Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevdanehri cim bende okudum ama biraz beklemek istedim bakalım sonuç ne olacak diye,,,, o arkadaş la ilgili bilmiyor ki insan ne bileyim biraz daha bekleyelim daha ne çıkacak bakalım............

arzucum iyi olduğuna çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....Tatil güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

durucum canım hiç korkma dua et olurmu bitanem bizde sana dua ediyoruz herşey yolunda olcak, tetkik yapsınlar bebeişinin durumunu öğrensinler,,, sende öğreniyorsun ne güzelllll,,, Allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....

canııımm ileri yaş hamileliğinde çocuğun ense kalınlığından kromozom yapısına kadar herşeyine bakılıyor. anne karnından yani göbekten iğne ile bebeğin bulunduğu sıvıdan biraz sıvı alıyorlar onu inceliyorlar böylelikle çocuğun sakat doğma ihtimalinin olup olmadığı anlaşılıyor özellikle down sendromlu çocuk dünyaya getirmemek için

kusura bakma canım geç cavap yazabildim.yaa bunu sadece ileri yaştaki gebeliktemi yapıyolar.Üçlü test felan bu değil dimi.Umarım iyi güzel geçer hiç bir bilgim yok bu konuda temiz çıkar inş. canım

geldiiiim

sinirim tepemdeee
beni ne pozisyona düşürdüler yaaa..
konuda kitlendiyaaaa..
bundan sonraa TÖVBEEEE ÖLÜYORUM DıYCEKLER KıMSEYEEE.ASLAAAA
NASILSA ADIM KÖTÜYE ÇIKTII..NAıB KESEN KıŞı OLDUMYAA..

arkadaşlar ilk yardımda bulunacağımız kişiler;

kardeş, ailemiz

akrabalar

komşularımızdır... daha sonra diğer kişiler gelir

kimse üzülmesinnnnnnnnnnn yolumuza devam edelim geldin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

geldiiiim

sinirim tepemdeee
beni ne pozisyona düşürdüler yaaa..
konuda kitlendiyaaaa..
bundan sonraa TÖVBEEEE ÖLÜYORUM DİYCEKLER KİMSEYEEE.ASLAAAA
NASILSA ADIM KÖTÜYE ÇIKTII..NAİB KESEN KİŞİ OLDUMYAA..

sıkma canını bende sinir köpü olmuştum yavaş yavaş geçiyo boşver herkes kendini biliyo rabbim herkesin gönlüne göre versin diyelim boşver canım

sıkma canını bende sinir köpü olmuştum yavaş yavaş geçiyo boşver herkes kendini biliyo rabbim herkesin gönlüne göre versin diyelim boşver canım

OH VALLA MAĞZA KURSUUN CANIIIIM..salaktım ya beeen..onları satacağına ozaman oda başka birine ihtiyacı olana göndersiiiinkötükedihüso

aman yaaa hırsımı alamadım yaaa .o birindeeen yeni anne olandaaaan..kötükedihüso
üf boşver yine depreştiii
yok arena olduk,yok james bond olduk,yok deniz feneriii..yok anacım başa çıkamazsın ki sen bunların hepisi laf ebesi ben yetişemem bilee..

bundan sonra başka konulara yorum yapmam beni aşaar NEDE OLSA ANNE DEĞİLİM VİJDANSIZIIM YAAAsositososito

OH VALLA MAĞZA KURSUUN CANIIIIM..salaktım ya beeen..onları satacağına ozaman oda başka birine ihtiyacı olana göndersiiiinkötükedihüso

aman yaaa hırsımı alamadım yaaa .o birindeeen yeni anne olandaaaan..kötükedihüso
üf boşver yine depreştiii
yok arena olduk,yok james bond olduk,yok deniz feneriii..yok anacım başa çıkamazsın ki sen bunların hepisi laf ebesi ben yetişemem bilee..

bundan sonra başka konulara yorum yapmam beni aşaar NEDE OLSA ANNE DEĞİLİM VİJDANSIZIIM YAAAsositososito

canım biz seni biliyoruz ya bak bir sözünle araştırdık hemen yardımlaşmaya çalıştık ama kötüler olmalı ki kötükedihüsoiyilerin değeri ortaya çıksın sen kafanı böyle şeylerle meşgul etme ne analar var kaç çocuk doğuruyor ama vicdanları yok vicdan çocuk doğurmaklamı kazanılıyor onu allah kalplerine vericek çok şükür bizede vicdan vermiş

canım o arkadaşın açtığı topiği baştan sona kadar okudum tam anlayamadım nasıl ortaya çıkardınız olayı neyse ama üstünüze fazla gitmişler boşver üzülmeyin allah kalbinizi biliyor

canım biz seni biliyoruz ya bak bir sözünle araştırdık hemen yardımlaşmaya çalıştık ama kötüler olmalı ki kötükedihüsoiyilerin değeri ortaya çıksın sen kafanı böyle şeylerle meşgul etme ne analar var kaç çocuk doğuruyor ama vicdanları yok vicdan çocuk doğurmaklamı kazanılıyor onu allah kalplerine vericek çok şükür bizede vicdan vermiş

canım o arkadaşın açtığı topiği baştan sona kadar okudum tam anlayamadım nasıl ortaya çıkardınız olayı neyse ama üstünüze fazla gitmişler boşver üzülmeyin allah kalbinizi biliyor

SAĞOL CANIM TEŞEKÜRLER DESTĞİN İÇİİN..
NEDİYİM:sm_confused: bizi kıyafet vermek istemediğimizi zanettiler heralde ..
boşveer bizde anlamadık zateeen..

selam arkadaşlar klubte konu okurken buldum sizi de bilgilendirmek istedim .... k.k de momi rumuzlu arkadaşımız yazmış ..... faydası olur inş.
ananas
Ayrıca aşağıda bahsi geçen Bromelain denen enzim endometriosis hastalarında sıkıntı yaratan prostaglandin hormonundan kaynaklanan ağrıları azaltabiliyor ve ameliyat vb. sonrası daha hızlı iyileşme sağlayabiliyormuş.
özellikle ananasın ortasındaki sert bölümün işe yaradığını söylüyorlar. Bromelain denen bir madde çok yoğun miktarda bulunuyormuş burada ve toz/tablet formatında da satılıyormuş. Ananasın için faydalı olan bu enzim olduğu için ananası taze tüketmek gerekli diyorlar)
yalnız taze ananası çok yememeye dikkat etmek gerekiyor. rahim kasılmaları yapabileceği için düşük sebebi olabilirmiş.
Eğer deneyecekseniz aşağıda yazdığı şekilde uygulamanızda fayda var
Implantasyonu desteklemek için
Bromelain embriyonun tutunmasını engelleyen proteinleri parçalarmış. gün vermemiş ama herhalde yumurtlamadan sonra kullanmak gerekli tutunması için ???
Tüp Bebek Tedavisinde
. Transfer yapıldığı günden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin.
Aşılama tedavisinde
Aşılama yapıldığı günden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin.
Zamanlamalı ılişki için
Yumurtlamanın gerçekleştiği günün ERTESı gününden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin.

Bu not önemli!!! Ananası dönemin çok erken zamanlarında tüketmeye başlamayın diyor. Yukarıda tavsiye edilen günlerden önce tüketmeye başlarsanız vajen ve serviks sıvısını asidik yapar ki bu da spermlerin yaşamasını ve rahme geçişini engeller.

slm kizlar. benim bi arkadasim var burda. kendisi kalp hastasi. bir hafta önce hamile kaldigini ögrenmis. 4 aylikmis bebegi. sürekli üstüne görmüs farketmemis. kalp dr u kesinlikle gebe kalmamasini tembihlemisti sagligi icin. eger böyle birsey isterse mutlaka gözetim altinda olmalisin demisti. ama simdi kalbi masallah tikir tikir isliyormus. bebek yaramis ona yani. üstelik karnida ice dogru büyümüs yani 4 aylik ama hiiiicc belli degil. ne güzel dimi? esi korunuyormus normalde. düsünsenize esi korundugu halde kalp hastaligi olmasina ragmen 4 aylik hamile simdi.
ben anlayamiyorum, biz o kadar hesap kitap yapiyoruz olmuyor da, korunanlarin nasil oluyor yahu?
bundan sonra karar verdim bende koruncammm zemuszemus

Back
X