Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kedersizim günaydın erkencisin bu sabah Şeniz

günaydın tatlım dün akşam yine baş ağrım tutmuştu ağrı kesic içip akşam saat 10 gibi uyudum sonra gece kaç defa uyandım erken uyursam öyle olur tabii ama bugün turp gibiyim arkadaşımızında güzel haberini verebilirsem demeyin keyfime sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

günaydın tatlım dün akşam yine baş ağrım tutmuştu ağrı kesic içip akşam saat 10 gibi uyudum sonra gece kaç defa uyandım erken uyursam öyle olur tabii ama bugün turp gibiyim arkadaşımızında güzel haberini verebilirsem demeyin keyfime sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

geçmiş olsun canım baş ağrısı kötüdür

arkadaştan haber bekliyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ayyyy heyecanlandım şimdi tamam ben beklemedeyimmmm:teytey:

Bende çok istiyorum olmuşken ikisi birden çıkar aradan işte sırnaşık şey ikisi birlikte büyür ne güzelll eşime diyomki durumumuz iyi olsa baya diyom valla 7-8 çocuk doğururdum diyom ben çok seviyom kalabalık aileyi onların kardeş dayanışmasını birlikte büyüyüp koruyup kollamasını :kedi:
futbol takımı mı kuracaksınız kızzkaydirigubbakcemile3 7_8 çocuk çok değilmi allahım inşallah senin ve eşinin gönlüne göre versin canım:Saruboceq:

tatlım içinde ki anne olma özlemini biliyorum Allah hepimize öncelikle hayırlı sağlıklı akıllı tatlı güzel evlatlar versin Yani duamızı tam yapalım bilemeyiz belki dua kapıları açık

olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tabikide ben herzaman allahtan bişey istedimmi hayırlısını isterim hayırlıysa versin değilse vermesin diye dua ederim allah herkesin gönlündeki muradı versin :Saruboceq:

haaaaah ne zamandır sizleri rüyamda görmüyordum şimdi bomba felan kesin sabaha kadar patlıcak bombayı görürüm rüyamda hayırlı bombalar inş hangi arkedeşse o dualarımız onunla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yaaahh ben de merak ettim aha hamileyim çok merakta bırakmayın beniii:umursamaz:
Arnavutcum sandım ama o da sormuş kim o diye.Kim kıızz çatlatma beniiidelikafadulden
biraz daha sabır edin kızlar inanın bende sizin kadar sabırsızlanıyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kedersizim durum günaydınlar....

Nurcanım geçmiş olsun ...bugun iyi olmana sevindim.Güzel haberini sabırla bekliyoruz

arkadaştan haber bekliyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

HERKESE GÜNAYDINLARRRR nasılsınız bakalım bugün

Kedersizim çatlattın bizi vallahi laelaelaelaelae inşallah güzel haberi tez zamanda alda bize de söyle canımnaniknanik

Kedersizim çatlattın bizi vallahi laelaelaelaelae inşallah güzel haberi tez zamanda alda bize de söyle canımnaniknanik

günaydııınnnn sevdanehriiimm opuyorumnanaktan

aysefilizkol, durualya+, everest, KEDERSıZ+, latsibel+, sevdanehri

günaydın kızlar,,,
durucum nasılsın,, everestim ya sen,, sibelim,, sevdanehriii,,,, günaydın... haziran 20 si dedimi patır patır dökülüyoruz kızlar haber arka arkaya gelecek............

kedersizim günaydın,,,,,,,, hamile haberini sabırsızlıkla bekliyoruz,,, bizim topikten değilmi arkadaş............

arnavutum canım,,, iğnelerin hayırlı olsun, allahım sana tek çoçuk versinnnnnnnnnnn,,, gönlüne verecek inşallah canım.........

kedersizim durum günaydınlar....

Nurcanım geçmiş olsun ...bugun iyi olmana sevindim.Güzel haberini sabırla bekliyoruz
günyadın canım
saol canım bugün iyim inşallah o güzel haberi verecem size arkadaştan haber bekliyorum sanırım şuanda hastanede kan veriyo sonucu önce bana söyliyecek ben size haber verecem :1closedeyes:

sabır sabırrr yaa sabırrrr kaydirigubbakcemile3

durucum mercimeğimiz nasıllar,, annesinin tatlısı uslu uslu büyüyormu,,,,,:)))))))):ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aysefilizkol, durualya+, everest, KEDERSİZ+, latsibel+, sevdanehri

günaydın kızlar,,,
durucum nasılsın,, everestim ya sen,, sibelim,, sevdanehriii,,,, günaydın... haziran 20 si dedimi patır patır dökülüyoruz kızlar haber arka arkaya gelecek............

kedersizim günaydın,,,,,,,, hamile haberini sabırsızlıkla bekliyoruz,,, bizim topikten değilmi arkadaş............

arnavutum canım,,, iğnelerin hayırlı olsun, allahım sana tek çoçuk versinnnnnnnnnnn,,, gönlüne verecek inşallah canım.........

ayşem güyadıınnn opuyorumnanaktan

hepinize günaydın :teytey: ben çok iyiyim sizler nasılsınız, kedersiz bugün topiği ne zaman patlatacan hayırlı bir gün olur inş. hepimiz için kan veren arkadaşın hayırlı haberlerini bekliyoruz:CüvCüv::CüvCüv:

bugün herkesin enerjisi yerinde topik uçucak yine :dance::dance:hihoyyyt:sm_cool:

teyzesi büyüyor sizleri öpüyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün 8. haftaya girdik :nazar::nazar:

:emir_bebek:sağlıkla büyüsün erken ama isim düşünmeye başladınızmı aslında erkende değil anca karar veriliyor benim kızımın ismi zeynepzemuszemus

Back
X