Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet herzman öle...takdir allahtan tedbir bizden die koşturdumda koşturdum ben gnlerce..neler yapmadmki...belki vardır bebeğm oablrmi? :gitme: :gitme:

olmasada dünyanin sonu degil. daha yasin kücük, stresden daha kötü olacaksin. topla kendini

doktor mu bu kadın neyki nerden biliyomuş haber mi geliyomuş onada senin canını sıkıyo.allah aşkına sen kırmızı bişey gördünmü çamaşirinda da böle sıkıntı yapıyon bak dr olcak dediyse belkide oldu.bekle sen bakalım biraz daha seninkiler gelmeden böle yapma.
off yaa off cnm olmam belki ha?
olmasada dünyanin sonu degil. daha yasin kücük, stresden daha kötü olacaksin. topla kendini

haklısın napsam acba nasıl atsam kafamdan

kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan:gitme::gitme:

tahmininizce nezman adetim gelir gelirse eger...27mayısta adet oldum 8hazrnda catlma iğnesi vuruldm.10hazrnda doktra gittim catlamştı 8inde vuruldm ya 24 saaat içinde ilişki olsun dedi...98inde akşam 6da vuruldum 9unda 12 1 gibi ilişki oldu...10undada olsun dedin öğlen oldu onundada sora ogün doktra gittim çatlmş dedi.yarın bidaha yapın dedi her ihtmalde biz 10ununda sabaha karşı yaptık 5 gibi..

canım arkadaşlarıım nasılsınııız???
UMUTSUZUUM BıTANEEEEM YAPMA NOLUUURR.bak benide üzüyosuuun.elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo tatlıım.
sen o duyguyu tatıcaksııın az kaldıııı..ama lütfen biraz rahat ol ,stres yapmaa..
allah doğru zamanı bilirr..

Bak gördünmü denizsizadanında akıntısı olmuş sürekliiii.ben sana diyoruum akıntın olmasıdaa gebelik belirtisi olabiliiir..olmazsada CANIN SAĞOLSUUUN bitanem yaa..bak kendine çektirdiğin eziyetee.yapma lütfen emin ol eşinde üzülüyoduur ama belli etmiyodur senin bu yaptığınaa,yapma bak onu bari üzmee..
Meyraam nasılmıış kafaya takmamak güzel dimiii.aynen düşün bak bende 2 aydır öyleyim vallaa çok güzeel bir duygu ..stres yok,çatladımı olmadımı ,yok yastık koydum ,kıldı tüydüüü..oh beee kafam rahat.
gerçi kendimi iyice soyutlamadım kürlerden dee..içmeye yemeğe devaam.ama onları sağlık için yapıyoruuuuuuum..
Sibelim sen nasılsıın??

doktor mu bu kadın neyki nerden biliyomuş haber mi geliyomuş onada senin canını sıkıyo.allah aşkına sen kırmızı bişey gördünmü çamaşirinda da böle sıkıntı yapıyon bak dr olcak dediyse belkide oldu.bekle sen bakalım biraz daha seninkiler gelmeden böle yapma.

eveeeet bak umutsuuuz doğru söylüyooo deniiiz.
ya bişey varsada sen habire sigara içiyosuun üzüntüden ya bebişine bişey olursaa.belki çok küçük olduğundan dolayıı negatif çıkmıştııırrr..sakin ooool..

off yaa off cnm olmam belki ha?

inşlh cnm inşlh olmassın dua edecem senin için allahım senin kırmızıları göndermesin bebişini gönderisin inşlh.
cnm benimm allah razı olsun saol bende sana edicem allahım inş saglıklı kucagınada almayı nsip etmesin saol bitanem
UMUTSUZUUM BİTANEEEEM YAPMA NOLUUURR.bak benide üzüyosuuun.elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo tatlıım.
sen o duyguyu tatıcaksııın az kaldıııı..ama lütfen biraz rahat ol ,stres yapmaa..

Bak gördünmü denizsizadanında akıntısı olmuş sürekliiii.ben sana diyoruum akıntın olmasıdaa gebelik belirtisi olabiliiir..olmazsada CANIN SAĞOLSUUUN bitanem yaa..bak kendine çektirdiğin eziyetee.yapma lütfen emin ol eşinde üzülüyoduur ama belli etmiyodur senin bu yaptığınaa,yapma bak onu bari üzmee..
Meyraam nasılmıış kafaya takmamak güzel dimiii.aynen düşün bak bende 2 aydır öyleyim vallaa çok güzeel bir duygu ..stres yok,çatladımı olmadımı ,yok yastık koydum ,kıldı tüydüüü..oh beee kafam rahat.
gerçi kendimi iyice soyutlamadım kürlerden dee..içmeye yemeğe devaam.ama onları sağlık için yapıyoruuuuuuum..
Sibelim sen nasılsıın??

inş bitanemmmm inşş arnavutum inşş

Karşımda durduğunda
Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor
Olmuyor
Nefesim daralıyor
Yeminler bozuluyor
Cin misin peri misin anlamadım

O deniz gözlerinden alamam gözlerimi
Gider eski zamana
Ağlarım yana yana

O güzel gözlerinden alamam gözlerimi
Gider eski zamana
Ağlarım yana yana

Gitme kal be yanımda
Şurada baş ucumda
Sana kurban olurum
Elveda deme bana

Ben seni el üstünde hatta baş üstünde
Taşırım merak etme
Elveda deme bana

Karşımda durduğunda
Gözlerime baktığında içimden bir şeyler kopuyor
Olmuyor
Nefesim daralıyor
Yeminler bozuluyor
Cin misin peri misin anlamadım

Gider eski zamana
Ağlarım yana yana

Gider eski zamana
Ağlarım yana yana

Gitme kal be yanımda
Şurada baş ucumda
Sana kurban olurum
Elveda deme bana

Taşırım merak etme
Elveda deme bana

Gitme kal be yanımda
Şurada baş ucumda
Sana kurban olurum
Elveda deme bana

Taşırım merak etme
Elveda deme bana

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ben cıkıorum kızlar heppinize cok cok teşşekkr drm seviorum szleri inş bir mucize olur bebeğim gelmiş olur..kaydirigubbakcemile4

evet canim yaa nasil rahatim, kus gibiyim. insallah sende carsamba günü rahat ol. sonrada böyle ol :CüvCüv: yerimseniben

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: ben cıkıorum kızlar heppinize cok cok teşşekkr drm seviorum szleri inş bir mucize olur bebeğim gelmiş olur..kaydirigubbakcemile4

hadi git güle güle ayrıca sigara içme aşırı derecede sigara düşmanıyım hiç sevmiyorum.şimdi bebişin varsa içerde napıyor kimbilir yazık ona.

arkadaslar bende cikiyorum. burda inamyacaksiniz ama aksam ezani yeni okundu. hava yeni karardi yani. saat 22:00 aksam olmadan direk gece oluyor. insan aksami yasayamiyor ama az kaldi, aksami doya doya yasayacagim günler yakindir insallah :lepi:

hepinizi öptüm, rahat stressiz günler gecirin insallah. kendinize iyi bakin yerimseniben

bide sigarayi birakin, bakin arzuya biraktigi ay hamile kaldi. dogal yoldan hemde. insallah yakinda yine güzel haberlerle dönecek:)

evet canim yaa nasil rahatim, kus gibiyim. insallah sende carsamba günü rahat ol. sonrada böyle ol :CüvCüv: yerimseniben

AMİİİİN:CüvCüv: inşallah vakti zamanı geldiysee,allahım ol dediysee HAYIRLIYSAA,ELİ AYAĞI DÜZGÜNSEEE..GELSİİN BAKALIIM ANNESİNEEE.özeliklede babişkosu çok özledi onu:emir_bebek: :emir_bebek:

UMUTSUZUUM BİTANEEEEM YAPMA NOLUUURR.bak benide üzüyosuuun.elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo tatlıım.

Sibelim sen nasılsıın??

iyiym canım ama nedensiz bi sıkıntı var sanırım havadan,,
eşimle çerez yiyoz balkonda:)

Back
X