Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar şimdi arnavut güzeliyle görüştüm denizden gelmişler halasını gezdiriyo....babaannede yemek yiyip gelcek.
Kapsama alanı dışında olduğunu bilmiyo acaba ceza mı aldımki dedi?

selam kızlar nasılsınız öncelikle neden bu isimle yazdığımı söyliyim eşim beni sizden kıskanıyor :))hergün benim profilime girip bişey yazmışmıyım diye bakıyor kaydirigubbakcemile3sen arkadaşlarını benden daha çok düşünüyorsun diyor:olmaz: kıskanç işte kaydirigubbakcemile3bu kardeşimin üyeliği burda olduğum sürece bu isimle girecem :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

meyram nasılsın canım varmı bir değişiklik inşallah adetin gelmez canım bebeğin gelir:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arnavutların en güzeli sen nasılsın canım nasıl gidiyor tekme atıyormu bebeğin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

durucum yeğenimin tatlı annesi nasılsın, yeğenim nasıl ,büyüyormu velet öpüyorum sizi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

arzum tatilden döndünmü bilmiyorum ama bence dönüşün muhteşem olacak bebişin en kısa zamanda tekrar gelecek inşallah :emir_bebek: :emir_bebek:

esram,umutsuzum,sibelim,denizim,susuz yazım,everestim ,daha ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım neşe getirdin bizde seni çok öpüyoruz opuyorumnanaktan
ay bu kocişler benim kide aynı ama ben çaktırmadan takılıyorum bilgisayarın başından kalkmıyorsun onlamı evlendin benle mi diyor :kızgın:bu gidişle çocuğuda pc den yapcan diyor yasakkelime kendine çok iyi bak görüşürüz canım

kızlar şimdi arnavut güzeliyle görüştüm denizden gelmişler halasını gezdiriyo....babaannede yemek yiyip gelcek.
Kapsama alanı dışında olduğunu bilmiyo acaba ceza mı aldımki dedi?

evet bende dikkat et kapsama alanı dışında :1shok:kendisi üyeliğini silmediğine göre cezamı kestiler kızcağıza yoksa :nazar:hani şu birderdim var bölümünde giysi toplayan kız yüzündemi orda arnavutla çirkin dyologlara girdilerya

ben şimdi kızıma her gün okuma saati yapıyorum topla gel arkadaşlarını dedim herkes kitabıyla geliyor 2 ile3 arası hepimiz oturup kitap okuyoruz normalde zorla okuyan çocuklar isteyerek geliyor okumaya elimden gelse tüm kitap okumayanlarada yapacağım bunu :kahve:

örnek bir annesin canım seni kutluyorum ne kadar güzel bir davranış yapmıssın okuma alışkanlığı çok küçük yaşlarda başlıyor ve ebeveynleri kitap okuyan çocuklarda okumaya daha yatkınlar seni topiğimizin örnek annesi seçiyorum:hooray:

evet bende dikkat et kapsama alanı dışında :1shok:kendisi üyeliğini silmediğine göre cezamı kestiler kızcağıza yoksa :nazar:hani şu birderdim var bölümünde giysi toplayan kız yüzündemi orda arnavutla çirkin dyologlara girdilerya

evet canım olabilir.haberi yok yani kendisinin bu durumda

evet canım ya bu kadınlık zor iş ...okudugum kitabın ismi (en son yürekler ölür)canan tan yazarı
piraye isimli kitabını okuyunca çok etkilendim .bu okudugumda en son çıkan kitabı
muhakkak oku süper sürükleyici kitabı bırakamıyosun .merak ediyorsun ne olacak acaba diye

hımm bende tatilde okumak için kitap alıcaktım bu kitabı almalıyım o zaman ayrıca kitap okuma alışkanlığında olduğu için seni tebrik ediyorum :hooray:

canlarım hepinize günaydın sizleri merak ettirdiğim için özür dilerim benim alerjik rinitim var diğer bir adı saman nezlesi....geçen hafta başladı çarşamba günü ateşlendim doktor 38 dereceyi geçerse haberim olsun dedi 38 buldu ilaçda vermedi sadece burun spreyi ve boğaz pastili kaç gündür yatıyorum bugün işe zor geldim şimdilik öpüyorum sizi

canım benim çok geçmiş olsun size bizde merak ettik sizi ya aman kendinize çok dikkat edin bol bol istirahat edin durucuk ve miniği:ecrin_bebek:

hımm bende tatilde okumak için kitap alıcaktım bu kitabı almalıyım o zaman ayrıca kitap okuma alışkanlığında olduğu için seni tebrik ediyorum :hooray:

teşekkür ederim canım...

bu kitabı bitirene kadar elinden atamayacaksın .sana garanti verebilirim.Şeniz

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.Sırada.............................. .Susuzyaz............................ ...27 Haziran
3.Sırada.................................Kedersiz ...............................28 Haziran
4.sırada.................................sevimsu.. ..............................28 Haziran
5.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
6.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
7.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
8. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
9.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
10.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
11 Sırada................................latsibel.... ................................22 Temmuz
12.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
13.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz listemiz kalabalıklaşmış ne güzel inşallahhh hepimiz sırayla hamiş oluruzzz opuyorumnanaktan

Bu hafta sonu istanbulun stresinden bende uzaklaştım günü birlikte olsa yalovaya gittik arkadaşlarla çok çok iyi geldii buna ihtiyacım varmış gerçekten.İnsanın birgünde olsa tüm soru işaretlerinden uzak durması bile güzelmiş :kedi:

canım ben dün regl oldum ya beni çıkarın listeden mafoldumben
yalovaya mı gitmiş aman ne iyi yapmışsın canım değişiklik iyi gelmiş ne güzel opuyorumnanaktan

bu arada günaydın kızlar ay öğlen olmuş tünaydın kızlar

canım ben dün regl oldum ya beni çıkarın listeden mafoldumben
yalovaya mı gitmiş aman ne iyi yapmışsın canım değişiklik iyi gelmiş ne güzel opuyorumnanaktan

Umutla bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................Gulayyusu f ............................20 Haziran
2.Sırada.................................Kedersiz ...............................28 Haziran
3.sırada.................................sevimsu.. ..............................28 Haziran
4.Sırada...............................Meyra..... .............................. ...1 Temmuz
5.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
6.Sırada...............................ArnavutGüz eli...........................7 Temmuz
7. sırada...............................bozo85.... ... ............................7-12 temmuz
8.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
9.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
10 Sırada................................latsibel.... ................................22 Temmuz
11.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
12.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

tamam canım düzelttim yeni tarihini ekleyelim ozaman bu arada hoşgeldin canımm ..Valal dediğin gibi iyi geldi yalova sositososito sositososito

Arnavutuma oradan neden ceza gelsinki gelmemesi lazım eğer gelecekse bana gelmesi lazımdı fisfisfis hem o topik kaldırıldı benneyaptımki

Kızlar malesef arnavutgÜzelı tartıŞmaya gırdı dıye 1 gÜnlÜk ceza vermıŞler....
Herkes daha sonra hatasını anladı arnavutgÜzzelınden ÖzÜr dıledı ama malesef .
Yardım toplayan arkadaŞın arkası saĞlammıŞ: Ona bıŞey olmamıŞ...

O yÜzden arnavutgÜzelımız Çok kırılmıŞ .belkı bırdaha hıÇ gırmeye bılır dedı ..baŞka bı form sıtesınde devam ederız .ben sıze adresı verırım..

Eeee ne demıŞler doĞru sÖyleyenı doĞru yoldan gıdenı 9 kÖyden kovarlarmıŞ.

Yarın alanyaya gıdıcek halasını gezdırmeye bırde babasını zıyarete

herkese Çok selamı var sızı kocaman ÖpÜyormuŞŞŞŞŞŞ

Kızlar malesef arnavutgÜzelİ tartıŞmaya gİrdİ dİye 1 gÜnlÜk ceza vermİŞler....
Herkes daha sonra hatasını anladı arnavutgÜzzelİnden ÖzÜr dİledİ ama malesef .
Yardım toplayan arkadaŞın arkası saĞlammıŞ: Ona bİŞey olmamıŞ...

O yÜzden arnavutgÜzelİmİz Çok kırılmıŞ .belkİ bİrdaha hİÇ gİrmeye bİlİr dedİ ..baŞka bİ form sİtesİnde devam ederİz .ben sİze adresİ verİrİm..

Eeee ne demİŞler doĞru sÖyleyenİ doĞru yoldan gİdenİ 9 kÖyden kovarlarmıŞ.

ben dedim ama nolcak şimdi nazar değdi topiğimize arnavutun kimliği şuan yeşil gözüküyor topikte herhalde sıkmasın canını onunda burda fanları var unutmasın

Kızlar malesef arnavutgÜzelİ tartıŞmaya gİrdİ dİye 1 gÜnlÜk ceza vermİŞler....
Herkes daha sonra hatasını anladı arnavutgÜzzelİnden ÖzÜr dİledİ ama malesef .
Yardım toplayan arkadaŞın arkası saĞlammıŞ: Ona bİŞey olmamıŞ...

O yÜzden arnavutgÜzelİmİz Çok kırılmıŞ .belkİ bİrdaha hİÇ gİrmeye bİlİr dedİ ..baŞka bİ form sİtesİnde devam ederİz .ben sİze adresİ verİrİm..

Eeee ne demİŞler doĞru sÖyleyenİ doĞru yoldan gİdenİ 9 kÖyden kovarlarmıŞ.

İlginç yaaa böyle şey olurmu yaa :oklava: oradaki çoğu kişi ne şekilde konuştu tartıştı bunlara da verildimi ceza acabaaa kötükedihüso öyle valla doğru söyleyenin sonu bu demekki senağlama

ben dedim ama nolcak şimdi nazar değdi topiğimize arnavutun kimliği şuan yeşil gözüküyor topikte herhalde sıkmasın canını onunda burda fanları var unutmasın

evet ya nazar değdi valla yeşil görünüyo ama malesef yazamıyo ve biz özel mesaj gönderemiyo

İlginç yaaa böyle şey olurmu yaa :oklava: oradaki çoğu kişi ne şekilde konuştu tartıştı bunlara da verildimi ceza acabaaa kötükedihüso öyle valla doğru söyleyenin sonu bu demekki senağlama

EVET ÇOOOOK İLGİNÇ AMA BAKSANA .........HİÇ BİRİ CEZA ALMAMIŞ.
OLAN BİZİM ARKADAŞIMIZA OLDU mafoldumben mafoldumben mafoldumben

BULDULAR Bİ GÜNAH KEÇİSİ

arkadaşlar bizde arnavut fanları diye bir topik mi açsak ne yapsak?

Bılmıyorum kı canımcım ne yapsak aklıma bıŞey gelmıyo..

GÜzın ablamız(arnavutgÜzelımız) olmadan bu topıĞın tadı Çıkmaz

Back
X