Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bende yeni sayılırım yani neredeyse 1 yıldır giremiyordum...benim ALLAH bize bağışlasın 1 oğlum var 6 yasında ben doğumdan 6 ay sonra spiral takdırdım ve neredeyse 3 ay oldu çıkartalı ama daha henüz bişey yok...spiralin yumurtaları tembelleştirdiğini duymuştum bide benimde ayaklarım yaz kış soğuktur şu anda bile ayağında çorap var bende arnavutgüzelinin verdiği kürü deniycem şu an adetliyim zaten daha okur okumaz hemen tel. açtım eşime siparişi verdim akşam gelir polen tozu ve bal yemeğe başlarım biliyom daha yeni çıkardım spirali ama sabırsızlanıyorum heralde çokda stres yapıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş.sonuç alırım kürden burayada yazarım...hepinizden mutlu haberler alırım inş. arnavutgüzeli eşinede sanada geçmiş olsun..ALLAH korumuş..

evet canım bende duymuştum ama spiral tamda bir koruyucu değil bir tanıdığım spiral varken hamile kalmıştı

slm arkadaşlar bende yeni sayılırım yani neredeyse 1 yıldır giremiyordum...benim ALLAH bize bağışlasın 1 oğlum var 6 yasında ben doğumdan 6 ay sonra spiral takdırdım ve neredeyse 3 ay oldu çıkartalı ama daha henüz bişey yok...spiralin yumurtaları tembelleştirdiğini duymuştum bide benimde ayaklarım yaz kış soğuktur şu anda bile ayağında çorap var bende arnavutgüzelinin verdiği kürü deniycem şu an adetliyim zaten daha okur okumaz hemen tel. açtım eşime siparişi verdim akşam gelir polen tozu ve bal yemeğe başlarım biliyom daha yeni çıkardım spirali ama sabırsızlanıyorum heralde çokda stres yapıyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: inş.sonuç alırım kürden burayada yazarım...hepinizden mutlu haberler alırım inş. arnavutgüzeli eşinede sanada geçmiş olsun..ALLAH korumuş..

Hoşgeldin canım kür kullanmaya başla iyi gelir inş.Dert etme ama daha yeni çıkartmışsınız 1 sene olmaması bile normal ama stres yaparsan o daha da tetikler o yüzden relax ol zemuszemus yakında bebişin gelir ilki gelmiş bak ne güzell..2.side olur merak etme canım

slm canlarım... nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler inşallah kürler tez zamanda faydasını gösterir sizlere...
durum takvimin çok hoş olmuş ellerinize sağlık..
ayşem tatilden dönmüşsün hoşgeldin inşallah güzel geçmiştir..
sevdanehrim sende durumlar nasıl..
arnavutgüzelim halanlar gitmişler allah tekrardan kavuştursun bu arada geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..
sibelcim sen nasılsın
bu arada kedersiz(bahare) artık takılmıyor onu çok özledim çabul dön aramıza..
meyram ve arzum sizlerde iyisinizdir umarım.
eylülcüm oda yok bu sıralar özletti kendini..

kısacası kış gelsede toplaşsak yine bir güzel.. hepinizi öpüyorum...

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :asigim: :asigim: :asigim: zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

[

ohoooo layd_pacinooooo:teytey: hoşgelmişsiiiiiiin.unuttun bak beniii,nerdesiin seeen??gördünmü baaak 16 hamileeem vaaar:dance:çok çok şüküüür rabbimeee:Saruboceq:..poleni aldığına çok sevindiim lütfeen biran önce başlaa hayırlısı ileee.v burdan ayrılmaaa:olmaz:bakalım neler olucak:dance:..canıııım süt buharını denee mutlaka gerçekten çok çok faydalıı en azından tavsiye eden kişi hamile kaldıı..şu anda aramızda yokdaakaydirigubbakcemile3..
hem bu HACAMAT ne demek biraz anlatsana.kim yapıyo nasıl yapılıyooo??CADIARZU:uhm:.
eğer şideti ağrıların varsa maydonoz süt buharı bire bir adaçayı yağındanda damlatabilirsin süte..hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuun güzel haberlerle dön inşallaaaaah:Saruboceq: :dance:

hehe hoşgördüm:D inş. burdayım ya hamile kaldıktan sonra allah izin verirse kaçmam muhakkak sizle paylaşırım.valla ya 16 hamilen varmış süper bi şey bu..allah hepimize hayırlısı ile nasib etsin:)ya canım arkadaşım şöyle oluyo kısacası Aidin salih özbekistanlı bi doktor hatta ahmet maranki ile arkadaşlar ahmet marankide çok ısrarla tavsiye eder bu tedavi yolunu...hacamatın ölümden başka her derde şifası vardır.bizzat peygamberimiz tavsiye eder..hatta o kadarki miraca çıkıtığında peygamberimiz melekler her katta:ümmetine hacamatı tavsiye et diye.telkinlerde bulunmuşlardır.özellikle üreme yolları için kuyruk sokumundan ve böbreklere yakın yerlerden yapılır.Allahın izni ile şifası vardır ki anlatamam.istanbulda isen..maltepede uzman bi hanım ablam var o yapıyo aidin salih hanımefendiden izinli bu konuda..Bu konuda bi konuda açtım orayada bakarsan çok geniş bilgiler var..kısaca şöyle hacamat deri altındaki kılcal damarların tıkanmasından dolayı meydana gelen işlev bozukluklarına faidesi vardır.çünkü her organımıza giden damarlar var ve bu damarlar tıkandığında işlevlerini yeteri kadar yerine getiremiyolar..
çocuk isteyenler eşleri ve kendiler kuyruk sokumu ve böbreklere yakın yerlerden hacamat olmaları çok iyidir..ama hariçte senede en az 4 defa hacamat şiddetle tavsiye edilir.
Bazı kişiler kan vermenin bunu yerini tutacağını idda ederler ama hiçde aynı değildir.hacamat her uzuv için ayrı yerlerden yapılan bir tedavi ve sağlığı koruma aracıdır..Arnavutgüzelim:)..
Bu kadar konuştuktan sonra bana sorarsınız illaki ben yaptırdım:)ama sadece kuyruk sokumundan.çünkü adetli zamanlarda ordan yapılıyo bitincede böbreklere yakın yerden yaptırıcam.3 ayda bir tekrarı olucak inş.inan canım benim adet ağrım 3 güne kadar devam ederdi maşallah bi kere bile ağrıma..bütün arkadaşlar maşallah desin sihri bozulmasın:lepi:

ya valla kelimeler yetmez bu hacamat olayını anlatmaya:)ne diyem süper bi şey..anında etki fark ediliyo olmazki mucize gibi..şekline gelince önce kupanın içine pamuk koyup bi parça ateşle yakılıyo hopp sırta yapışıyo..ama sırtın yanmıyo ondan sonra kupa orayı öyle bi çekiyoki.bütün hastalıklı kirli kan oraya hücum ediyo ve uyuşuyo bi zaman sonra.akabinde kupayı çekiyo belli miktarlarda ufak şekilde jiletle kesik atıyo(burda korkmayın inan gıdıklama hissi oluyo kadın ufak kesik atıyo bana ben gülmekten ölüyorum):)uyştuğu için..sonra inanın ordan sıvı kan akması gerekiyo sanıyorusunu..resmen katı halde kan akıyo şimdi düşününü o kanın damarı nasıl tıkamaz..kupayı çıkardı sırtımdan kadın kan et parçası gibi düştü sıvı olması gerekirken..inanılmaz gibi görünsede aynen öyle.ve inanılmaz bir gevşeme rahatlma..eğer güvenilir birileri varsa tanıdığıınız hijyenik şekilde yapan bunu şiddetle tavsiye ediyorum.

saolun arkadaşlar hoşbulduk..bende duydum 1 yıl sonra gebe kalanları ama ben okadar beklemek istemıyom çünkü oluşumun okulu başlıycak ikisini birden yürütemem okulla ilgilenmem zor olur diye şimdi istiyodum..ne biliyim geç olucanı bilsem 6 ay önce çıkartırdım :) ...süt buharını bende duydum kayınvalidem bu yolla hamile kalmış çok iltihap varmış ondada söküp atıyomu yanii..ama bu sıcaktada hiç gitmez ben önce şu kürü bi yapıyımdayerimseniben

sıcakta daha kolay olur ayşe neden dersen soğukta battaniye fln sarınmak zorundasın kendimi sıcak tutayım derdi var yazın bu derdin olmaz en azından..tavsiye ederim arkadaşım.en azından enfeksiyon varsa söküp atar:)

slm canlarım... nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler inşallah kürler tez zamanda faydasını gösterir sizlere...
durum takvimin çok hoş olmuş ellerinize sağlık..
ayşem tatilden dönmüşsün hoşgeldin inşallah güzel geçmiştir..
sevdanehrim sende durumlar nasıl..
arnavutgüzelim halanlar gitmişler allah tekrardan kavuştursun bu arada geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin..
sibelcim sen nasılsın
bu arada kedersiz(bahare) artık takılmıyor onu çok özledim çabul dön aramıza..
meyram ve arzum sizlerde iyisinizdir umarım.
eylülcüm oda yok bu sıralar özletti kendini..

kısacası kış gelsede toplaşsak yine bir güzel.. hepinizi öpüyorum...

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :asigim: :asigim: :asigim: zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hoşgeldin canım ben iyiyim eşimi bekliyorum evlilik yıldönümümüzü kutlıcaz opuyorumnanaktan sen de gelmiyorsun artık yaa evet dediğin gibi çoğu arkadaşımızzz yokkk :uhm: önceden saniyede bir yazı yazılırdı buraya okumakta laf yetişrimekte güçlük çekerdikkk.öptüm seni özletme kendini Şeniz

valla bu kürü bi deniyim arada onuda deniycem.ne var ne yok hepsini yapıcamsırnaşık şey bi ayağımdan çorabımı hiç aksik etmiycem çünkü ayaklar hep buz gibi heralde üşütüyom ben..

a.s. kizlar artik gündüzleri giremiyorum, aksam da kimse olmuo burda.

arnavutum gecmis olsun canim.

diger kizlar da iyilerdir insallah. öptüm hepinizi.

kedersiz artik gelsin yahu. nerde kaldi bu tatil cok uzadi

a.s. kizlar artik gündüzleri giremiyorum, aksam da kimse olmuo burda.

arnavutum gecmis olsun canim.

diger kizlar da iyilerdir insallah. öptüm hepinizi.

kedersiz artik gelsin yahu. nerde kaldi bu tatil cok uzadi

seni gece kuşu seni neden giremiyorsun gündüzleri anlat bakem :1ninca:

canim yavas yavas ev topluyorum da islerim oluyor. gece olunca yoruluyorum oturuyorum internet basina. esimde kiziyor benle ilgilen diye. cok kalamiyorum o yüzden

kolay gelsin canım erken değilmi eylüle daha var ben ev toplama konusunda çok hızlıyımdır bir haftada bütün evi kolilerim hemde düzenli bir şekilde pratikleştim iyice bu eve taşınalı 6 ay oldu ahhhhh ne zaman biticek benim bu taşınmalarım bilmem ama çok yorucu düşünmesi bile zorrrrr meyram sizin ankaradan sonra başka bir yere gitme ihtimaliniz yoktur umarım

yok canim da. zaten annem gelecek sona dogru. ankara mekanimiz insallah. ama esyalarimizi götürmüyoruz. ceyizlikler yorgan yastiklar filan hava güzelken havalandiriyim dedim. yavas yavas hem kendimi oyaliyorum. yoksa zaman gecmio.

tasinmak zor biliyorum babam memur ve her iki yilda bir tasinirdik:)

hayırdır adaşım sabır çekmeye başlamışsın ben yıllardır çekiyorum ya sabır ya sabır şimdi sıkıldım artık sabır beni çekiyor ya hilal ya hilal diye :sm_cool: :sm_cool:

cok sabir cekmek, belayi beraberinde getirir biliyor musun?

yani Allah insana yetecek kadar sabir vermistir zaten. ama insan olur olmadik yerde sabir isterse, tekrar ona sabir verir. ve madem bu kadar cok sabrin var der, al sana dert der. onun icin ya sabir demeden bir durup düsünmek gerek!!!

ama ya hilal cekmek fikri iyiymis:)

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum tam zamanıda bırakmışım sabır çekmeyi o zaman ben bu zaman kadar hep Allahım bana sabır ver yada bana yeni bir yol çiz derdim bu sene ısrarla yeni bir yol istedim artık sabır mabır istemiyorum sıkıldım diye dua ediyorum bakalım ne olacak (gece gece yazdığım şeylere bak çarpılacağım Allah dicek al san yeni yol)delikafadulden :roflol:

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum tam zamanıda bırakmışım sabır çekmeyi o zaman ben bu zaman kadar hep Allahım bana sabır ver yada bana yeni bir yol çiz derdim bu sene ısrarla yeni bir yol istedim artık sabır mabır istemiyorum sıkıldım diye dua ediyorum bakalım ne olacak (gece gece yazdığım şeylere bak çarpılacağım Allah dicek al san yeni yol)delikafadulden :roflol:

ALLAH korusun çarpılmak falan.....herşeyin hayırlısı olur inş.

Back
X