Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umutla beklenilen günlerimiz
1.sırada............................... Arnavut Güzeli ..................12 haziran
2.sırada............................... Sevda Nehri .......................20 Haziran
3.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
4.sırada............................... Aysefilizkol .......................22 Haziran
5.Sırada............................... Esramm82 .......................23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz ..........................24 Haziran
7. Sırada.............................. Susuzyaz......................... 27 Haziran
8.Sırada................................ Latsibel ............................28 Haziran
9.Sırada................................. Kedersiz .........................28 Haziran
10.Sırada............................... Meyra............................. 1 Temmuz

isimleri yazılı olmayan arkadaşlar lütfen ekleyin o günkü heyecanı hep birlikte yaşayalım demi ...................geldin bebişler ama...........:emir_bebek

aysefilizim öğretmen yazacakken öğretim görevlisi olmuş.Matematik öğretmeniyim.hatay poligondayım.sen nerdesin.bu arada mesleği nerden değiştirebilirim
.

Üst tarafta kullanıcı paneli var oraya gir sol tarafta menüleri göreceksin canım

ayşefiliz hangi dr.a gittin yada gidiyorsun.ben tatil dönüşü tekrar gidicemde karar veremiyorum

destinacım. Dr. Reşat Bozoklar a gidiyorum. çok memnunum, eltimde ona gitmişti.. Eltim tavsiye etti, sonra işyerimdeki kız arkadaşımın anneside ona gidiyormuşş onlarda çok memnunlar,, bütceyi sarsmayan bir doktor.......::))))))))))))))))))

ohhhhh maşallahh keyifler süper harikasınız kızlarropuyorumnanaktanişte hep böyle pozitif oluunnn kaydirigubbakcemile5 ben çok fazla giremiyorum işlerim var aklımda burda

yaaaaa bi de tatil diyonuuuzzzzzz bende gitmek istiyom tatileeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile4

kolay gelsin canım sakın çok yorma kendiniiii :olmaz: :umursamaz: :oklava: bebişe dikkat et olurmuuu canımm kolay gelsin sanaaa :gitme: :gitme:

canım sağol teyzesi a.s. dikkat ediyorum siz teyzelerinin duaları onu koruyooopuyorumnanaktan birazdan geliyorum

durualya sen tatillerin en güzeline çıktın yavrum 9 ayın tadını çıkar.bizde senin gibi olsakta tatile gidemesek ama nerdeeee..ah neredeee vah nerdeeee nerde yapacaz bebişi acaba ah nerede vah nerede...bak şarkı bilem yazıyom ona ama gelmiyo veled:teselli:

durualya sen tatillerin en güzeline çıktın yavrum 9 ayın tadını çıkar.bizde senin gibi olsakta tatile gidemesek ama nerdeeee..ah neredeee vah nerdeeee nerde yapacaz bebişi acaba ah nerede vah nerede...bak şarkı bilem yazıyom ona ama gelmiyo veled:teselli:

allahım arkadaşlarımın 9 ay tatile çıkmasını nasip eyle :CüvCüv::CüvCüv:AMİNNN:Saruboceq:eşim sen tatili unut diyoo doktorada değilmi diye sorup destek istiyoo doktorda yooooo kısıtlama yapmıcam ama şimdi değil dediii

yaa kızlarr şimdi sizler neler yapıyosunuz hiç bahsetmiyosunuz CADIARZU poleninizi yiyomusunuz, adaçayı yağı yapıyomusunuz, yumurta büyüsün diye incir yiyomusunuz ben bunları merak ediyorum :1rolleyes:

duducum iyisin demi maşallah maşallah allah nazarlardan saklısın.........................

allahım arkadaşlarımın 9 ay tatile çıkmasını nasip eyle :CüvCüv::CüvCüv:AMİNNN:Saruboceq:eşim sen tatili unut diyoo doktorada değilmi diye sorup destek istiyoo doktorda yooooo kısıtlama yapmıcam ama şimdi değil dediii

yaa kızlarr şimdi sizler neler yapıyosunuz hiç bahsetmiyosunuz CADIARZU poleninizi yiyomusunuz, adaçayı yağı yapıyomusunuz, yumurta büyüsün diye incir yiyomusunuz ben bunları merak ediyorum :1rolleyes:

heçççç birini yapmıyom lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü saldım çayıra mevlam kayıraa :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: ben sadece adet olmak için dua ediyom bi olayım amaa soğan kürü falan yapıcam gerçi önümüzdeki hafta tatile gidiyorumm hiçbirini yapamam gelecek ay bütün kürleri yapıcamm botanik bahçe gibi olcak içimm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

benneyaptımkibenneyaptımki

durucum yazacağıma duducum demişim:utangac:

durucum polene devam ediyorum soğan kürüde yapıyorum aynı zaman da cumartesi başladım, folicplus içiyordum onu bıraktım, fazla vitaminden vucudum şaşıracak diye düşündümmmm... benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

heçççç birini yapmıyom lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü saldım çayıra mevlam kayıraa :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: ben sadece adet olmak için dua ediyom bi olayım amaa soğan kürü falan yapıcam gerçi önümüzdeki hafta tatile gidiyorumm hiçbirini yapamam gelecek ay bütün kürleri yapıcamm botanik bahçe gibi olcak içimm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

arzuumm ölüyom senin şu espriklerine:roflol::roflol::roflol: yapma dinlen doktor sana ilaç vermişti duphaston muydu o ilaç yumurta büyütmek içinmiydi acaba

benneyaptımkibenneyaptımki

durucum yazacağıma duducum demişim:utangac:

durucum polene devam ediyorum soğan kürüde yapıyorum aynı zaman da cumartesi başladım, folicplus içiyordum onu bıraktım, fazla vitaminden vucudum şaşıracak diye düşündümmmm... benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

canım soğanı içebiliyosan çok iyi kaydirigubbakcemile5 yalnız folicplus folikasit dimi doktor verdi sana eğer öyleyse bırakma derim ben 1,5 senedir folik asit içtim doktor bıraktırmadı hala içiyorum çok önemliymiş bende çok kilo almıştım

arzuumm ölüyom senin şu espriklerine:roflol::roflol::roflol: yapma dinlen doktor sana ilaç vermişti duphaston muydu o ilaç yumurta büyütmek içinmiydi acaba

yok canım benim fındık kadar bi yumurta var onu atsın diye ve adeti düzenlemek için yumurtalarıda uyarıcı özelliği olduğunu biliyorum ama benim kullanma amacım o değil en azından bu ay için :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

abbbaauuuuuwww ben geldim herkes kaçtuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok canım benim fındık kadar bi yumurta var onu atsın diye ve adeti düzenlemek için yumurtalarıda uyarıcı özelliği olduğunu biliyorum ama benim kullanma amacım o değil en azından bu ay için :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

hıım anladım canım hayırlısı inşallah belki aşılamaya bile gerek kalmayacak a.s

Back
X