E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #6.901
:1hug:
sağol okuduğun içiiin
gördünmü bak neleri var susuzyazıııııım:umursamaz: biz hergün iyi halimize,sağlığımızın sadakasını vermemiz gerek.çok şükür hiç bir derdimiz yok bebeişten başkaa.bak onun bebişleri var amaa çaresizlerrr..
senin kıyafetin varsa ,kenarda giymediğin yada kolu komşuda,yakınlarında bebek kıyafetleri lütfen nolur bir kargo parası için gönerdeliim.
inan bende çevreme hep haber saldım.benim olsun ,etrafımdakilerin olsun.kıyafetlerini toplayıp göndericem:umursamaz:
ben çok üzüldüm iki gündüüür çoo.millette kalkmış hesap soruyoo.bu nee dengesizlik yaaaw:mymeka:
hepimiz o duruma düşebiliriiiiz sonuçta napalım yanii ..destek olmak önemliii..
ne demek canım okuycam tabiki de herkes her an muhtaç duruma düşebilir unutmayalım düşmez kalkmaz bir Allahtır.ben bir araştırayım canım haber veriyim bende geçenlerde birine verdim kıyafetlerimden ama yine vardır birşeyler kıyıda köşede senden adresi alıyım
biz eşimle hergün uyumadan önce şu duayı ederiz allahım bize malk mül ver ama ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için bizi vesile et diye işallah birgün dualarımız kabul olurda allahın verdiği rızıkları başkalarına da veririz.:Saruboceq: