Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bir tüpü kapali olan arkadaslara soruyorum bilen varmi? tüpten gelen yumurta döllenmeyince adet kaniyla gidiyor bunu bilyioruz. peki tikali olan tüpten yumurta geldiginde nasil oluyor? yani rahime inmeyen yada inemeyen yumurta ne oluyor? bunu hep düsünmüsümdür. aklima takildi yine, dur bizim polen güzellerine bi sorim dedim:) bilen var mi?

kizlar bir tüpü kapali olan arkadaslara soruyorum bilen varmi? tüpten gelen yumurta döllenmeyince adet kaniyla gidiyor bunu bilyioruz. peki tikali olan tüpten yumurta geldiginde nasil oluyor? yani rahime inmeyen yada inemeyen yumurta ne oluyor? bunu hep düsünmüsümdür. aklima takildi yine, dur bizim polen güzellerine bi sorim dedim:) bilen var mi?

Onu bilmiyorum canım ama benim dayımın hanımı tek tüple hemde hiç istemediği halde ikiz doğurdu
hayatım sorunun cevabı burda sanırım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/239243-tuplerin-tikali-oldugu-hissedilir.html

Son düzenleme:
kızlarrrr ben geldimmmmmmmm ama çok sayfa varya okumasam önemli olaylar varsa kısaca özetlesenizzz :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

arzuuuuuuuuuumm hoşgeldin canııımmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: zemuszemus zemuszemus zemuszemus :dance: :dance: nasıl geçti tatilin kaydirigubbakcemile4

Günaydın akide şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm nasılsınız a.s. a.s. a.s. a.s.

Arzum hoşgeldinnnnn gülüm

tatil yaramış sanaopuyorumnanaktan

hoşbuldum canımmmmmmm yaradı vallaa bomba gibiyimmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus siz yaşadığınız yerden dolayı hep tatilde olduğunuzdann hep süpersiniz ama kıskanıyorum siziii :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

hoşgeldin canımmmmmm özlettin sayfaları okuma boşver herkes kendi hakkında olan biteni yazsın kıyamam sana ben hemen kendiminkini anlatıyım eski hamam eski tas :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: asıl sen anlat yediğin içtiğin senin olsun neler yaptın dinlendinmi eğlendinmi bizi özledinmi yandınmı kaydirigubbakcemile3 yoldan geldin kaydirigubbakcemile4biraz dinlen başla anlatmayayerimseniben yerimseniben[/QUOTE]

hepinizi çok özledimm tatilde internete giremedim çatladım meraktan birkez arnavutgüzeli ile msnden yazıştık sağolsun bana bilgi vermeye çalıştı şimdi sabırsızlıkla 7 temmuzu bekliyorumm .. evet canım yandım arap bacı gibi oldumm herşey çok güzeldii darısı tatile gitmeyenlerin başına kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

arzuuuu hosgeldinnn :teytey: canim tatil yaramistir sana simdi. insallah bombayi hemen patlatirsinnnn.

önemli bisey yok canim, yeni hamile yok, gelenler var gidenler yok:)

arnavut güzeli bir günlük bir ceza aldi ama hemen topladik bizi birakmiycak:)

bende bugün adet oldum her zamanki gibi:)

durucumun bebegi büyüyor uslu uslu, gerci kendisi nezle olmustu ama gecti:)

hatirladiklarim bu kadar.

sen anlat bakalim neler yaptin?
meyrammmm benim sağol canım kısa özetin için seninde kırmızılar hoşgelmiş sefa getirmiş fazla naz aşık usandırırmışş gelende sağolsun gelmeyendee

bacım kapalı tüpün ordaki yumurta döllenirse allah korusun ben dış gebelik olur diye biliyorum amcamın kızı bu şekilde hamile kalmıştı ve ameliyat olmak zorunda kaldı şimdi tek tüpü var ama 3 tanede çocuğu var zemuszemus zemuszemus

arzuuuuuuuuuumm hoşgeldin canııımmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: zemuszemus zemuszemus zemuszemus :dance: :dance: nasıl geçti tatilin kaydirigubbakcemile4

duruummmm güzeller güzeli anne adayımmmm hoşbuldummm .. nasılsınn bebişimiz nasıl tatlımm 4 gün kaybolmuşsun ortalıktan herkesi korkutmuşsunnn meraklarda bırakmışsınnn ama şimdi iyisin allaha şükür dikkat et canım önce kendine sonra bebişee öptümmm seniii kocaman kocamannn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Herkese günaydınlarrrrr

arzucum hoşgeldinnn yeni tatil resimleri eklenmişşşşş ohh ne güzelll yaramış valla sanaaa a.s.

günaydın arkadaşlar.

vallaha tüpler falan bahane olacak olduktan sonra hepsi hikaye oluyor annem dış gebelikten ameliyat olmuş ben doğduktan sonra tek yumurtalığı alınmış diğerine tıkanık denmiş dahda çocuğu olmaz denmiş vallaha tedavisiz benden sonra 2 kardeşim oldu 2 de kürtaj oldu..
rabbim dilediyse o can bizde beden bulacaksa bizden doğacaksa çare yok her bir yerini bağlatsanda oluyor..
yok nasipte yoksa rabbim dilemediyse ne yaparsak yapalım olmuyor malesef.
bu nedenle elimizden geleni yaptıktan sonra gerçekten sağlığımız için tevekkül etmek allaha dayanmak en güzeli yoksa insan gerçekten ruh sağlığını kaybedebilir:))

Herkese günaydınlarrrrr

arzucum hoşgeldinnn yeni tatil resimleri eklenmişşşşş ohh ne güzelll yaramış valla sanaaa a.s.

hoşbuldumm canımmm bu tatil bana her yönden iyi geldii kafamı topladım kocamı özledimm ne kadar boş şeyleri kafama takıyormuşum anladım tek duyduğum ses kuş sesiydiii beynim dinlendiii herşey süperdiii tadı damağımda kaldı vallaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

duruummmm güzeller güzeli anne adayımmmm hoşbuldummm .. nasılsınn bebişimiz nasıl tatlımm 4 gün kaybolmuşsun ortalıktan herkesi korkutmuşsunnn meraklarda bırakmışsınnn ama şimdi iyisin allaha şükür dikkat et canım önce kendine sonra bebişee öptümmm seniii kocaman kocamannn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

arzuuuumm canıııımmm özledik wallah yaaa ama dinlenmene sevindim süper görünüyosun maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: opuyorumnanaktan benim alerjim var geçen hafta 2 gün işe gidemedim çarşamba ateşlendim 38 i geçerse haberim olsun dedi dr. 38 buldu çok kötü oldum kızlarada haber veremedim şimdi iyiyim ayyyyy çok özlemişim yaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz zemuszemus zemuszemus zemuszemus a.s. a.s.a.s. a.s.

günaydın arkadaşlar.

vallaha tüpler falan bahane olacak olduktan sonra hepsi hikaye oluyor annem dış gebelikten ameliyat olmuş ben doğduktan sonra tek yumurtalığı alınmış diğerine tıkanık denmiş dahda çocuğu olmaz denmiş vallaha tedavisiz benden sonra 2 kardeşim oldu 2 de kürtaj oldu..
rabbim dilediyse o can bizde beden bulacaksa bizden doğacaksa çare yok her bir yerini bağlatsanda oluyor..
yok nasipte yoksa rabbim dilemediyse ne yaparsak yapalım olmuyor malesef.
bu nedenle elimizden geleni yaptıktan sonra gerçekten sağlığımız için tevekkül etmek allaha dayanmak en güzeli yoksa insan gerçekten ruh sağlığını kaybedebilir:))

aynen katılıyorum canım sanaa Şeniz

hoşbuldumm canımmm bu tatil bana her yönden iyi geldii kafamı topladım kocamı özledimm ne kadar boş şeyleri kafama takıyormuşum anladım tek duyduğum ses kuş sesiydiii beynim dinlendiii herşey süperdiii tadı damağımda kaldı vallaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ne güzel kendine gelmişsin kocanın da kıymetini öğrenmişsindir artık naniknanik valla kocalarımıza iyi bakalım bu zamanda zor bizim gibi takıntılılarla yaşamak :roflol: :roflol:
dün abimin bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için aradım kızmış sağlıklıymış eşim karşımda koltukta beni öyle izliyoki tepkilerime,yüzüme bakıyo onun karşısında hep dik duruyorum ,herşey rabbimden diyorum.Ama oda farkında içimin kan ağladığının :sinifsinif: gelip bana sarılıyo konuyu değiştirip beni neşelendirmeye çalışıyo :kedi: işte ozaman anlıyorum eşimin kıymetini Şeniz

arzuuuumm canıııımmm özledik wallah yaaa ama dinlenmene sevindim süper görünüyosun maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: opuyorumnanaktan benim alerjim var geçen hafta 2 gün işe gidemedim çarşamba ateşlendim 38 i geçerse haberim olsun dedi dr. 38 buldu çok kötü oldum kızlarada haber veremedim şimdi iyiyim ayyyyy çok özlemişim yaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz zemuszemus zemuszemus zemuszemus a.s. a.s.a.s. a.s.

aman canım dikket et bu alerji durumu çok kötüü helede hamilelik dönemindee çok daha ağır olmalııı herşeyin yolunda olarak iyileşmene çok sevindim canımmm artık benden kaçış yokkk hep burdayımmm valla yeter bu kadar tatill dimi amaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ailemden ayrıyken onları bu kadar düşünmediğimi farkettim sizi daha çok düşündümm ne yapıyolar kim hamile kim hastalandııı bidaha gitmemmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne güzel kendine gelmişsin kocanın da kıymetini öğrenmişsindir artık naniknanik valla kocalarımıza iyi bakalım bu zamanda zor bizim gibi takıntılılarla yaşamak :roflol: :roflol:
dün abimin bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için aradım kızmış sağlıklıymış eşim karşımda koltukta beni öyle izliyoki tepkilerime,yüzüme bakıyo onun karşısında hep dik duruyorum ,herşey rabbimden diyorum.Ama oda farkında içimin kan ağladığının :sinifsinif: gelip bana sarılıyo konuyu değiştirip beni neşelendirmeye çalışıyo :kedi: işte ozaman anlıyorum eşimin kıymetini Şeniz

çok haklısın canım biz bazen eşlerimizin ne kadar umarsız olduklarını düşünğyoruz ama aslında onlar bizden daha hassas sadece tek fark herşeyi içlerinde yaşıyorlarrr biz dışarı yansıtıp üzüntülerimizi hafifletebiliyoruz ama onlar öyle değil iştee birde bizi teselli etmeye çalışıyorlarr tam sopalıkız bizzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman canım dikket et bu alerji durumu çok kötüü helede hamilelik dönemindee çok daha ağır olmalııı herşeyin yolunda olarak iyileşmene çok sevindim canımmm artık benden kaçış yokkk hep burdayımmm valla yeter bu kadar tatill dimi amaaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus ailemden ayrıyken onları bu kadar düşünmediğimi farkettim sizi daha çok düşündümm ne yapıyolar kim hamile kim hastalandııı bidaha gitmemmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dikkat etsemde elimde değil :1no2: klima ve halıfleksi iş ortamında ister istemez soluyorum birde polenler ev tozu ooooo gözümde de alerji varmış annem dalga geçiyoooo bir poponda yok diyeeee :roflol: :roflol: :roflol:
yok yetmez tatil herzaman iyidir fırsatın olursa yine git canım kaydirigubbakcemile4

günaydın sibelim nasılsın canım ilaçların bittimi

günaydın durum annelerin en güzeli
şu aralara gayet iyiyim ..ilçalarım biteli baya oldu.adetinin 3.günü gel demişti DRum ama 3.gün pazara denk geldi pazarteside sabah gelmemi istedi ama malesef gidemedim bu ay öle geçicek bu arada kocayı ürologa gönderme çabalarındayım:D:D:D

günaydın durum annelerin en güzeli
şu aralara gayet iyiyim ..ilçalarım biteli baya oldu.adetinin 3.günü gel demişti DRum ama 3.gün pazara denk geldi pazarteside sabah gelmemi istedi ama malesef gidemedim bu ay öle geçicek bu arada kocayı ürologa gönderme çabalarındayım:D:D:D

olsun canım sağlık olsun bir dahaki ay mutlaka doktoruna gitmeye çalış eniştemiz kırmaz seni gider ürologa herşey süper olcak ayyy içim kıpır kıpır benim halay çekesim var :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Back
X