Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, denizsizada+, Mehalim, tekyolcu

yan etkisi olmayan bir kür bu. yine de arnavut güzeline bir sor bakalim. ama kullanabilirsin sanirim. ne ilaci alican? klomen filan mi?

durualya nerde yahu? bugün hic gelmemis:( canim iyisindir insallah. minik melegine iyi bak. merak ettik seni. a.s.

evet canım doktor byük ihtimalle klomen verecek. klomen kullandığımda yumurtalıklarım olouşuyor. doktorda buna sevinmişti dün bu ilaca cevap vermen çok güzel ve bu kadar kilo vermen süper dedii ayyy pek umutlandırdı beni.

kizlar ben cikmak zorundayim. yemek yiycem, acliktan öldüm. bütün gün temizlik yaptim camasir filan. kendimi yormim, kandil gecesi namaz kilcak gücüm olsun dimi:) sizde yormayin kendinizi. size iyi muhabbetler. bu gece edeceginiz dualariniz kabul olsun insallah. bana da dua edin emiii polen güzelleriiii a.s.

mehalim Allah gönlüne göre versin. insallah tez zamanda hayaline kavusursun.

canım üzülmeee ne olurr :gitme: hakkımızda hayırlısı demekki zamanı değilmiş canım yaaa ümidimizi kaybetmeden devam edicezz opuyorumnanaktan
elimden hiçbişe gelmior hep hissediordum adet oclam diordm..gelmede bebeğimm :gitme:

umutsuzum kendini çok yıprattın mafoldumben napalım arkadaşım allah sağlık versin moralini bozma
elimdeydi cnm aslında okdr takmadm ama son günler cok taktım off....ama biliormsnz tedavi görmyp adet oldgmda daha cok yıkılırdm bu sefer nedense öle aglyamdmda..ALLAH GCÜNÜ VERİOR İŞTE...BİLMİORM COK DEĞİŞİK AMA ÖLE...ŞİMDİ ADET BİTİNCE RAHİM FİLMİ CEKLCEM...SORA MUAYNE ETCEK DR.İNŞ KİST FALAN OLMAMAŞTR KIZLAR..
canım benim hakkında hayırlısı. bir arkadaşım bişi demişti bana demiştki
her bebek annesini kendi seçermiş. senin bebeğinde sana gelme zamnını beklişyor bence.yüzün hep gülsün canım :)

İNŞ CNM SAOL...ELİMDEN BİŞE GELMİORKİ ZATEN AGLASAMDA GERİ GELMİOR...BEKLİORUM BENİ BULACAK BEEBĞİM İNŞ...ONU BEKLİORUM CANIM YANDI..ÇOK ÜZGÜNÜM.. :gitme: :gitme:

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar allahım bu mübarek günde dualarımı kabul eylesin...banada edin olurmu ben namaz kılamıcam adet oldugum için...

susuz yaz iki gün sonra avatarindaki gibi tatli bir bebege sahip oldugunun müjdesini alrisin insallah. belirtilerin basladimi canim? durumun nedir

sağolasın canım bana dilediklerinin 2 katını allah sanada versin(ikiz olurmuş birde)
canım adet belirtileri işte gögüslerde ağrı ,karın şişliği, kasık ağrısı, bel ağrısı genel ağrılar yani bu arada bir konuya açıklık getireyim ben hiçbir kür uygulamadım topiğe girdiğimden beri sadece elma yağını denedim onda da akıntım olmadı biz zaten hiç doktorada gitmedik tam ağustosta korunmayı bırakalı 1 yıl olacak o nedenle temmuzda zaten tatildeyim dönüşte hoppp doktora :dance:

snada ii akşamlar meryaa.

umutsuzum sana umutsuz yerine sadece umut desem olmazmıki:))

evet canım doktor byük ihtimalle klomen verecek. klomen kullandığımda yumurtalıklarım olouşuyor. doktorda buna sevinmişti dün bu ilaca cevap vermen çok güzel ve bu kadar kilo vermen süper dedii ayyy pek umutlandırdı beni.

fazla zamanım yok hemen cevap yaziiiim..
hiç teredütsüüüz kullan canııım.hem daha iyi sonuç alırsıın.bende sürekli bu ay polen tarçın,çörek otu ,keçi boynuzu kürü yaptım ve 8 günümde yumurtalıklarım 18mm diii..ha dersen sonuç aldınmı diyee.şu an beklemekteyiim ama diğer zamanlarda alamazdım rahmimde sorun varmış da o yüzdeeeen..
sen ye doktorunada danış ama hiç şüphesiz kullanabilirsin yazıyo.okadar doğal bir ürünki hamilelere bile tavsiye ediliyo.farzet ki vitamin takviyesi kullanıyosuuuun:1hug:

saol arnavutum . tabii sonuç alacaksın bak sana dedimya bu ayy güzel haber alacağız gibi bir kıpırtı var içimde.

[meraba kızlar ben adet bitince dr.a gidicem önc bi bakacak iğnler yan etki yapmışmı die sora konuşcaz dedi eşinide al gel dedi....büyük ihtimalle rahim filmi ister..cok korkuorum ondan nası bişii kızlar radyomarda cektrnler varmış cok agrısız diorlar napiim ben :sinifsinif: :sinifsinif:

arnavutgüzeli hamile misin çok sevindim seni tanımıyorum ama böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum

banada dua edin artık hamilelerin duası cabuk gecermiş

allahım olmayanları ve isteyen herkeze bebişler nasip eyle ya rabbim inşallah mubarek kandil gecesının hürmetine herkeze gönlüne göre verir inşallah
AMİN AMİN AMİN :Saruboceq:

arnavutgüzeli hamile misin çok sevindim seni tanımıyorum ama böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum

banada dua edin artık hamilelerin duası cabuk gecermiş

allahım olmayanları ve isteyen herkeze bebişler nasip eyle ya rabbim inşallah mubarek kandil gecesının hürmetine herkeze gönlüne göre verir inşallah
AMİN AMİN AMİN :Saruboceq:

AMinnn canımmm isteyen herkese versin

arnavutgüzelimiz şuan için hamile deil ama 17 kez teyze yaptı arkadaşlarımızı
inşallah buayda o hamileyimmmmmmmmmmmmm diye bagıracak burdan:D

[meraba kızlar ben adet bitince dr.a gidicem önc bi bakacak iğnler yan etki yapmışmı die sora konuşcaz dedi eşinide al gel dedi....büyük ihtimalle rahim filmi ister..cok korkuorum ondan nası bişii kızlar radyomarda cektrnler varmış cok agrısız diorlar napiim ben :sinifsinif: :sinifsinif:

canım adetimi bekliyorum adet olduktan bittikten sonra yani 2 gün içinde çekilecek. bakalım doktor beni rahatlattı çekitren bazı arkadaşlarda ben korkuyorum ama destek olacaz birbirimize.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle regaibkandilin mübarek olsun.
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? regaib kandiliniz mübarek olsun..
ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. amin:Saruboceq::ecrin_bebek::emir_bebek: mucizelerimizin gelmesi dileğiyle allah dualarımızı kabul etsin ............

Back
X