Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arzucum yaklaşık 2 yıldır korunmuyoz.eşimde ve benim hormonlarda bi sorun yok yumurtlamamda iyiymiş şimdi adet bitiminde rahim filmi çekilecek.ona göre aşılamaya gidecektik ama bu pazar antalyaya gidiyoz artık herşey tatil dönüşüne kaldı.birde tatildi denizdi derken bebişi kafaya takmazsam tatilden 3 kişi dönüveririz inşalllah:emir_bebek:

inşallah canımmm ohhh git tatiilineee at kafandan bebek düşüncesiniii eşinle çook güzel bir tatil geçir sıcak deniz kum güneşş bak inşallah bunlarr çok iyi gelecek dileriimm dediğin gibi 3 kişi dönersinizz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy keşke çok önceden katılsaymışım aranıza.2 yıldır en mutlu adet günümü yaşıyorum sayenizde..SÜPERSıNıZ YAA..ALLAH RAZI OLSUN VALLA..

arzucum yaklaşık 2 yıldır korunmuyoz.eşimde ve benim hormonlarda bi sorun yok yumurtlamamda iyiymiş şimdi adet bitiminde rahim filmi çekilecek.ona göre aşılamaya gidecektik ama bu pazar antalyaya gidiyoz artık herşey tatil dönüşüne kaldı.birde tatildi denizdi derken bebişi kafaya takmazsam tatilden 3 kişi dönüveririz inşalllah:emir_bebek:

inşallah destinacım.....

benim arkadaşım EŞİYLE DENİZE GİTME PLANI YAPIYORLAR,,, o tarihtede hasta olucak. oda gitmiş doktra adet geciktirici ilaç almış adetine 10 gün kala içeye başlıyor... ooooooooooooooohhhhhhhhhhh mis gibide tatilini yapıyor.. 1,5 ay sonra hamile olduğunu öğreniyor................

artık adet geciktiği için mi hamile kaldı yoksa olacağı mı vardı bilmiyorum.... allah nasip ettimi oluyor inşallah bizlerede nasip edecek güzel rabbim

ayy keşke çok önceden katılsaymışım aranıza.2 yıldır en mutlu adet günümü yaşıyorum sayenizde..SÜPERSİNİZ YAA..ALLAH RAZI OLSUN VALLA..

Canım benim bak böyle kafana takmıcaksın ne güzel zamanında adet oluıyoruz buna da şükür diyelim :olmaz: inşallah tatil iyi gelir kafanı dağıtırsın keyfini çıkart dediğin gibi belki 3 kişi gelirsiniz :sm_cool: ahhhhh ahhhh keşke bende tatile gidebilsemmm hasret kaldım tatile dinlenmeye değişikliğe offf :sinifsinif:

inşallah destinacım.....

benim arkadaşım EŞİYLE DENİZE GİTME PLANI YAPIYORLAR,,, o tarihtede hasta olucak. oda gitmiş doktra adet geciktirici ilaç almış adetine 10 gün kala içeye başlıyor... ooooooooooooooohhhhhhhhhhh mis gibide tatilini yapıyor.. 1,5 ay sonra hamile olduğunu öğreniyor................

artık adet geciktiği için mi hamile kaldı yoksa olacağı mı vardı bilmiyorum.... allah nasip ettimi oluyor inşallah bizlerede nasip edecek güzel rabbim

Artık herşeyden ümit bekler oldukk :roflol: :roflol: bence zamanı gelmiş rabbim nasip etmiş adet geciktiricinin hiçbir etkisi olmamıştır canım.:umursamaz: bu arada ne güzel smile ler koymuşlar bayıldımmm :gitme: :sinifsinif: :olmaz: :kedi: :umursamaz: opuyorumnanaktan

evet ayşe filizim hepimize bir gün nasip olacak inşallah.bebişlerimiz gelecekleri zamanı bilir..bi gelsin poposunu kızartıcam niye beni üzdün
diye

sevda nehri gidersin inşallah canım tatile.gidemesende olduğun yerin tadını çıkar.kocanla mutluysan hergün heryer tatil gibi işte.birde meleğin karnına kondumu ooooohhhhhh

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

halay çekesim geldi bi düğün olsada gitsem kurtlarımı döksem oh oh diye

kızlar kasıklarımda ara ara bir elektirk giriyor 1 yada 2 saniye sürüyor
acaba nedir ki bu

vallahi süpper enerjiler yayıyorsunuz etrafa.. gözüm sizde elim işte aklım hep burda... nasıl olacak bu işler bilmiyorum.. arzum resimde süper çıkmışsınız maşallah.. destina bak tatile gidiyormuşsun tadını çıkar belki bir kaçyıl artık tatil fırsatın olmaz bebişin gelirde eviniz başka şekillerde şenlenir..

yavff herkes tatile gidiyor ben bu yıl çakıldım hiçbiryere gidemem.. bol bol eğlenin kocişlerinizle güzel günler geçirin.. ailesinin yanına gidenlerde bol bol hasret giderirler artık..

kızlar biz üniversitedeyken evlenmiştik 3 yıl korunduk.bi ara adetim gecikti telaşla test yaptık.ilk test yapışım yanlış okumuşum tek çizgizi gebelik zannediyom..annaaaammm bi üzüldüm donakalmıştık.sonra negatifi öğrenince de sevinçten uçtuk tabi..şimdide çift çizgiyi görmek için uğraşıyoz

ayşecim inşallah bütün arkadaşlarımın iyi dilekleri en kısa zamanda güzel haber almama yardım eder
ama bana kalırsa benim için halay çekmemiz biraz zaman alıcak

1.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
2.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
3.sırada................................Gulayyusuf .........................20 Haziran
4.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
5.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
7. Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
8.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
9.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
10.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz

Destina seni çıkardım yeni gününü söyle onu ekleyelim canım

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim hamile kalamadım. şimdide incir kürü deniyorum. ARNAVUTGÜZELıNıN kürüyle hamile kalanlar demişsiniz bu kür ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.artık hergün ağlıyorum ve eşimide üzüyorum inşallah bir an önce isteğen herkes hamile kalır......mafoldumben

herkese iyi günler yine sayfalar dolmuş ben iki gündür yoğundum sadece arada yazıları okuyabildim yazamadım bakıyorum herkes bir karamsarlığa kapılmış herşeyin hayırlısı bazen bişeyin olmaması daha hayırlıdır üzmeyin kendinizi dün benim kızın 5. sınıf mezuniyet gecesi vardı bir taraftan çocuğum büyüdü diye seviniyorsun bir tarafdan gelecekle ilgili kaygılar başlıyor 4-5 gündür nereye gitsem sbs sınavları konuşuluyor anneler üzgün kaygılı seneye benimkide başlıcak ben her zaman dua ederken ikinci çocuğu bizim için hayırlı olacaksa ver derdim demekki hayırlı olmucak benim için vermedi Allah . o yüzden hayırlısını dileyin olursada olmazsada :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim hamile kalamadım. şimdide incir kürü deniyorum. ARNAVUTGÜZELİNİN kürüyle hamile kalanlar demişsiniz bu kür ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.artık hergün ağlıyorum ve eşimide üzüyorum inşallah bir an önce isteğen herkes hamile kalır......mafoldumben

hoşgeldin canım istersen bu topiğin ilk sayfalarını biraz oku biz tabiki anlatırız ama orda herşey çok daha ayrıntılı yazıyor buyrunnnnnnnnn

Back
X