Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 haziran ............................saha çamurlu
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Aysefilizkol ..........................22 Haziran...............saha çamurlu
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran...............saha çamurlu
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran...............saha çamurlu
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran...............saha çamurlu
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

--------------------------------------------------------------------------------
yeni listemiz yatmadan yapıyım dedim :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

benide yazın belki uğurlu gelir 7-12 temmuz arası diyor hesaplayıcı

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 haziran ............................saha çamurlu
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Aysefilizkol ..........................22 Haziran...............saha çamurlu
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran...............saha çamurlu
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran...............saha çamurlu
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran...............saha çamurlu
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
12. sırada...............................bozo85................................7-12 temmuz

iyi fikirmis, saha camurlu, sartlar müsait degil veya calismalara ara verildi :roflol:

bide anavatan kan agliyor var :roflol:

kirmizi kart terimi eskidi yenisi hayirli olsun:)

pitircik tatilde mi desek yoksaaaaa zemuszemus

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsaha çamurlu arkadaşlar geçmişler olsun

Günaydın arkadaşlarr bu ay listemizin çoğu çamura yatmış :umursamaz: inşallah gelecek aya çamurlanmayız kafamçokkarıştı
meyracım pıtıcık tatilde de güzelmiş laelaelaelaelae

günaydın arkadaşlar

yeni bi hafta herkese hayırlı olsun.Güzel haberler duymak üzere

öpüyorum sizleri

durucum günaydın

nasılsın canım yegenim nasıl değişiklik varmı göbiş belli oldumu

oh bee:lepi: geldinmiiikaydirigubbakcemile5 şükür kavuşturanaaa..
nasılsıın ?umarım herşey yolunda canım arkadaşııııım:1hug:. küçük durum nasıl?iyimii ,onu hisetmeye başladınmı aceeep?:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
iki gündür kimsecikler yoktuuu:umursamaz: meyram sağolsun,everest,ve yeni gelen arkadaşlar yanlız bırakmadılar gerçidee..
bitaraftaan seviniyoruum bu sesizliğin sonuuuu:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi: galibaaaa :dance: :dance:

canııııımmmm iyiyiz bir tanem yok daha hissetmiyorum... 20 ağustosta amniyosentez olcam..canııımmm çarşamba aşılama olcan allahım inşallah aşılamayla gelir bebişin :Saruboceq: :CüvCüv: :lepi: şimdiden çok heyecanlıyım halay çekcez :teytey:
ben hafta sonu pek uğrayamıyorum sessiz olması bencede çok iyi bu sessizliğin arkası :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım süper olmuş battaniye ellerine sağlık a.s.walla daha bir mendil bilem almadık şu 20 ağustosu bi atlatsam

alırsın bebeğin ve sen sağlıklı olda daha vakit çok ben şimdi ufak ufak örnekler gösteriyim de sonra toptan değerlendirirsin ben 7 aylık olana kadar bişey almamıştım sonra toptan aldım battaniyeyi bile 8 aylık hamişken ördüm bu arada bu battaniyeden beyaz, sarı ve mavi renklerde ördüm hepsi birbirinden güzel oldu

Back
X