Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi günler yine sayfalar dolmuş ben iki gündür yoğundum sadece arada yazıları okuyabildim yazamadım bakıyorum herkes bir karamsarlığa kapılmış herşeyin hayırlısı bazen bişeyin olmaması daha hayırlıdır üzmeyin kendinizi dün benim kızın 5. sınıf mezuniyet gecesi vardı bir taraftan çocuğum büyüdü diye seviniyorsun bir tarafdan gelecekle ilgili kaygılar başlıyor 4-5 gündür nereye gitsem sbs sınavları konuşuluyor anneler üzgün kaygılı seneye benimkide başlıcak ben her zaman dua ederken ikinci çocuğu bizim için hayırlı olacaksa ver derdim demekki hayırlı olmucak benim için vermedi Allah . o yüzden hayırlısını dileyin olursada olmazsada :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim kusura bakmayın yeni üye olduğum için siteyi yeni çözüyorum .birazda canım sıkkın kusura bakmayın
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim hamile kalamadım. şimdide incir kürü deniyorum. ARNAVUTGÜZELİNİN kürüyle hamile kalanlar demişsiniz bu kür ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.artık hergün ağlıyorum ve eşimide üzüyorum inşallah bir an önce isteğen herkes hamile kalır......mafoldumben
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim hamile kalamadım. şimdide incir kürü deniyorum. ARNAVUTGÜZELİNİN kürüyle hamile kalanlar demişsiniz bu kür ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.artık hergün ağlıyorum ve eşimide üzüyorum inşallah bir an önce isteğen herkes hamile kalır......mafoldumben
ne kusur canım hoşgeldin aramıza burda huzur bulacaksın burası seni sıkıntını alacak buraya ne için geldiğini bile unutacaksın kaydirigubbakcemile2:teytey:teşekkür ederim kusura bakmayın yeni üye olduğum için siteyi yeni çözüyorum .birazda canım sıkkın kusura bakmayın
allah sana kızını bağışlasın insan elbette ikinciyi sityorsur ama bir tane var enazından sizin için farklı bir teselli durumu allah size birtane nasip etmiş inşallah ikincisinide verecektir. elbette öncelikle her lafın başında olduğu gibi bundada hayırlısıysa ver rabbim diye dualrımızı ediyoruz . siz kızınız için uğraştınızmı ?????
herkese iyi günler yine sayfalar dolmuş ben iki gündür yoğundum sadece arada yazıları okuyabildim yazamadım bakıyorum herkes bir karamsarlığa kapılmış herşeyin hayırlısı bazen bişeyin olmaması daha hayırlıdır üzmeyin kendinizi dün benim kızın 5. sınıf mezuniyet gecesi vardı bir taraftan çocuğum büyüdü diye seviniyorsun bir tarafdan gelecekle ilgili kaygılar başlıyor 4-5 gündür nereye gitsem sbs sınavları konuşuluyor anneler üzgün kaygılı seneye benimkide başlıcak ben her zaman dua ederken ikinci çocuğu bizim için hayırlı olacaksa ver derdim demekki hayırlı olmucak benim için vermedi Allah . o yüzden hayırlısını dileyin olursada olmazsada :Saruboceq::Saruboceq:
aysefilizim öğretmen yazacakken öğretim görevlisi olmuş.Matematik öğretmeniyim.hatay poligondayım.sen nerdesin.bu arada mesleği nerden değiştirebilirim
.