize, çocuk hasreti çeken herkese allahım hayırlı evlatlar nasip etsin[/sıze]canim sanada iyi yolculuklar. Ins karnin dolu dönersin bize. Yolcunun duasi kabuldür dua et nurcanimmmm
güaydın kızlarrrrrrrr Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ayşem nasılsınn ????
esrammm hoşgeldin ben sana yazamadımm özlettin kendinii işlerin bitmiş taşınmışsın güle güle otur canımmm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
burda olmayan arkidişlerrr sizlerede günaydınnnn yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben
Günaydınnnnn polen güzellerii kaydirigubbakcemile3 nasılsınızzz bakalım bugünnn İnşallahh bugünlerde de güzel haberler alırız hamile haberleri opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın sevda nehri,,, bugün destinanın günü bakalım inşallah hamiştir.............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Herkese günaydınn... maşallah keyifler yerinde... teşekkürler arzum hoşbuldum.. ama sen dün beni birazcık üzmüştün akşamki yazılarını okudum sevindim... inşallah bu liste uğurlu listemiz olur... bu arada kızlar ben bu ay yumurtlamadım..kaydirigubbakcemile3 çok kötü bir cümle tavuk gibiyiz valla.. bugün 16. günümdeyim ama ovulasyon testinde halen tek çizgi.. 11. gününde testi yaptım 2. çizgi silikti.. daha sonra silik olanda kayboldu... eşimde bana diyorki bende yapacam belki bende çift çizgi çıkar..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydınn... maşallah keyifler yerinde... teşekkürler arzum hoşbuldum.. ama sen dün beni birazcık üzmüştün akşamki yazılarını okudum sevindim... inşallah bu liste uğurlu listemiz olur... bu arada kızlar ben bu ay yumurtlamadım..kaydirigubbakcemile3 çok kötü bir cümle tavuk gibiyiz valla.. bugün 16. günümdeyim ama ovulasyon testinde halen tek çizgi.. 11. gününde testi yaptım 2. çizgi silikti.. daha sonra silik olanda kayboldu... eşimde bana diyorki bende yapacam belki bende çift çizgi çıkar..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3