Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun canım sağlık olsun bir dahaki ay mutlaka doktoruna gitmeye çalış eniştemiz kırmaz seni gider ürologa herşey süper olcak ayyy içim kıpır kıpır benim halay çekesim var :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay inşallah durum benim...............hep beraber halay çekeriz inşallah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın bacularuummma.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
arzum hoşgeldin canım kendimi tanıtayım ben KEDERSİZ kaydirigubbakcemile3sen yokken yeni bir isimle girdim eşimin gereksiz kıskançlığından:mymeka: tatilinin güzel geçtiğine evindim sen yokken ben yazmıştım zaten bu tatil arzu ya yarıyacak dönüşü muhteşem olacak demiştim :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kızlar bugün BATMAN a amcamın kızının düğününe gidiyoruz kaydirigubbakcemile42 gün yokum bol bol halay çekecem uzun zamandır çekemedim özledim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aşkiitooooommmm canım daha iyisin maşallah sana :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
çek halayları bizim yerimizede ohhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: öpüyorum canııııııımmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ne oldu herkes gitti yaa topiğimiz boş kalmışşş :olmaz:

şiiiiiiiiişşşştttttttttttt huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın bacularuummma.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
arzum hoşgeldin canım kendimi tanıtayım ben KEDERSİZ kaydirigubbakcemile3sen yokken yeni bir isimle girdim eşimin gereksiz kıskançlığından:mymeka: tatilinin güzel geçtiğine evindim sen yokken ben yazmıştım zaten bu tatil arzu ya yarıyacak dönüşü muhteşem olacak demiştim :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kızlar bugün BATMAN a amcamın kızının düğününe gidiyoruz kaydirigubbakcemile42 gün yokum bol bol halay çekecem uzun zamandır çekemedim özledim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşbuldum bahare kedersizimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende hastalanmışsın geçmiş olsun canımm inşallah tatil hepimize çok iyi gelecekk en önemlisi sağlık o olmadan hiçbirşey olmuyorr dikkat et kendine fazla zıplama olurmuuu :olmaz: :olmaz: :olmaz:

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum canım arkadaşıııııııım:1hug: :1hug: hoşgeldiiiiiiiin SEFALAR GETİRDİİİİİİİİİN:teytey:a.s..
ANACIIIIM RESİMMLERİNE BAKIYODUM FACEDEEEN MAŞALLAH DİYORUUUM:nazar: ablanların yanında öyle güzel geçirmişsinkii resmen yüzüne nur gelmiş bitaneeem.al yanaklııım.dinlendinmi iyiceeeyerimseniben..oh bee geldin ya çok şüküüüür özlemiştiiik seniiii..bende hep ihmal ediyorum bu fıstıklarııı,halamlar geldi kosovadaan gezdiriyoruuum bolcaa,sadece 13 günleri kaldıı:umursamaz: doyamadım bileee..varya ayaklarım zonkluyoooo gezmekteen.denize gidiyoruuz ama ben zavalım giremiyoruum bileee:umursamaz:yasaakmıış banaaa:dilcikar:..
gördüğün gibi topik ilerlemiş bayağııalkisalkisalkis..

arkadaşlar beni sormuş burdayım burda girip okuyup cıkıyom hep.ama yakında gidecem memlekete şimdiden gitcektim ama yolda allah korusun kendi başima bişe olurum die korkudan gidemedim.bu arada 9+4 günlük oldu bebişim teyzoşları.karnım hafifden büyümeye başlıyo artık.

ee yaz geldi millet gidiyo gali.koca kışın acısını cıkartıyolar.

oooy yesin onu teyzesiiiiii.fasulye tanem demek belirginleşmeye başladı hee:ecrin_bebek:.kujuuum beniiiiimm..
olsun gitmemekle iyi yapmışsııın.vardır bir hayıııır..
allaha emanet ol kendine dikkattet kii yeğenim iyi olsun annesii rahat konforlu olsuuuuun:1hug::nazar:

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum canım arkadaşıııııııım:1hug: :1hug: hoşgeldiiiiiiiin SEFALAR GETİRDİİİİİİİİİN:teytey:a.s..
ANACIIIIM RESİMMLERİNE BAKIYODUM FACEDEEEN MAŞALLAH DİYORUUUM:nazar: ablanların yanında öyle güzel geçirmişsinkii resmen yüzüne nur gelmiş bitaneeem.al yanaklııım.dinlendinmi iyiceeeyerimseniben..oh bee geldin ya çok şüküüüür özlemiştiiik seniiii..bende hep ihmal ediyorum bu fıstıklarııı,halamlar geldi kosovadaan gezdiriyoruuum bolcaa,sadece 13 günleri kaldıı:umursamaz: doyamadım bileee..varya ayaklarım zonkluyoooo gezmekteen.denize gidiyoruuz ama ben zavalım giremiyoruum bileee:umursamaz:yasaakmıış banaaa:dilcikar:..
gördüğün gibi topik ilerlemiş bayağııalkisalkisalkis..

arnavutummmmmm canımmm bidanemmmmmm hoşbuldummm bende çok özlemişimmm siziii evet ablamlarla gezdim eğlendimm ama sen fazla yorma kendiniii çok sıcaklardaa yürüyüp koşturma mercimeğin belki ordadır daa ne zıpır annem var bi rahat durmadı yaa demesinn canım benimmmm dikkatli dikkatli gez olurmuuuu opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

arnavutumm halanların geldiğini atlamışımm gözün aydın canımm bolca hasret gider bakalım inşallah müjdeli haberlerle uğurlarsın onlarıı

nasılsınız kızlar...

iyiyizz yavrukuşumm sen nasılsınn uzun zamandır görüşemedikk :jeyyar: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü duyda inanmaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

iyiyizz yavrukuşumm sen nasılsınn uzun zamandır görüşemedikk :jeyyar: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü duyda inanmaa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

MAYNNAKIIMM BENİMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan YİİİRİİİMMM SSENİİİİİİ lülülülülülü lülülülülülü

hanımlar adaçayı yağını uyguladım hem de çok uzun bir süre değil yaklaşık 15 gün kadar. benim hiç akıntım olmadı burdan iltahabım olmadığı sonucuna vardım zaten peşine regl oldum bıraktım. iki aydır adetimin 10. gününe doğru çok sancım ve bulantım oldu sonra bui ikisi de geçti. dün bu şikayetlerle doktora gittim ve 3 yumurtam oloduğunu bu yüzden bu belirtilerin olduğunu söyledi. bana herhangi bir kür uyglayıp uygulamadığımı sordu. adaçayını anlattım. meğer adaçayı yumurtalıkları tetikliyormuş. doktor çok yumurta olmasını buna bağladı payalaşayım dedim.

aa çok sevindiiiiim senin adınaaa..paylaştığın için teşekürler diğer okuyacak olan arkadaşlarım için güzel bir yazııı.
adaçayı yağına yumuşların tepki verdiyse ozaman hiç durma polenede başla onu takviye olarak alkii yumuşların kaliteli olsuuun.dilerii güzel sonuçlar alırsıın canım beniiim.bizi merakta bırakma mutlaka haberdar ett..sağlıcakla kal.:1hug:

iste böyle yaaa. hareketli canli bir gün gecirmissiniz ne güzel.
7 temmuzu iple cekiyioruz bu arada. insallah arnavutumuzla beraber herkesin gül yüzü gülsün.

:Saruboceq: :Saruboceq: inşallah bitaneeem inşallah dediğin gibi olur rabbim beni sevindiriiiir hemde size mahçup olmam bukadar güzel dileklerinizden sonraaa sonumu allah hayıra çıkarsıııııın:Saruboceq: :Saruboceq: teşekürederiim allah razı olsuun gülüüm:1hug:

Kızlar Ya
Ben Bal-Polen kürüne başladığımdan beri kahverengi bir akıntı gelmeye başladı.Neden olduğunu bileniniz varmı?

canım geçmiş olsuuun.sakın endişelenmee polen mutlaka içini temizliyodur balda aynı şekildee.ama bu ay heralde kalitesiz yumurtan çatladı o yüzden akıntına yansıyabiliyoo..
lütfen devam et polene ayrıcaaa TARÇINI VE KEÇİBOYNUZUNUDA İÇ..mutlakaaa lütfen bana güveen..yerimsenibenhayırlı sonuçlar alırsın inşallah yakın zamandaa:teytey: sağlıcakla kaaal..

kızlaaaar canlaaaar TOPİĞİMİİN GÜZEL HATUNLARIIIII
BAHÇEMİN GONCALARIII.YEĞENLERİMİN GÜZEEL ANNELERİİİİİİİİİİİİİ:lepi:NASILSINIIIIZZ..
BEN BUGÜÜN ÇOK ÇOK YORULDUUUM,ONA RAĞMEN OTURDUUM SİZE YAZIYORUUUM..YEĞENİMDE MASAJ YAPIYO BANAA..HERŞEY YOLUNDA AKINTIM DEVAM EDİYOO BİDE GECELERİ BELİM AĞRIYOO.HA BİDE ÜŞÜYORUUUM İNŞALLAH HAYRI ALAMET ŞEYLERDİİİİR:Saruboceq:..ÇOK AZ KALDIII çook kendimi kandırmaya başlıyorum tamam busefer oldu diye ama aynı zamanda çok korkuyoruum ailem eşim bu sefer çok ümitlileeer,ve onları üzücem diyee çok endişeleniyoruum bakalım rabbim bana acısıın bu emeğimin mükafatını versiiiiiiiiin inşallaah:Saruboceq:..
hepinizi tek tek öpüyoruum sağlıcakla kalııın.bahreeeeem canım benim içinde halaay çeeeek belkii çağrıştırmış olursuuun..inş güzel vakit geçirirsiiinn.:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 3ÜMÜZ KALMIŞIIIZZZ BİDE MİSAFİRR VAR :1ninca: :1ninca: :1ninca: KİMM ACABAAA BUYURR GELLL GELLLL :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

nasılsınız kızlar...

iyiiiz tatlıııım,sen nasılsııııııııın:teytey:.bavulunu hazırladınmıı gııııı????????:dance:ay çok sabırsızlanıyoruuum sibelimlede ayarlarııız birgün buluşuruuuuz,denize gider geliriiiiz ama ben gene girmeeeeemlülülülülülükaydirigubbakcemile3:sinifsinif:

arnavutummmmmm canımmm bidanemmmmmm hoşbuldummm bende çok özlemişimmm siziii evet ablamlarla gezdim eğlendimm ama sen fazla yorma kendiniii çok sıcaklardaa yürüyüp koşturma mercimeğin belki ordadır daa ne zıpır annem var bi rahat durmadı yaa demesinn canım benimmmm dikkatli dikkatli gez olurmuuuu opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:1hug: :1hug: :1hug:.bende bende seniiii özledim opuyorumnanaktan..
kaydirigubbakcemile3 sorma valla eğer o mercimekim geldiysee çekiceği var bendeeen vallaaa.çalkalıycam daha ben onuuuu dur seeen..:dilcikar:kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 zaten denizede giremiyorum :umursamaz:şimdideen peni programlıyo resmeen:oklava:..
valla sende iyi yapmışsıın gezmekleee.gördüm gördüm resimler mütiiiş daha yorum yapacaam hatuuun ne o pozlar öyleee..hele kitaplı haliiiiiin:asigim: ama zamanım yok şimdi gene süslenip dışarı çıkıcaaaaaz..
öpüyoruum tekrardaaana.s.

arnavutumm halanların geldiğini atlamışımm gözün aydın canımm bolca hasret gider bakalım inşallah müjdeli haberlerle uğurlarsın onlarıı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 3ÜMÜZ KALMIŞIIIZZZ BİDE MİSAFİRR VAR :1ninca: :1ninca: :1ninca: KİMM ACABAAA BUYURR GELLL GELLLL :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kız çatlak deme öyleeee.geçen bende ceza aldığımdaa m,isafir olarak katıldım sizeesositososito sizde gönderme yapıyodunuuuuz.anacım çatladım orta yerimden cevap yazamadıkça sibeli aradıııım söylediklerimi yazsın diyeee..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
ama yoooooh öteki misafirseeeekötükedihüso gelmesiiin istemeeem:oklava:..

Ne Zamandır Yoktun Rüyalarımda...

Ne zamandır yoktun rüyalarımda,
neden, gönlümün en hüzünlü
vaktinde gelişin?
Katmerleyip acılarımı,
neden yaralı gönlümü
üzüşün?
Söyle bebeğim...

Dört gözle beklemiştim yollarını,
hissetmişsindir.
Koklamayı istemiştim doyasıya.
Kenetlensin istemiştim,