Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
2.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
3.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
4.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz
5.Sırada.............................susuzyaz..... ...............................28 Temmuz
6.sırada..............................everest..... ....................................10 Ağustos

Bu arada benim kırmızılar gelmedi bugün baya bi iş yaptım biraz adet sancım oldu ama olmadım test yaptım sabırsızladım tabiki negatiff :umursamaz: yarın sabah bana günaydın deyecek sanırım :kedi:

Herkese günaydınlarr yaa kimsecikler yok muu halaa :olmaz:

selamlaaaar kızlaaar.
herzamanki gibii hafta sonuuu kimsecikler yook.aceba bebiş yapmayıda erteliyomusunuz yoksaa:))umarım çalışmalara devam ediyosunuzduuur:))))lütfen ihmal etmeyin kürlere devam benim gibii yakındaa polen ağıcı bitişicek içimde hihihiiiii....

KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN ALLAHIM BıZLER BO BOL :emir_bebek: VERıRı ıNŞALLAH AAAMAMMMMıııııNNNNNNNNNNN

KANDİL DUASI

Şairler aciz kaldı, dile getiremedi
Edipler bitab kaldı deyip bitiremedi
Alimler hayran kaldı, sırrına eremedi
Miracı Nebevinin, müjdesi hürmetine
Ya Rab ihsanda bulun Muhammed ümmetine!

Bu gece öyle gece, bizlere nasip ettin
Yüce peygamberinle bize müjdeler verdin
Tövbe edicileri affedeceğim dedin
Tövbe ettik, el açtık Yüce azametine
Ya Rab mağfiret eyle Muhammed ümmetine!

Bu gece başka gece, güller seni zikreder
Gönüllerde sen varsın, diller seni zikreder
Rahmetine uzanan eller seni zikreder
Allah’ım sen bizleri gark eyle rahmetine
Ya Rab in’amda bulun, Muhammed ümmetine!

Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun kızlarr.ınşallah bu mübarek gecede dularımız kabul olur ve bebişlerimiz gelir. :Saruboceq:

Bu arada ben hala bekliyorum kırmızılar bu sefer gelmedi zamanında :gitme:

Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun kızlarr.İnşallah bu mübarek gecede dularımız kabul olur ve bebişlerimiz gelir. :Saruboceq:

Bu arada ben hala bekliyorum kırmızılar bu sefer gelmedi zamanında :gitme:

canım inş. gelmez kırmızıların sen verirsin müjdeyi :dance: hiç geciktiği oluyormuydu

Günaydın kızlar...Biraz geç oldu ama hepinizin kandili mübarek olsun.. Dün kırmızılar geldi.. ve bu kez çok sancılandım akşama kadar sancıdan kıvrandım durdum..Sevdanehri inşallahh senin kırmızılar gelmesin inşallah bize müjde ver.. Mehalim nasıl büyüttün öyle yumurtayı.. Bende ilk kez duydum 30mm..:nazar: Hadi bakalım müjdeli bir hafta olsun..

Günaydın akide şekerleriiiiiimmmmmmmm yeni bir hafta hepimize uğur getirmesi dileğiyle a.s. a.s. a.s.
geçmiş kandiliniz kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun...AMıN ...:Saruboceq:

Günaydın akide şekerleriiiiiimmmmmmmm yeni bir hafta hepimize uğur getirmesi dileğiyle a.s. a.s. a.s.

Huzur dolu harika bir gün dilerim..
ALLAH SANA
Gününü aydınlatacak ARZU
Arzularını güçlendirecek KUVVET
Kuvvetini yaratacak PARA
Parayı kazanacak FIRSAT
Fırsatları değerlendirecek AKIL
Aklı koruyacak SAĞLIK
Sağlığını sürdürecek MUTLULUK
Mutluluğu getirecek SEVGİ Versin Günün güzel olsun
zemuszemusopuyorumnanaktan

canım inş. gelmez kırmızıların sen verirsin müjdeyi :dance: hiç geciktiği oluyormuydu

Günaydın canım opuyorumnanaktan daha gelmedi kırmızılarım aslında herzaman zamanında olurum hiç şaşmaz.Geçen sene 4 gün gecikmişti onda da gittim kan testi yaptım negatifti :sinifsinif: o daha beter koyuyo gidip yaptırıp negatif sonucu almak.Bakalım 2 gün daha olmazsam bakarız diyorum ama cumartesi test yaptığımda negatifti :umursamaz: belkide stres mi yaptım dicem ama bu ay hiçççç düşünmedim nasılsa normal yolla olmuyo dedim kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar...Biraz geç oldu ama hepinizin kandili mübarek olsun.. Dün kırmızılar geldi.. ve bu kez çok sancılandım akşama kadar sancıdan kıvrandım durdum..Sevdanehri inşallahh senin kırmızılar gelmesin inşallah bize müjde ver.. Mehalim nasıl büyüttün öyle yumurtayı.. Bende ilk kez duydum 30mm..:nazar: Hadi bakalım müjdeli bir hafta olsun..

Geçmiş olsun canımm inşaallaahh ilerde kırmızılar gelmekten sıkılırrrdaa muradımıza ereriz :Saruboceq: inşallahh müjde veririm ama kendimi öyle birşeye alıştırmıyorum daha sonradan üzülmemek için :kedi:

günaydın hayatımmm nasıl bizimmm küçük durumuzzz

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun...AMİN ...:Saruboceq:

sizlerinde kandiliniz kutlu olsunnn opuyorumnanaktan

canlarım nasılsınız............... bakıyorumda bugün kalabalık burası..... sevdam haberler sende hadi bakalım son durumun nedir :CüvCüv:

Günaydın canım opuyorumnanaktan daha gelmedi kırmızılarım aslında herzaman zamanında olurum hiç şaşmaz.Geçen sene 4 gün gecikmişti onda da gittim kan testi yaptım negatifti :sinifsinif: o daha beter koyuyo gidip yaptırıp negatif sonucu almak.Bakalım 2 gün daha olmazsam bakarız diyorum ama cumartesi test yaptığımda negatifti :umursamaz: belkide stres mi yaptım dicem ama bu ay hiçççç düşünmedim nasılsa normal yolla olmuyo dedim kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canımm inşaallaahh ilerde kırmızılar gelmekten sıkılırrrdaa muradımıza ereriz :Saruboceq: inşallahh müjde veririm ama kendimi öyle birşeye alıştırmıyorum daha sonradan üzülmemek için :kedi:

belkide durum gibi geç olmuştur ama tabi heveslenmemek lazım hakkında hayırlısı bekleyelim biraz dahaCADIARZU

belkide durum gibi geç olmuştur ama tabi heveslenmemek lazım hakkında hayırlısı bekleyelim biraz dahaCADIARZU

Evet canım beklemek en iyisi boş boşuna bende heveslenmek istemiyorum.Cumartesi adet sancım oldu adet oldum zannettim akıntımda var ama hala olmadım.Hiçbir belirti yok ne hamilelikle ne adetle ilgili delikafadulden birtek sağ yumurtalığıma birşey oluyo cızzz diyee birşey gelip geçiyo okadar

günaydın arkadaşlar reglime 7 gün kaldı ama hala umtluyum vallaha böğürtlen kökü havuç derken tam turuncu olacam :)) hayırlısı bakalım .

:1hug: EVEEET gör baaak ahanda yazdım buraya 1-2 aya sen adını listeye kazıtıcaksııın ,durum gibi resimleride çeker gönderirsiiiin..:teytey:hihoyyythihoyyyt

gönderirim canım göndermezmiyim:)..
bu arada kızlar bi sorum olucak zamanında bende strese bağlı kuruluk oldu çok üzüldüğüm zaman hafifte olsa tekrarlıyo..bi arkadaşıma doktoru gliserin kullanabilirsin demişti..oda bana söyledi bende4 ay kullandım..spermleri öldürürmü gliserin?

Back
X