ALLAH SENİİ NE ETSİN MEYRAAA,kız ne alaka neyini uyutacaklar pıtırcığınımııı.sen eşine beraberkendemi uyuyosuuunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.
yaw ultrsayonla bakmıyolarmı alttaaan,eee işte onda ne hissediyosaan o işte.farklı bir duygu yokkiii..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım DİYORUMYA BEEEN HERSEFERİNDEE BENİM DOKTORUM ÖZEL BİR İNSAN ALLAH TARAFINDAN GÖNDERİLMİŞ ÖZELİKLEE BU İŞ İÇİN. GERÇEKTEN İNSANI SÖMÜRNÜYO GEREKEN TEDAVİYİ UYGULUYO.MUAYENE ÜCRETİ BİLE ÇOK KOMİK YAA.BENİM MERKEZDEKİLEEER YÜZDÜ YÜZDÜÜÜ..MADDİYATÇIIILAR GÜYA HİPOKRAT YEMİNİ EDİYOLAAR PEEEH.insan olsunlar önce sonra doktor ..neyse bu konuda bana bişey sorma çok doluyuuuum..o adları lazım değil doktorlar sayesinde benim piskolojim bozulduu..
ilk gün doktora gittik biz eşimle yapılması gereken bir tahlil varmı diyee.düşün yeni bırakmışım korunmayı..benim yumurtayı iğneyle zorla 10.günümde çatlatıı tabi çatlayana kadar her gün takipteydim.çatlamazsa olmaz diyim ağlıyodum kısırmıyım neyim,bilmiyorumki tabi çatlama bile ne olduğunuuu.AMA İŞTE BAZI ŞEYLER SENİ OLGUNLAŞTIRIYOMUUUŞ.
NEYSEEE çatlatı işte zorla o gün gidin ilişkiye girin dedi ertesi gün geliin döllenme tutmuşmu diye.bizde saflar heycanla ertesi gün gitik ,meğerse kadın para almak için çağırıyomuş vee öyle ünlü birikiiii ANTALYANIN TANINMIIŞ DOKTORLARINDAN BİRİİİİkötükedihüso :dilcikar: