Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir
durualya, ArnavutGüzeli+, sevdanehri+

kızlar günaydıııınnnnnn a.s.

günaydın arkadaşlar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn..

umutsuz bu kadar kafana takma inşallah bebişin göbişindedir eğer yoksada böyle yaparak yani strese kendini sokarak,odaklanarakta adetini geçiktirirsin.Başka şeylerle uğraş aklına getirme.Dua etmekten başka bir şansımız yok maalesef :gitme:

fotoş hoşgeldin aramıza geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda bebişine kavuşursun.

al benden de okadar bi ton dayak yemiş giyim yapış yapışım üç -dört ögün duş :))))

inşallah o şişkinliğin içinde mercimeğimiz oluşurrrrrrrrrrrr.
alllahım ne olursun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gelsin o mercimek iyice yorulsun bu sıcakta iyice yorsun o güzell annesini

canım beniiiiiim amiin ya gelsin de yorsun hiç faretmez YETERİNCE DİNLENDİİİMkaydirigubbakcemile3

BEN HEP SAAT 11-12 LERE KADAR UYURUUM,BİZİMKİLERDE HER KALDIRDIKLARINDA GENE İSYAN EDERDİM DOYAMADIM UYKUMA DİYE,SURAT TAFRAAlaelaelaelaelae YAPARDIM..BABAANNEM DE DERDİKİİ ÇOCUĞUN OLUNCAA BÖYLE UYUMAZSIIN DİYEE..HAKKATTTEEN SANIRIM ÖYLE OLUCAK:umursamaz: HİÇ UYAMIYCAAAM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben bu ay başi yola gidecem 7 saatlik.bişe olurmu bebişime.dr sordum koltuğu arkaya yatır sırtına yastık koy vs şeyler söledi ama araba benim değilki bunları yapsam otobüsle gitcem kimse benim nazımı cekemez bide yanımda tanıdık kimse olmucak işin kötüsüde bu ahh ahh napsam ki ben.zaten normaldede otobüsler benim kabusum oluyodu.

canım ya gitmezsen olmazmıııı?? 7 saat yaa dile kolaaay..hayır yanında biri olsa ayağını kaldırıp uzatsaan..gidersen bile mutlaka muavinlerin haberi olsun ,boş yer boşaldımı geçer oturursun ayağını uztıpta.
nazını çekerleeer çekerleer sen merak etme rica edersiiin arkadakinee oluur.nolucaaak canııım kucağına yatmıycanyaaakaydirigubbakcemile3..dikkatli ol lütfeen..

merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda 4 yıl oldı evleneli ve 1 düşük yaptım mafoldumben3 yıl önce şu an da bebeğimiz olmadı doktorlar yumurtalıklarımın çatlamadıgını söylüyorlar :sinifsinif:arkadaşlar bana ne önerirsiniz
lütfen banada yardım edin

canıım benim hoşgeldiin aramızaaavereliniortak :1hug:Büyük geçmiş olsuun canıım..hiç sıkma canınıı gene olur allah izniyle..
hem neden yumurtaalığın gelişmiyomuş:uhm: ne alakaa,sen zaten hamile kalmışsın sadece düşükle sonuçlanmış BENCE RAHMİNE BAKILMASI GEREK SENİN ..rahimdeki anormaliklerdende düşme olabiliyomuuş.yani demek istediğim herşeyin çaresi vaar bitanem.sen hamile kalmayı başarmışsııııın bu çok büyük bir artı senin için ,öyle düşüüün benceee..
o yüzden sen mutlaka yumurtalığınada iyi geliceği için bizim kürü kullan:POLEN BAL VE TARÇIN VEE ÇÖREK OTU YEMEYE ÇALIŞ CANIIM.HADİ ŞİMDİDEEN KOLAY GELSİİİİN:dance: HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN :teytey:

günadydınnn

sevgili anne adayları

:)))))))))))))))))

nasılsınız bakalım

herkese günaydıınnnn nasılsınız a.s. a.s.

günaydın herkese

günaydııııııııın KIZÇELERİİİİİİİİİİM:lepi: nasılsınııız bu sabaaah??
çalışıyomusunuuuz?nasıl gidiyoo yorulmayın tamammıııı...yerimseniben
bend iyim bugün,dün apar topar çıkmak zorunda kaldım.çok sancılandıııım,dedim heralde yumurtam çatlıyooo:1no2: bide eşim pehrizdeee:çok üzgünüm: napıcamızı şaşırdııık..inşallah doktorum çatlamadığını söylerde içim rahat olur yoksa boşa gider bunca şeeey..
bugün çatlama iğnem var ,bide eşiim bana araba alıyoooo MOTORA BİNMİYCEKMİŞİİMkaydirigubbakcemile3 ama serçe haaa SERÇEDEEEEZ:sm_cool:

merhaba arkadaslar ben yeniyim aranızda 4 yıl oldı evleneli ve 1 düşük yaptım mafoldumben3 yıl önce şu an da bebeğimiz olmadı doktorlar yumurtalıklarımın çatlamadıgını söylüyorlar :sinifsinif:arkadaşlar bana ne önerirsiniz
lütfen banada yardım edin

canım beniiiiiim amiin ya gelsin de yorsun hiç faretmez YETERİNCE DİNLENDİİİMkaydirigubbakcemile3

BEN HEP SAAT 11-12 LERE KADAR UYURUUM,BİZİMKİLERDE HER KALDIRDIKLARINDA GENE İSYAN EDERDİM DOYAMADIM UYKUMA DİYE,SURAT TAFRAAlaelaelaelaelae YAPARDIM..BABAANNEM DE DERDİKİİ ÇOCUĞUN OLUNCAA BÖYLE UYUMAZSIIN DİYEE..HAKKATTTEEN SANIRIM ÖYLE OLUCAK:umursamaz: HİÇ UYAMIYCAAAM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ya gitmezsen olmazmıııı?? 7 saat yaa dile kolaaay..hayır yanında biri olsa ayağını kaldırıp uzatsaan..gidersen bile mutlaka muavinlerin haberi olsun ,boş yer boşaldımı geçer oturursun ayağını uztıpta.
nazını çekerleeer çekerleer sen merak etme rica edersiiin arkadakinee oluur.nolucaaak canııım kucağına yatmıycanyaaakaydirigubbakcemile3..dikkatli ol lütfeen..

canıım benim hoşgeldiin aramızaaavereliniortak :1hug:Büyük geçmiş olsuun canıım..hiç sıkma canınıı gene olur allah izniyle..
hem neden yumurtaalığın gelişmiyomuş:uhm: ne alakaa,sen zaten hamile kalmışsın sadece düşükle sonuçlanmış BENCE RAHMİNE BAKILMASI GEREK SENİN ..rahimdeki anormaliklerdende düşme olabiliyomuuş.yani demek istediğim herşeyin çaresi vaar bitanem.sen hamile kalmayı başarmışsııııın bu çok büyük bir artı senin için ,öyle düşüüün benceee..
o yüzden sen mutlaka yumurtalığınada iyi geliceği için bizim kürü kullan:POLEN BAL VE TARÇIN VEE ÇÖREK OTU YEMEYE ÇALIŞ CANIIM.HADİ ŞİMDİDEEN KOLAY GELSİİİİN:dance: HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN :teytey:

bend iyim bugün,dün apar topar çıkmak zorunda kaldım.çok sancılandıııım,dedim heralde yumurtam çatlıyooo:1no2: bide eşim pehrizdeee:çok üzgünüm: napıcamızı şaşırdııık..inşallah doktorum çatlamadığını söylerde içim rahat olur yoksa boşa gider bunca şeeey..
bugün çatlama iğnem var ,bide eşiim bana araba alıyoooo MOTORA BİNMİYCEKMİŞİİMkaydirigubbakcemile3 ama serçe haaa SERÇEDEEEEZ:sm_cool:

inşallah herşey yolunda gider canımmm bu ay çok ümitliyim senden :Saruboceq:
serçedez haa güzeldiii :lepi: olsunn bak eşin seni düşünüp alıyo ne güzel kutluyorum eşini valla alkisalkisalkis

ooooo arnavutum sabah sabah bu ne sürpriz heyecandan uyuyamıyorsun değilmi inş. hayırlısı ile tutar bu ay :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın arnavutgüzelimmm

sen bugun erkencisin tabi sıcaklarda yatılmıyo demi:)))))))
ay inşallah çatlamıştır yumoşlar seni yormadan gelirle sıpalar.

valla eşin en güzelini yapıyo yoksa sen çocuğu bile motorun üzerinde doğuracan yoksa:))))))
SERCEDES güzelmişşşhayırlı olsun güle güle kullan canım benim

[/QUOTE]

canııımmm sanada günaydın neden sancın oldu acaba içini ferah tut bebeğim yarın aşılaman var hayırlı olsun inşallah tutunur bebiş annesine :ecrin_bebek: :lepi:

canııımmm sanada günaydın neden sancın oldu acaba içini ferah tut bebeğim yarın aşılaman var hayırlı olsun inşallah tutunur bebiş annesine :ecrin_bebek: :lepi:[/QUOTE]

o kadar yumurtaya sancı normal bende hapını kullanmıştım klomen sonra çatlatma iğnesi vurlmuştum ama bir görseydiniz kasık bölgem acayip şişti şimdi arnavutun halini biliyorum :CüvCüv: :CüvCüv:3 ay kullandım ben bide kortktum bu kadar yumurtaya ikiz, üçüz vs. olur diye teki bile olmadı arnavutun olcak ama zemuszemus :ecrin_bebek: :emir_bebek:

inşallah herşey yolunda gider canımmm bu ay çok ümitliyim senden :Saruboceq:
serçedez haa güzeldiii :lepi: olsunn bak eşin seni düşünüp alıyo ne güzel kutluyorum eşini valla alkisalkisalkis

inşallah sağol arkadaşım benimkaydirigubbakcemile5..
evet ya o benden daha çok düşünür benii.ben herşeye rağmen binip motorumla geziyodum.baktı arnavut inadımı durduramıyoo en iyisii daha güvenlikli olan serçe alıyoo hemde yere yapışıık spoooorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay resmini çeker yollarıımyerimseniben ..KOCAM ALKIŞLANICAK KİŞİ GERÇEKTENDEEE ben biraz kötüüüüm:dilcikar:

ooooo arnavutum sabah sabah bu ne sürpriz heyecandan uyuyamıyorsun değilmi inş. hayırlısı ile tutar bu ay :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet ya heycanlı olmammı.zaten şimdi kız olsun diye habire keçi bonuzu içiyorum ,süt et sürekli protein alıyorum eşimle yarış halindeyiz. yok oğlanımı tuturucaz kızımı diyeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yanadaa ALLAHIM ELİ AYAĞI DÜZGÜN OLSUUN TEEEEEK OLSUUUNkaydirigubbakcemile3 HAYIRLISI OLSUN O YETER BANAA..sadece inadımdan vazgeçmiyorum okadaryerimseniben
AMİİN İNŞALLAAAAH CANIM BENİİİM DUACILARLA BERABER:1hug: :teytey:

Günaydın arnavutgüzelimmm

sen bugun erkencisin tabi sıcaklarda yatılmıyo demi:)))))))
ay inşallah çatlamıştır yumoşlar seni yormadan gelirle sıpalar.

valla eşin en güzelini yapıyo yoksa sen çocuğu bile motorun üzerinde doğuracan yoksa:))))))
SERCEDES güzelmişşşhayırlı olsun güle güle kullan canım benim

EVET CANIM BENİİİM KOCİŞ GİTTİ İŞTE ARABAYI ALMAYA,e malum kayınvaldem yok olsa bende giderdiiim:umursamaz: neyse süpriz olucak bana.içini komple kırmızıya döşetecek.bide zevklidiir benimkiii geliriim artık yanına bol bolkaydirigubbakcemile3 kurtulamazsııııııınkaydirigubbakcemile2.
inşallah canım yaa inşallah ne diyiim ağzınızdan bal damlıyoooozemuszemus teşekürederiim hepinizeeee..
hahahahaaakaydirigubbakcemile3 ay eveeet nasıl tanımışsıın beniiiii.valla doğururduum.geçen diyorum ya boşver arabayı motorla gidelim bucağaaa :1shok: aynen böyle baktı banaa:1shok: yuh dedi aşkıııııım sana inanmıyoruuuum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napiiiiim..olucağa varsaa dediğin gibi motorla gezen hamileleri de görüryoruuz valla maşallah hem kucağında ,hem karnındaa ohooo püfüür püfüüüüürkaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4.
sağol tatlııııım amiiiiiiiiiiin kazasız belasıııııız..:nazar: :nazar: bu bizim ikinciii arabamııızopuyorumnanaktan çok tatlı oluyo ammaaa. allah herkeze nasib etsiiiin:Saruboceq: :lepi: :nazar:

canııımmm sanada günaydın neden sancın oldu acaba içini ferah tut bebeğim yarın aşılaman var hayırlı olsun inşallah tutunur bebiş annesine :ecrin_bebek:

yok korktum dedim deve kuşu yumurtası kadar oldular bide çatlarlarsaa eyvaaaah.düşünsene yarın 4 gibi aşılamam var herşey boşa gider..
bende bugün işte iğnemi vurunucam 24 saat içinde çatlıycakmış..omadı gelir biz evde devam ederiiiiiz ayooolkaydirigubbakcemileŞeniz yeter zateen kaç gün oehrizdeyiiz ne bu canııııııııııııım pıtırcıkla zuzuu küstüler kendilerinee kaydirigubbakcemile3 :roflol:

o kadar yumurtaya sancı normal bende hapını kullanmıştım klomen sonra çatlatma iğnesi vurlmuştum ama bir görseydiniz kasık bölgem acayip şişti şimdi arnavutun halini biliyorum :CüvCüv: :CüvCüv:3 ay kullandım ben bide kortktum bu kadar yumurtaya ikiz, üçüz vs. olur diye teki bile olmadı arnavutun olcak ama zemuszemus :ecrin_bebek: :emir_bebek:

dimi sende de oluyoduu ama dimii kasık ağrısıı..yani çatlamadı dimiii..ayiii umutsuz gibii oldum bendeeekaydirigubbakcemile3 yavrum benim inşalah hasta olmamıştırdaaa bebişi gelmiştiiiir inşallaaaah:Saruboceq:
benim zaten yumurtalıklarım çok gelişiyodum ve hep zaanında çatlıyoduuu,doktorda yumurtamı daha çok büyütüncee ağrıları anlatamaaam:umursamaz: bıçak saplanıyo sanki kesiyolaar..dün zar zor evime gittiiiim.karnım bir şiş hamile gibi yürüdüüm ama bir hoşuma gittiiiiikaydirigubbakcemile3:CüvCüv: ayy çok güzel olucaak ama teyzeleriiii.daha şimdideen karnımda seviyorum onuuukaydirigubbakcemile3 dur anneciiim diyeee hihihihiii ..
valla busefer bende olur diye tahmin ediyorum,hazır rahmim de temizlendi,maşallah eşimin olmuş spermleriii 112:nazar:-tatlicadiarzu-....zaten yumurtalarım onun spermleriii boğuyoo gariplerimiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bir görseniz kullandığı vitaminleri,kürleri vallaha resmini çekip koyucam.hele arkamada koca bir kova vaaar sırf protein tozuuu..yani benim hep oğlum olucak kız olma ihtimali %1 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aboooowww

pıtırcıkla zuzu ölemi ilahiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

EVET CANIM BENİİİM KOCİŞ GİTTİ İŞTE ARABAYI ALMAYA,e malum kayınvaldem yok olsa bende giderdiiim:umursamaz: neyse süpriz olucak bana.içini komple kırmızıya döşetecek.bide zevklidiir benimkiii geliriim artık yanına bol bolkaydirigubbakcemile3 kurtulamazsııııııınkaydirigubbakcemile2.
inşallah canım yaa inşallah ne diyiim ağzınızdan bal damlıyoooozemuszemus teşekürederiim hepinizeeee..
hahahahaaakaydirigubbakcemile3 ay eveeet nasıl tanımışsıın beniiiii.valla doğururduum.geçen diyorum ya boşver arabayı motorla gidelim bucağaaa :1shok: aynen böyle baktı banaa:1shok: yuh dedi aşkıııııım sana inanmıyoruuuum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napiiiiim..olucağa varsaa dediğin gibi motorla gezen hamileleri de görüryoruuz valla maşallah hem kucağında ,hem karnındaa ohooo püfüür püfüüüüürkaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4.
sağol tatlııııım amiiiiiiiiiiin kazasız belasıııııız..:nazar: :nazar: bu bizim ikinciii arabamııızopuyorumnanaktan çok tatlı oluyo ammaaa. allah herkeze nasib etsiiiin:Saruboceq: :lepi: :nazar:

tanımam mı ben seni......::kedi:opuyorumnanaktan yavrişkom
motorla bucaga gitmekmi :1shok: :1shok: :1shok: ben arabayla yoruluyom sen motorlamı gitcen pes doğrusu eşine hak verdim şimdi:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım benim herzaman beklerim
türkkahvemi yaptım bekliyom sunam dedim gelcen ama mazeret istemem

pitircikla zuzu haaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy koptum gülmekten

günaydın arkadaşlar gününüz aydın dualarınız kabul olsunnn..

umutsuz bu kadar kafana takma inşallah bebişin göbişindedir eğer yoksada böyle yaparak yani strese kendini sokarak,odaklanarakta adetini geçiktirirsin.Başka şeylerle uğraş aklına getirme.Dua etmekten başka bir şansımız yok maalesef :gitme:

fotoş hoşgeldin aramıza geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda bebişine kavuşursun.

inş göbişimdedir kızlar..inş saol birtanem bugun olucam anlıorm ...kızlar prof.teksen camlıbel duyan varmı aranzda?

Back
X