- Konu Sahibi EU2
- #7.061
bir kaç kere derya baykalın programına konuk olmuştu
evet cnm duydum onu yaaa cok pahalı ama 230mlyon gerçi bundan öceki doktrm 20alıordu ama..30 da 30 yanii zaten pso sömürüldük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kaç kere derya baykalın programına konuk olmuştu
inş göbişimdedir kızlar..inş saol birtanem bugun olucam anlıorm ...kızlar prof.teksen camlıbel duyan varmı aranzda?
umutsuz canım çatlatma iğnesi olalı kaç gün oldu
16kuzumm
anladım bir kaç gün daha bekle derim ve kan tahlili yaptır derim haftasına kadar doğru çıkıyor evde yaptığın testlerde çıkmayabilir ok
kan yaptrmama gerek yok cnm olucam bugun anlıorum ebn cnm ya bugun olurum bugun olmazsam yarın kesinnn....sence tette cıkmayablrmi duru seninde akıntın cokmuydu cnm böle ya ama benm he olur adette önce yaa bu akıntı
umutsuzum bende öyle akıntı yoktu herkesin yapısı farklıdır adet ağrısı seni yanıltmasın istersen bir kaç gün bekle ve kesinlikle kan tahlili yaptır canım a.s
askım adet agrım falanda yokki ya tamam gögslerm şiş ama agrmıorlar bişi yoksadece akıntım oda geldiğinde olurum ben hep yani hatta hep sey derdm bu akıntı nezmn gelemsse anlıcamki hamileym ama ...yine geldii..bugunn arttıı iyice anldm cnm senn akıntın yoktu yanibenm sökldü söklcek
olursamda olayım neyapiim doktra sadece tek bi laf edicemmmm ama of offffffff
tamam askımmmm bekleyelm ama zaten fazla beklmcz olcamben derimki yinede akıntın seni yanıltmasın çünkü hamilelkte aynı adet ağrısı belirtileri var çok kafana takma bekleyelim bir kaç gün tamam canım
bence doktorunuda gücendirme başka doktora gidersin
tamam askımmmm bekleyelm ama zaten fazla beklmcz olcamsaol cnmm
neblm cnmm yaaa doktra cok kızdım yaabcaklarmda agrıor olcam ya
rica ederim canım hadi sen acık rahatla merak etme bebiş ne zaman geleceğini çok iyi biliyor:ecrin_bebek:
olursamda olayım neyapiim doktra sadece tek bi laf edicemmmm ama of offffffff