Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldimmmm
kizlar burda yine yagmus yagiyo. artik gök delindi heralde diye düsünmeye basladim. durmadan yagiyo. dün kermesi de yagmur basti. esim de yardima gelmisti toplamaya filan. ic camasirina varincaya kadar herseyi islandi. ben icerdeydim disariyi toplayanlar mahvoldular. yorgunluktan öldük. tabii zürihe de böyle yorgun gidilmez diye gitmedim. iyi oldu, sizi özlemistim. oku oku bitmedi ne muhabbetler edilmis, küsülmüs barisilmis, yeni arkadaslar gelmis, hamileler cikmis, kirilmis dökülmüs ortalik:)

benden bu kadar kizlar. olanlari anlattim. baska kimler var simdi bakim burda

ben geldimmmm
kizlar burda yine yagmus yagiyo. artik gök delindi heralde diye düsünmeye basladim. durmadan yagiyo. dün kermesi de yagmur basti. esim de yardima gelmisti toplamaya filan. ic camasirina varincaya kadar herseyi islandi. ben icerdeydim disariyi toplayanlar mahvoldular. yorgunluktan öldük. tabii zürihe de böyle yorgun gidilmez diye gitmedim. iyi oldu, sizi özlemistim. oku oku bitmedi ne muhabbetler edilmis, küsülmüs barisilmis, yeni arkadaslar gelmis, hamileler cikmis, kirilmis dökülmüs ortalik:)

benden bu kadar kizlar. olanlari anlattim. baska kimler var simdi bakim burda

hoşgeldin meyracık hay allah avrupayı fethedemedin senağlama
bereket yağmış ne güzel ama yorulmuşsunuz :teselli::çok üzgünüm:

aslinda esimle gitmek isterdim zürihe, belki onunla gideriz sonra. kadin kadina da güzel oluo ama esinle baska yani:)
yorulduk canim ama degdi. güzel gecti. o kadar pasta börek yedimki, taze taze lahmacunlar, mantilar, bürekler, tatlilar, izgaralar... kilo aldim 2 günde. sabahtan aksama ye babam ye... artik biraz rejim yapicaz:)

aslinda esimle gitmek isterdim zürihe, belki onunla gideriz sonra. kadin kadina da güzel oluo ama esinle baska yani:)
yorulduk canim ama degdi. güzel gecti. o kadar pasta börek yedimki, taze taze lahmacunlar, mantilar, bürekler, tatlilar, izgaralar... kilo aldim 2 günde. sabahtan aksama ye babam ye... artik biraz rejim yapicaz:)

zurihe belki de üç kişi gidersiniz:CüvCüv:ohhh sefan olsun ye bacım ye ay canım çekti yav:icecream::içelim: hamilelerimiz okumasın bu kısmı uffff ya bende yemeği çok seviyorum:oklava:

zaten bogazimi tutamadigimdan basima gelen geliyor. ama kermeste yemeyim de ne zaman yiyim yani. hep de bi bahanem vardir zaten:)

ben cok yorgunum hala. ayakta durmaktan bacaklarim koptu. yarin dinlenmis olarak disciye kontrole gidecem. sonrada buraya gelirim, sizsiz duramam artikin:)

benimde temizlik yeni bitti ama hepsi değil kalanına yarın sabah devam edicem ay yoruldum be
yarın evlilik yıldönümüm 3 yıl doluyor allahın izniyle birde bebişim gelse :ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:benneyaptımkisenağlama:çok üzgünüm:

adet belirtilerim başladı bile kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı daha 2 hafta var ama ufff ya kırmızlar gelirken bile sıkıntı veriyor bana gel gel bekliyorum seni aman geç kalma:oklava:

temiz hatun seniiii. kolay gelsin canim. insallah müjdeni alirsin bu ay. en güzel hediye olur size

temiz hatun seniiii. kolay gelsin canim. insallah müjdeni alirsin bu ay. en güzel hediye olur size

yok be ne temizi ay oldu nerdeyse temizlemedim 2 kişi olunca ayda bir dip köşe yetiyor tabi arada toz almak süpürge saymıyorum çocuksuz olmanın iyi yanı sadece bu herhalde çocuk olsa heryer darma duman olurdu aman olsunda temizlerim ben hergün

dimi canim. cocuksuz olunca etraf dagilmiyor. ama ayakalrima oyuncaklar dolansin istiyorum mafoldumben

kedersiz çok sessizsin ya bombayı senmi patlatınca acaba?süprizzzzz

uMUTSUZUM O DİĞER HAMİLE SEN OLMYUYASIN

KEDERSİZMMM İNŞ CANIMMM İNŞŞŞŞ OKADAR COK İSTİYORUMKİ ALLAHIM EMEKLERİMİZİ BOŞAA CIKARTMASINN İNŞŞŞ İNŞ KIZLAR HEPİMİZ O GÜZEL DUYGULARI YASASIN CANLARIM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN DUALARIMM HEPİMİZLEE CANLARR SİZLERİ ÇOKK SEVİORUMM ASLINDA UMUTLUYUM BİLİORMUSUNUZ SANKİ BEBEĞİİMM BENLE KIZLAR VARMIDIR ACABA:):)kaydirigubbakcemile4

kızz inş kızzzz bilmiorumkii bana hiç öle gelmioo valla oliimm HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM DİE BAGRINCAMM CANLARIMM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN DUALARIM SİZLE İNŞ CNMM

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kedersiz çok sessizsin ya bombayı senmi patlatınca acaba?süprizzzzz
hiç belli olmaz belki yarın size büyük bir süpriz yaparım yarını bekleyin bombayı heran patlatabilirim beni fazla konuşturmayın :1closedeyes:

KEDERSİZMMM İNŞ CANIMMM İNŞŞŞŞ OKADAR COK İSTİYORUMKİ ALLAHIM EMEKLERİMİZİ BOŞAA CIKARTMASINN İNŞŞŞ İNŞ KIZLAR HEPİMİZ O GÜZEL DUYGULARI YASASIN CANLARIM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN DUALARIMM HEPİMİZLEE CANLARR SİZLERİ ÇOKK SEVİORUMM ASLINDA UMUTLUYUM BİLİORMUSUNUZ SANKİ BEBEĞİİMM BENLE KIZLAR VARMIDIR ACABA:):)kaydirigubbakcemile4
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hiç belli olmaz belki yarın size büyük bir süpriz yaparım yarını bekleyin bombayı heran patlatabilirim beni fazla konuşturmayın :1closedeyes:

aşkolsun arkadaşım kızdınmı :oklava:bana içimden gelen güzel duygularla yazdım senağlama

KEDERSİZİMMMMM SUSSUZ YAZIMM İNŞ CANLARIM SAOLUN HEPİNİZ CANLARIMM SAOLUNN KEDERSİZİMM BİŞEEMİ VAR KIZZZ SÖLE YAAAAAA CATLATMAA HAAA O HİSSETTİĞİM SEN OLMAYASINN???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 HAHAHAyerimsenibensırnaşık şeysırnaşık şey HADİ BAKALIM KIZLAR İNŞ HAMİŞŞŞİİİZDİR ALLAHIMMM İNŞŞ SİZLERİ SEVİORUMMM GİDİİM BALKONUMU YIKİİİMM MUSALLAT DİE Bİ FİLMİ ALDIK:(:(ÇOK KORKUNCMUŞ TVYİDE BALKONA TAŞİİİMMM KAYINVALDEMDE KISIR YAPMIŞyerimsenibenyerimseniben lülülülülülü GİDELİİMM BARİİ CANLARRR ÖPTÜMM SİZİİİİİ

kedersiz ban kızmış herhalde ama ben kötü birşey demedim kimafoldumbenbenneyaptımki

Back
X