D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #8.421
canim benimmmm, ilk ben mi gördüm yoksaaa. ayyy cok seker yaaa. ultrason resmini de koysanaaa
evet canım ilk sen gördün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benimmmm, ilk ben mi gördüm yoksaaa. ayyy cok seker yaaa. ultrason resmini de koysanaaa
bayılırım balığa:)kendim pişirmediğim sürece problem yok.kendimi pişirince yiyemiyorum burnuma durmadan deniz ve yousun kokusu geliyo..ama başkası pişirince offf bayı8lıyorum.cokacimcoook
evet canım ilk sen gördün
göbisin hayirli olsun durucummm a.s.
maşallah ne güzel.allah tamamına erdirsin.allah kolaylıklar versin canım:)
kızlar buda benim kuzum:) yani yeğenim..o kadar maskaraki..tam manasiyle şebek..anlatamam ne tatlı bi şey..
kızlar buda benim kuzum:) yani yeğenim..o kadar maskaraki..tam manasiyle şebek..anlatamam ne tatlı bi şey..
ArnavutGÜzeli, sağol güzel dileklerin için. Allah'ım sana, bana, isteyen tüm herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Evet bende doktor konusunda kime güveneceğimi şaşırdım. Hakkımızda hayırlısı.
hadi ya:) öylemi düşünüyosun, çok pozitifsin..inş. hayırlısını versin.sağlıklı ve hayırlısını versin.hepimize.:Saruboceq:.
selamlar arkadaslar
maşallah maşallah nazar değmesinALLAH kucağına almayıda nasip etsin..... cümlemize inşallah
durualya allah tamamına erdirsin canım resimleri gördüm :)
maşallah maşallah annesi... Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
layd_pacino maşşalh ne şirin öyle.. çok tatlı allah hayırlı ömürler versin...
![]()
![]()
Maşallaaaaaaaaah![]()
![]()
teyzesiniiiiiin meleğiiiiiiiii güzeliiiiiiiii,miskokulusuuu oy biz ne dualar ettiiiik bu nazlıyaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
duruum canım arkadaşıııııım rabbim sanaa hayırlı sağlıklı bir hamilelik yaşatsıııın..:Saruboceq:
allahım o güzeller güzeli meleğini sana bağışlasın,sağlıklı şekilde kucağına almayı nasib etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
ÇOOK TEŞEKÜRLEEER ONUN RESMİNİ KOYDUĞUN İÇİİN ÇOOOK.İLLERDE DAHA BÜYÜĞÜNCE DE KOYARSIIN herkez görsün benim polen tanemiiiiiiii..41 kere maşallaaaaah![]()
![]()
öpüyorum senii güzel anneeeee..:1hug:a.s.:asigim:
![]()
Arkadaşlar böğürtlen kökü bugun elime geöti kayserşden getirttirdik havuç suyunada dün başladım reglime 10 kaldı sizce geç mi kaldım bunları kullanmaya.
doktorum enson yumurtalarımın 30 mm olduğunu ve çok büyük olduğunu demişti