Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KEDERSİZİMMMMM SUSSUZ YAZIMM İNŞ CANLARIM SAOLUN HEPİNİZ CANLARIMM SAOLUNN KEDERSİZİMM BİŞEEMİ VAR KIZZZ SÖLE YAAAAAA CATLATMAA HAAA O HİSSETTİĞİM SEN OLMAYASINN???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 HAHAHAyerimsenibensırnaşık şeysırnaşık şey HADİ BAKALIM KIZLAR İNŞ HAMİŞŞŞİİİZDİR ALLAHIMMM İNŞŞ SİZLERİ SEVİORUMMM GİDİİM BALKONUMU YIKİİİMM MUSALLAT DİE Bİ FİLMİ ALDIK:(:(ÇOK KORKUNCMUŞ TVYİDE BALKONA TAŞİİİMMM KAYINVALDEMDE KISIR YAPMIŞyerimsenibenyerimseniben lülülülülülü GİDELİİMM BARİİ CANLARRR ÖPTÜMM SİZİİİİİ

tamam canım bende kaçar kociş gelcek afiyet olsun

kedersiz ban kızmış herhalde ama ben kötü birşey demedim kimafoldumbenbenneyaptımki
ben yarın bombayı patlatabilirm demekle ciddiyim kızmadım yani yanlış anlamışsın beni :1hug: bir arkadaşımızın haberini verebilirim :CüvCüv:dedim yaa fazla konuşturmayın benii

abooooooo büyümü yaptılar kötükedihüso öbür tarafta yatıcak yerleri yok yapanların allahım sen bilirsin tıgandım hakafamçokkarıştı bacım şüphelendiğin biri evine misafirliğe gelirse gittikten sonra sirkeli su ile sil evi allahın izniyle büyüleri tutmaz ben hep öyle yaparım[/QUOTE]

evet canııım maleseeef yaptılar ,ama şimdi öyle bir derdimiz yok çok şükür çünküü eşim sülalesini reddettiiii..evimize kendi ailelerimiz ve arkadaşlarımız geliyooo o yüzden çok rahatıııız çok şüküüür..herşey geçmişte kaldı..
sirkeli suu harika bir şey bide çörek otu evin her köşesinde bulunduracaksııınn..

yatıcak yerleri olmasııın,onları toprak bile kabul etmiyceeekkötükedihüso

ben yarın bombayı patlatabilirm demekle ciddiyim kızmadım yani yanlış anlamışsın beni :1hug: bir arkadaşımızın haberini verebilirim :CüvCüv:dedim yaa fazla konuşturmayın benii
:1shok: kim kıız oo arkadaaaaaş?????:uhm:vallaha küseriiim baaaaah:dilcikar:
çabbbuuk süle bakeeem kimden şüpheleniyosun??CADIARZU

:1shok: kim kıız oo arkadaaaaaş?????:uhm:vallaha küseriiim baaaaah:dilcikar:
çabbbuuk süle bakeeem kimden şüpheleniyosun??CADIARZU

sülemem valla banane :umursamaz:yarını bekleyin işte yarın herkes burda hazır olsunlülülülülülü

sülemem valla banane :umursamaz:yarını bekleyin işte yarın herkes burda hazır olsunlülülülülülü

:dance: :dance: :dance: beniim içimedee doğuyoooo biriiii..alllaaaaaaaaaah:dance: :dance: hadi bakalım sabırsızlıklaa bekliyoruuuum..HAYIRLISII OLSUUUN KIZLAAAAAAAAR SIKI DURUUUN YAKINDAA DÜĞÜN VAR DÜĞÜÜÜÜÜÜN..:dance: :dance: :dance:

durum şimdi şöyle oldu... gittik kadına kadın uzan dedi.. ayaklarımı duvara diler gibi sandalyenin üstüne diktim... kasık bölgemi açtım... neyse doktor muane eder gibi kasıklarımı ova ova muayene etti... sonra dediki adet olmana 1 hafta var değilmi.. vallahi tamda 1 hafta var yani.. kan dolmuş dedi..:1shok: çok şaşırdım.. sonra bir baktı zam mı ne kasıklarda bişey varmış zam düşmüş kaldırmamız lazım dedi.. şimdi diyeceğim şeye hiç inanmıyacaksınız ama rahmin ters dönmüş dedi... tabi birsürü kişi gelmiş.. çoğuda denenmiş ve tavsiye üzerine gelmişler... beni parayla başka illere götürüyorlar dedi.. neyse konumuza gelelim. belinde fıtık var dedi.. inanmayacaksınız ama fıtık var şok oldum..:1shok: ve azcık gevşeme var dedi.. yapalımmı dedi.. annemde dedi bugüne kadar çok kişi gelmiş herkes olumlu sonuç almış kötü olsa bu kadar kişi gelmez dedi. yapalım dedi.. neyse önce belimi biraz kremle ovaladı hafiten itti ses geldi.. karasakızı yapıştırdı.. daha sonra kasıklarıma masaj yaptı rahmimi çevirdi sözde ama bişeyler hissettim.. birde dediki senin rahmin çok küçük ama engel değil dedi.. sonra sakızı yapıştırdı... inşallah 2 aya kadar hamilesin dedi... ama benim eşimin sperm sayısı 12.000.000 dur.. birde bu ay geçmiş zaten kadın 1 haftaya kadar adet olacaksın dedi... gelecek ayda eşim 1 ay yok.. ağustosa kaldı artık...şimdi sakız üstümde :)))

Canım yaa inşallah faydasını görürsün.açıkçası ben böyle şeylere inanırım çok kişi bu tarz şeylerle hastalıklardan kurtuluyo.Bende eşim için memlekette biri varmış macun yapıyomuş spermleri yükseltiyomuş.15 yıl çocuğu olmayan ve bir tane bile spermi olmayan tıbben kesinlikle çocuğu olmaz denilen kişinin bile çocuğu olmuş.bakalım bi de onu deniyelim diyorum test sonuçlarını felan götürüyosun ona göre yapıyomuş.
Velhasıl arkadaşım denemekte yarar var.Bizim bebişler inatçı herşey yapıcaz artık :umursamaz::umursamaz:

keşke benim ikizlerim olsa vallahi o kadar istiyorumki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende çok istiyorum olmuşken ikisi birden çıkar aradan işte sırnaşık şey ikisi birlikte büyür ne güzelll eşime diyomki durumumuz iyi olsa baya diyom valla 7-8 çocuk doğururdum diyom ben çok seviyom kalabalık aileyi onların kardeş dayanışmasını birlikte büyüyüp koruyup kollamasını :kedi:

aslinda esimle gitmek isterdim zürihe, belki onunla gideriz sonra. kadin kadina da güzel oluo ama esinle baska yani:)
yorulduk canim ama degdi. güzel gecti. o kadar pasta börek yedimki, taze taze lahmacunlar, mantilar, bürekler, tatlilar, izgaralar... kilo aldim 2 günde. sabahtan aksama ye babam ye... artik biraz rejim yapicaz:)

hoşgeldin ohhhhh afiyet bal şeker olsun vitamin olsun birde hemen bebişin olsun:CüvCüv: sizin kermese nazar değdi heralde çokmu güzeldi rahat rahat yapamadınız okuyup üfleseydiniz :Saruboceq:

haaaaah ne zamandır sizleri rüyamda görmüyordum şimdi bomba felan kesin sabaha kadar patlıcak bombayı görürüm rüyamda hayırlı bombalar inş hangi arkedeşse o dualarımız onunla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kedersizim yarın kaçta hazır olmamızı emir buyurursunuz acep:uhm:benim içime ne zamandır doğuyo arzunun hamile haberini alcaz diye :CüvCüv::CüvCüv:

bende hep ikiz istemişimdir :gitme:ama şimdi olsunda bir tane olsun çirkin olsun kel olsun razıyım mafoldumben

tatlım içinde ki anne olma özlemini biliyorum Allah hepimize öncelikle hayırlı sağlıklı akıllı tatlı güzel evlatlar versin Yani duamızı tam yapalım bilemeyiz belki dua kapıları açık olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kim patlatcak bombayi yaaa, sabah burdayim erkenden. meraktan ölürüm sabaha kadar ayolll delikafadulden

Yaaahh ben de merak ettim aha hamileyim çok merakta bırakmayın beniii:umursamaz:
Arnavutcum sandım ama o da sormuş kim o diye.Kim kıızz çatlatma beniiidelikafadulden

ArnavutGüzelinin Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim.............:CüvCüv:

9-Cemre822..............:CüvCüv:

10-nehir67................:CüvCüv:

11-papatyaaa...........:CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv::nazar::nazar:zemuszemus
[/
[/B]
COLOR]:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

gunaydin5ji.jpg

herkese günaydınlar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Back
X