Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaklasık bastan bı 20 sayfa okduum
ama o kadar cokkı sası oldum valahı
ama bu kurle hamsler var sevındım
ben gecen sene hams kaldım kıste ragmen ama 1 yıldr kalamıorum bnde takvıye yapayım dedım kıstım 7 cm dı sogan kuru uyguladım ama daha kntrole gıtmedım ama kuculmutr cunkı sancılarım gectı
bıde preseed dı denemek ıstyorum sen kullandınmı canım preseed ?

canim preseed kullaniyoruz. bu topikler genelde. tek tüple preseedle 2 defa hamile kalan bir arkadas cuma günü dogum yapti bile:)))

darisa basimiza

lolo canim hayit biraz agri bir bitki. baska karisimlarla yanyana gelmesini pek önermiyorlar.
adeti düzenli olanlarin düzenini bozmus. pek güvenmiyorum o yüzden ben ona. ama sen bilirsin elbette. birde canim klomani kullaninca mutlaka dr a gidip kist yaptimi yapmadimi baktirman lazim. tehlikeye atma derim:)

kızlar zaten klomeni doktor önerdi bana düşük yaptığımdada kanaman bitsin sonraki ay kullan demişti bu ayda kendim kullanim doktora sonraki ay gidim diyorum sonuçta gene aynı şeyi vericek biliyorum

hayıt ı kullanmıyorum kullansammı acaba bilemiyorum
böğürtlen köküyle bal tarçın polen kullanıyorum bide klomen tabiki
bunlar yetermmi yoksa hayıtada başlasammı

canım klomeni doktor kontrolünde kullan derim bir de kist olursa allah korusun
hayıt kullanmadım bilgim yok

yazdım tatlım biraz gecikmeli oldu kusura bakma nolursuun:teselli:

canim preseed kullaniyoruz. bu topikler genelde. tek tüple preseedle 2 defa hamile kalan bir arkadas cuma günü dogum yapti bile:)))

darisa basimiza

super yaaaaa ya ben preseedı bulamıyorum ınternetten
sadece bı yer var oda 6 lı paket 69 tl cok geldı bana
onerebılecegınız bı yer vramı bana arkadaslar....kullanan arkadaslar nerden aldılar acaba CADIARZU

nzende ingilizcen var mi? amerikada cok ucuz ordan alabilirsin
eger istersen sana linkleri yollayabilirim:)

canlaar nasılsııınııız bugüüün naptınııız,günün özetini sorayım dediiim..
ben kavruluyoruuum vitrindeki piliç gibiii.çok sıcak burasııı..
yeni yeni şeyler öğreniyorum bu aralar bazı bayanlardan..bir yatır varmış oraya götüreceklermiş benii,bide otlar varmıış allahım bunlar bana vesile olur inşşş..ne diyiiim.herşeyi denedim buda aklımda kalmasııın bariiii..Cumartesi günü adet olayım tekrardan adaçayı yağına başlıyoruuuum..
şu yaz geçsin zateen doğruuuu TÜPÇÜYE GıDıYORUUM YETEEEEEEEER...

selam arkadaşlar bugun regl olmam gerekiyordu hala olmadım .idrartesit falanda yaptım malum negatif zaten umudumda yoktu laf olsun diye yani bakalım ne zman regl olacam .

http://www.kadinlarkulubu.com/sevgini-haykir/260759-allah-a-guvenmek.html

kizlar bakin cok güzel. Allah kime neyi ne zaman verecegini bilir:)

çok güzel o yüzden ben hep diyorum herşeyin hayırlısını isteyelim Allahtan, her hayırda bir şer,her şerde bir hayır vardır....................................evet arkedeşler ben bir süre uğrayamayacağım buraya arada belki kaçamak yaparım yarın arkadaşlar gelecek bir hafta kadar kalırlar.............şimdi size bir kaç tembihte bulunuyum, fazla yazıp sayfaları doldurmayın ben okuyamıyorum gözlerim pörtlüyor, :1shok: :1shok: ben yokken kimse hamile kalmasın ,:CüvCüv: :CüvCüv:sakın sakın bende halay çekicem,:teytey: durum bebeğin cinsiyeti bu ara belli olursa beni bekle sakın açıklama:emir_bebek: zemuszemus zemuszemusbiliyorum beni özleyeceksiniz, günler geçmek bilmeyecek, topiğe girip yazı yazmak bile istemeyeceksiniz ama ne yaparsın işte misafir baş tacı ağırlamam lazım:roflol: :roflol: :roflol: hepinizi öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

ilahi everest yaaa alem kadinsin vesselam. talimatlari yagdirip kacmissin :roflol:
mehalim canim hakkinda hayirlisi olsun. ama durununda testte cikmamisti. zaten senin yumurtalar öyle büyüktü ki spermlerin görememesi imkansiz :roflol:
belki diyorum gec catladiklari icin gec döllenme olmustur. yinede stres yapma. relax ol canim benim.

arnavut güzeliii kizzzz o ne öyleee avatarina bayildim. benimde ne zamandir suya giresim var ama ben gelince havalar ben gelinceye kadar sogur. ekimdede denize girilmez, yaz tatilinin tadini seneye cikaririm artik. Allah keyfini bozmasin emiiii.
insana neyin vesile olacagi bilinmez, sen git duani et. otlari ic, olmazsa mecburen tüpcüye. Allah oralara yolumuzu düsürmeden bize evlatlarimizi bagislasin.

ilahi everest yaaa alem kadinsin vesselam. talimatlari yagdirip kacmissin :roflol:
mehalim canim hakkinda hayirlisi olsun. ama durununda testte cikmamisti. zaten senin yumurtalar öyle büyüktü ki spermlerin görememesi imkansiz :roflol:
belki diyorum gec catladiklari icin gec döllenme olmustur. yinede stres yapma. relax ol canim benim.
.

:roflol::roflol: allah iyiliğini versin canım ya gece gece çok güldüm . ne yapalım canım ya spermler körse görmüyolarsa canları bilir artıkın:1closedeyes:
allahtan hayırlısı:CüvCüv:

Allah hayirlisini versin canim.

spermler egitilirken onlara söyle ögretilmis: ciktiginiz andan itibaren firlayin, olabildigince hizli olun. sonra karsiniza büyük kirmizi bir top cikacak ona merhaba ben sperm deyin, oda size merhaba bende yumurta diyecek ve sizi iceri alacak...
bizimki günlerce antreman yapmis. calismis da calismis. sonunda disari firlayinca olabildigince hizli gitmis gitmis gitmis. sonunda kirmizi yuvarlagi bulmus ve demiski gururla: merhaba ben sperm. cevap gelmis: merhaba ben bademcik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ilahi meyra demek bademciğe kadar çıkmış yarışçılar hemi :roflol::roflol: :roflol:
beni gece gece güldürdün allahta seni güldürsün :emir_bebek:

Günaydın esprikli, mis kokulu, güzel arkidişler hepiniz nasılsınız bakem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arnavutum hayırlısı git bakalım kızların sölediği yatıra
arzuuummm nasılsın fıstıkım
mehalim biraz daha bekle bakalım belki tutmuştur
everestim arkadaşlarınmı gelcek ohh gezersiniz..cinsiyetini bu haftada göremez gibime geliyor merak etme sen
meyram bademcik haaa süperdiii

diğer arkidişler nerelerdesiniz yawwwww kayboldunuz tatil bitmedimi huuuuuuuuuuuuuuuu

Allah hayirlisini versin canim.

:

kaydirigubbakcemile3 Allah seni ne etmesin kaydirigubbakcemile3

evet dün gece regl oldum hep gece gelir benim misafir zaten :umursamaz:
belim çatlıyor. bu ayıda atlattık inşallah önümüzdeki ay yeni tarihi veriyorum efendim
29 ağustos

Back
X