Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi yaa ramazanda memlektesin ozaman bayramınıda orda geçirirsin ne güzel kaydirigubbakcemile4

eşim benim profilimi karıştırıyordu ne yazmışım diye bakıyordu kaydirigubbakcemile3 bana memlektede gittin daha bırakamadın arkadaşlarını diyip duruyordu:olmaz: anlıyacağın gereksiz kıskançlıklar bende ona tamam bir daha yazmıyacam dedimyerimseniben tabi bende sizi bırakamadığımdan kardeşimin üyeliği ile girdim iyi fikir dimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süpersin nurcanım kaydirigubbakcemile5

Olsunnn maşallahı var yaa gözümüzün önünde büyüyo kerataa :roflol: :roflol:
esrammm nerdesin yahuuu ne oldu seminere gittin ses soluk yokk inşallah iyisindir. Şeniz

ayşem sende hoşgeldin yoktun uzun zamandır a.s.

denizsizada da yok uzun zamandır değilmi -tatlicadiarzu-

esram 1 hafta yokum dedi ama hala yok :çok üzgünüm:
ayşem burda denizsizada girmiyo acaba tatildemi

sibeliiiiiiiiiiimmmm sesin soluğun çıkmyoooo 2 gündürrrrrrrrrr iyimisin canııııııımmmmm

demekki bütün eşler bu topikden bizi kıskanıyolar

benim kiside nerden biliyon ordakilerin bayan oldugunu diyodu:))))))))

daha sonra ikimiz beraber arnavutgüzeline gittik ve kanıtladım:)))))))))

sibeliiiiiiiiiiimmmm sesin soluğun çıkmyoooo 2 gündürrrrrrrrrr iyimisin canııııııımmmmm

Durum iyiyim canım allaha şükür bi sıkıntı yok...sadecec çoooooooooook sıcak +nem

Arnavutgüzeli olmayınca canım sıkılmıştı bide gelmicem deyince üzülmüştm şükürler olsun ki oda dönmüş aramıza..

hilalim seyhanım ve lalem memnun oldum kızlar:)))))))))sizi gerçek kimliğinizle tanımak süperr

Nurcanım özledik valla senide :)

a.s. hosgeldin canim, sen bizi birakma yine de:) en azindan hamile haberini alalim. halani gezdir keyfine bak. sicagin tadini cikar tatlim

Hoşbulduuuuuuk bitaneeeem:1hug:.
yok ben hamile kalsamdaa burda olucam duru gibii bırakmaaam siziiii..size belirtilerimi yazıcaam.dediğim gibi çatır çatır doğurtucaam sonra kenara çekilip siz öncü olucaksınııız.mesleğimi devrederim doğum aşamasındaa,idare edersiniiiz artıkıınzemuszemus..

ooo arnavut gelmiş...... boşver pireye kızıp yorgan yakmaya değmez olan bizlere olur sakın ayrılma burdan, :olmaz: :olmaz:farzetki bu bir deneme bağlılığımızı denediler isyan çıkıyordu az kalsın :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:sen gez toz eğlen halanı gönderince sevinçli haberle gelirsin :emir_bebek:

ohooo hoş bulduum hooooş bulduuuum.evet bitanem hiç birşey sizden öneli değil o yüzdeen BURDAYIM HEP BURDA OLUCAAM SÖÖÖÖÖZ:lepi:..ya sorma dedim bizim kızlar protesto yapmadaan girim tekrar bariiii..valla çok mahçup ediyosunuz beni şımartıyosunuuz anacııım..yani eğiliyorum önünüzdee..fun club çılarım beniiiiim.bende size hayranım topiğimin gülleriiiiiiiii.yeğenlerimin mis kokullu anneleriii..:1hug:

a.s. hoşgeldin canım geldiğin için memnun oldum buralar sensiz olmaz olamaz .. seni seviyoruz
seninde dileklerin kabul olur inş.meleğin seninledir
tekrar hoşgeldin :1hug:

canım beniim bende bende çok memnunuuum sizinle olduğum içiin.hiç sıkılmadan bıkmadaan sizinle yazışıyoruum..halam şu anda isyanlardaa bırak şu kızları artık diyeeekaydirigubbakcemile3oda kıskanıyoo düşünüüün. sürekli sizden bahsediyoruuum sizlere dua ediyoruum..hepinizin nicini ezberletim onlaraakaydirigubbakcemile3:1hug:
inşallah canım duamız kabul olur dediğin gibi meleğim benimle olur ..herşey belli olucak 10 gün sonraa:Saruboceq:
bende sizii çok seviyoruum kızkardeşleriim:1hug:

güzeller güzelim benim onlar vicdanlarıyla başbaşa kalsınlar sen iyi niyetini ortaya koydun anlamadılar biz seni biliyoruz takma kafana iyiki bu topiği açtın bilgilerini bizle paylaştın allah razı olsun senden inşallah bebişin göbişine konmuştur ben halay çekmek istiyom :

ayneen duruum boşverdiiiiiiiim değmez ya bir inadımdan bukadar umursamadıım sizin için.ilk defa hayatımdaa..sevgi herşeye bedeelmiiş...sizden de allah razı olsun bana güvendiniz sonuç almamama rağmeeen sağoluun.çok şüküüür ben mükafatımı alıyoruum ..yeğenlerimdeeen:
inşallaah duruuum amiiiin duan kabul olsuuuun:Saruboceq:

günaydın canım aramıza hoşgeldin bizi bırakmayacağını biliyoduk a.s. boşver herkes neyi ne olduğunu gördü bu bize ders oldu demekki herkesin oluruna gidicez karşı birşey söylemicez yoksa ceza gelir :oklava: saçmalık ama napalım işte :1no2: bu güzel dualrın dileklerin için sağol canımm..a.s. bu ay senin ayın güzel haberler gelecek bak belirtilerin bile olmaya başlamışş :sm_cool: sen keyfine bak bizi de ihmal etme ama :1hug:

:Saruboceq: :Saruboceq:amiiiiiin tatlım benim amiiin inş.hepimiz çorap söküğü gibi hamiş haberlerinipaylaşırıız burdaaa liste taşsıın taşsıın :teytey::hooray
ihmal etmeeeem ASLAAzemuszemus:1hug::1rolleyes:

ArnavutGüzelim haberlerini aldım yazdıklarını okudum allahım meleğin inşallah sana tutunur sıkı sıkı seni 9 ay karnında inşallah bırakmaz sonrada dışarda bırakmasın :))) hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

AMİİİN CANIM BENİİİM ÇOK ÇOK SAĞOOL DİLERİM DEDİKLERİN OLUR DİLERİM MELEĞİM MİSAFİRİM GELMİŞTİİİR.BABASININ YUMURCAĞII..:emir_bebek:ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BÜTÜN DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİİİN SAĞOOOL..:asigim:

arnavutların en güzeli en inatçısı hoşgeldinkaydirigubbakcemile5 seni tekrar burda görmek ne güzel :lepi: saol canım bugün biraz daha iyiym sabah akşam iğne vuruluyorum canımı çok yakıyor hemşire yaptığı zaman aynı böyle oluyorum:bbo: kafamçokkarıştı
canım benim günlerini saymamakla iyi yapıyorsun bir bakmışsınki günü gelmiş farkında bile olmazsın inşallah allahın izni le 7 temmuz da dünyanın en güzel haberini alırsın :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3EN İNATÇISII AMA SİZE KARŞI SÖKMÜYO İŞTE İNADIIIIIMMMkaydirigubbakcemile3..evet bitanem burda sizinle olmakta çok güzel inan bunaa..birdaha sesimi çıkarmam dövseler bilee yeterki sizinle oliim boşver.gururumudaa aldım altımaa boşveeer.sizi bulmuşum bu güzel dostluğu bulmuşuuuum varsınlar saldırsınlaar...bitaneem çok geçmiş olsun tekrar nolur dikkattet kendine özelikle soğuk yada çok sıcak şeylerde içme.(sıcak su ilthab yapar)adaçayo yağı ile gargara yap biraz yanar ama olsun geçirir..şişmiştir şimdi senin boğazııın:teselli:
hayırdır inşallah ben şöyle yorumluyorumtopiğimizin kraliçesi hamile kalıcak hepimiz çok sevinecez sositososito sonrada doğum yaptığı zaman hepimiz yeğenimizin hediyesini gönderecez (kargoyla)
:asigim: amaaaan inşallaaaah sizden bir tebrik yeteeer.olurmu hiiiiçmafoldumbenbak yaa ben çok sulak göz oldum haa:gitme:sizsiniz topiğimin kraliçeleriii siiiiiiiiiz..seni çok seviyoruuumm..allaha emanet ool..

Günaydın arkadaşlar

Arnavutum benim canım arkadaşım, bende seni çok seviyorum, seni tanıdığım ve bir tesadüf sonucu girdiğim kk sitesinde seni tanıdığım için çok mutluyum. Sen hiç üzülme keyfine bakkk. Herkes neyin ne olduğunu biliyor...
:asigim: ya aynen karşılıklı herşeey.gerçi benim değilde topiğimin enerjik hatunları sağolsuuun.googlede yazdınmı benim konum çıkıyooo..onlar sayesinde topik meşhur oldu.bebeklerin gelesi yoksa bileee dualar sayesinde rrabbim ısrarlarımıza dayanamayııp bebişlerimizi gönderiyoo çok şüküür.bizimde geliceeek dahada ismimiz duyulucak tatlım..çok şükür kimseye kendimi ıspatlamaya çalışmıyorum siz yanımda olun yeter de artar bileeee:1hug: ::a.s.:nazar:

Durum iyiyim canım allaha şükür bi sıkıntı yok...sadecec çoooooooooook sıcak +nem

Arnavutgüzeli olmayınca canım sıkılmıştı bide gelmicem deyince üzülmüştm şükürler olsun ki oda dönmüş aramıza..

hilalim seyhanım ve lalem memnun oldum kızlar:)))))))))sizi gerçek kimliğinizle tanımak süperr

teşekkürler sibelcim bende memnun oldum sizlerle tanıştığıma bunda arnavut güzelimin de payı büyük ona ayrıca teşekkürler öpücükler .... opuyorumnanaktan
inş. herbirimiz ilk önce arnavut güzeli verecek bize mutlu haberi :CüvCüv: zemuszemus
halaylar çekilecek inş.hihoyyythihoyyyt

daha sonra ikimiz beraber arnavutgüzeline gittik ve kanıtladım:)))))))))

sibeliiiiim canııım yok valla dediğim gibi gitmeme biryerlere aslaaaa.isimimi değiştirir gene geliriim.merak etme seen.helee ben çok şanslıyım allahtan antalyadasın şimdi umutsuzda geliyoo bol bol görüşürüüüz inşşşş..

ya sorma bu eşlerimizin halini oda aynısını söylüyoduuu en son seni görüncee.haaah kavuştunmuu SıBELıNE DıYODUUU:)) kıskanç şey nolceeeek..

teşekkürler sibelcim bende memnun oldum sizlerle tanıştığıma bunda arnavut güzelimin de payı büyük ona ayrıca teşekkürler öpücükler .... opuyorumnanaktan
inş. herbirimiz ilk önce arnavut güzeli verecek bize mutlu haberi :CüvCüv: zemuszemus
halaylar çekilecek inş.hihoyyythihoyyyt

amiiiiiiin egeliim tatlı diliiii:asigim::1hug: inşallah hep birliktee.valla ayakkabınım altına isminizi yazıcam tek teeek hamile kalıncaa ..kaydirigubbakcemile3ne bilirsiin belki tutaaaar..inanç meselesii.yeni adet çıkarırııız heem..sonrada bu avatarı dağıtıcam herkezee uğur getirsin diyeee..amaneeen nekaa güveniyorum ben kendime böyleeekafamçokkarıştısanki hamile kaldım daa başbakan gibi vaat veriyom.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanlız ben halay değil busefer KOLBASI OYNAYALIIIIIMzemuszemus hihoyyyt:teytey:

canım beniim bende bende çok memnunuuum sizinle olduğum içiin.hiç sıkılmadan bıkmadaan sizinle yazışıyoruum..halam şu anda isyanlardaa bırak şu kızları artık diyeeeoda kıskanıyoo düşünüüün. sürekli sizden bahsediyoruuum sizlere dua ediyoruum..hepinizin nicini ezberletim onlaraa
inşallah canım duamız kabul olur dediğin gibi meleğim benimle olur ..herşey belli olucak 10 gün sonraa
bende sizii çok seviyoruum kızkardeşleriim
bizde seni seviyorum fanmı kursakki nee :)))))))))))
inş. alacağız güzel haberlerini halana çok selamlarr iyi tatiller oh ne güzeldir oralar sıcak kum güneş özledim valla :(

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ArnavutGüzeli, durualya+, egeliyim48+, gunce, latsibel+, sevdanehri+

maşallaaaaaaah topiğimiii güzeller bastıı heeeeeeey anne adayları bastııı. BAHÇELERıMııN GONCALARII

amiiiiiiin egeliim tatlı diliiii:asigim::1hug: inşallah hep birliktee.valla ayakkabınım altına isminizi yazıcam tek teeek hamile kalıncaa ..kaydirigubbakcemile3ne bilirsiin belki tutaaaar..inanç meselesii.yeni adet çıkarırııız heem..sonrada bu avatarı dağıtıcam herkezee uğur getirsin diyeee..amaneeen nekaa güveniyorum ben kendime böyleeekafamçokkarıştısanki hamile kaldım daa başbakan gibi vaat veriyom.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanlız ben halay değil busefer KOLBASI OYNAYALIIIIIMzemuszemus hihoyyyt:teytey:
oynayalım valla sabaha kadar ama sen zıplama olur mu :) hihoyyythihoyyyt
yasemin sende yavaş yavaş oyna canım biz zıplarız sizin yerinizee :lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canııımm iyi olmana çok sevindim bırakmaz bizi arnavutum o bizim enerjimiz herşeyimiz a.s. :nazar: Şeniz

hehehhe kolbastı güzelll farklılık olurrr bana da öğretin amaa yaaa bilmediğim bir oyun o valla beceremiyomm :kedi: arnavutum sayesinde öğreniriz artık kaydirigubbakcemile2

bizde seni seviyorum fanmı kursakki nee :)))))))))))
inş. alacağız güzel haberlerini halana çok selamlarr iyi tatiller oh ne güzeldir oralar sıcak kum güneş özledim valla :(

AY önce facebooka açalım fun club diyekaydirigubbakcemile3 amaan buda kim desinleer..bi biz görelim resimlerimizii toplaşalıım ayool.kıskananlar çatlasııııın beaa..kaydirigubbakcemile3
sağoluun onlarında sizlere vaaaar ama yarım ağııızkaydirigubbakcemile3 onlarla ilgilenmiyorum diyeee..kaydirigubbakcemile3
inşallah gelirsiiin burayaa.bizde soğuk yer arıyoruuz vallaaa.bayıldııık az kaldıı.denizede giremiyoruuum...:umursamaz:zateeen

yasemin sende yavaş yavaş oyna canım biz zıplarız sizin yerinizee :lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

a.s ben söz dinler yavaş oynarım :teytey:zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 yok kııız nerdee bende bilmiyorumkii sadece deliriyoruum işte kafa sallıyorum bide kollarımı arkayaa sallıyoruum okadar herkez ölüyo gülmekteen.videomu çekip koymak lazım buraya.reytin rekorları kırarım vallaaaahaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
yok zıplamaam.duruyla hanım hanım oynarıız bi sağdan bi soldan dinleniriiiiz..

hehehhe kolbastı güzelll farklılık olurrr bana da öğretin amaa yaaa bilmediğim bir oyun o valla beceremiyomm :kedi: arnavutum sayesinde öğreniriz artık kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anam bilmiyorumki bendeee:) yeni CEMİLEYİ ÖĞRENDİİM BU ARALAAR BAK ONU DA OYNARIIIIZkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

duruuum nasıl olduun anneciiiiiik.küçük durum nasııııll fasulye tanem büyüyomuu..hisediyormusuun bişeylerini ki????

AY önce facebooka açalım fun club diyekaydirigubbakcemile3 amaan buda kim desinleer..bi biz görelim resimlerimizii toplaşalıım ayool.kıskananlar çatlasııııın beaa..kaydirigubbakcemile3
sağoluun onlarında sizlere vaaaar ama yarım ağııızkaydirigubbakcemile3 onlarla ilgilenmiyorum diyeee..kaydirigubbakcemile3
inşallah gelirsiiin burayaa.bizde soğuk yer arıyoruuz vallaaa.bayıldııık az kaldıı.denizede giremiyoruuum...:umursamaz:zateeen
[/QUOTacalım şekerim :) kıskananlar çatlasın heheheheh aleyküm selam canım :)inş. geliriz teşekkürler olsun girme seneye beraber girersin inş. bebişinle :ecrin_bebek::emir_bebek:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:hihoyyyt

çatlasın heheheheh aleyküm selam canım :)inş. geliriz teşekkürler olsun girme seneye beraber girersin inş. bebişinle :ecrin_bebek::emir_bebek:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:hihoyyyt

buyrunnnnnnnnn teşekürleeer.amiiiin amin inşallaah yaaa.ama seneye daha küçük olurki teyzesii kıyamaam tuzlu sulara atmaaam ben onuuuzemuszemuszemuszemus:emir_bebek::ecrin_bebek:..

varmı üyeliğin facebookta .ben ordayım eklersin varsaa.kızçelerle buluşuyoruz ordayerimseniben.bende öptüüm bende bal yanaklarındaan..a.s.

Back
X