Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 Allah seni ne etmesin kaydirigubbakcemile3

evet dün gece regl oldum hep gece gelir benim misafir zaten :umursamaz:
belim çatlıyor. bu ayıda atlattık inşallah önümüzdeki ay yeni tarihi veriyorum efendim
29 ağustos

mehalim üzülme canım hayırlısı

yok durualyam aslında için içinde iyi oldu diyorum bu ay olsaydı çin takvimine göre erkek olacaktı ama ağustosta kız olacak diyor heheheheh bir aslanım var bide prensesim olsa süper olur demi

GÜNAYDIN GÜZELLER CANLAR FISTIKLAR....a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

çok güzel o yüzden ben hep diyorum herşeyin hayırlısını isteyelim Allahtan, her hayırda bir şer,her şerde bir hayır vardır....................................evet arkedeşler ben bir süre uğrayamayacağım buraya arada belki kaçamak yaparım yarın arkadaşlar gelecek bir hafta kadar kalırlar.............şimdi size bir kaç tembihte bulunuyum, fazla yazıp sayfaları doldurmayın ben okuyamıyorum gözlerim pörtlüyor, :1shok: :1shok: ben yokken kimse hamile kalmasın ,:CüvCüv: :CüvCüv:sakın sakın bende halay çekicem,:teytey: durum bebeğin cinsiyeti bu ara belli olursa beni bekle sakın açıklama:emir_bebek: zemuszemus zemuszemusbiliyorum beni özleyeceksiniz, günler geçmek bilmeyecek, topiğe girip yazı yazmak bile istemeyeceksiniz ama ne yaparsın işte misafir baş tacı ağırlamam lazım:roflol: :roflol: :roflol: hepinizi öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

alemsin canım yaaa... hadi çabucacık misafirlerin gitsinde aramıza dön canımcım...

Allah hayirlisini versin canim.

spermler egitilirken onlara söyle ögretilmis: ciktiginiz andan itibaren firlayin, olabildigince hizli olun. sonra karsiniza büyük kirmizi bir top cikacak ona merhaba ben sperm deyin, oda size merhaba bende yumurta diyecek ve sizi iceri alacak...
bizimki günlerce antreman yapmis. calismis da calismis. sonunda disari firlayinca olabildigince hizli gitmis gitmis gitmis. sonunda kirmizi yuvarlagi bulmus ve demiski gururla: merhaba ben sperm. cevap gelmis: merhaba ben bademcik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süper meyram ya süper...

yok durualyam aslında için içinde iyi oldu diyorum bu ay olsaydı çin takvimine göre erkek olacaktı ama ağustosta kız olacak diyor heheheheh bir aslanım var bide prensesim olsa süper olur demi

inşallah güzellergüzeli bir prensesin olur mehalim...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

allahım gönlüne göre versin bir prensesin olsun hayırlısı ve sağlıklısı ile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

esrammmm ne yapıyon canııımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iipekkk canım takip ediyon ama sesin çıkmıyoooo ne yapıyosuuuunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar valla gece döktürmüşsünüzzz nasılsınızzz

Arnavutum valla ne duyarsak yapıyoruz onları da bir yap bakalım belki vesile olur inş.

Mehalim olsun gelecek ay için çalışmalara devam ederiz rabbimizin bir bildiği vardır diyoruz ve bekliyoruz buyrunnnnnnnnn

Arzum arada bir gel yaa özletiyosun kendini

Meyram güldürdün beni sabah sabah yaa demek bizimkiler bademciğe gider :roflol:

Everestimm valla talimatlar verilmiş arkadaşlar gelecekmiş ohhh dolu dolu bir hafta olacak desene sana iyi eğlenceler :sm_cool:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esramm82, KEDERSıZ+

KEDERSıZZ bitanemmmm nerelerdesin çok özledim seni yaa...:1hug:

ben geldimmmmmmmmmmm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

hepinize günaydınlar gününüz aydın, neşeniz, huzurunuz bol olsun canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben dün sabah geldim geldiğim gibi üstümü değiştirp temizliğe giriştim afedersiniz evi b.k götürüyordu :sinifsinif: akşama kadar temizle babam temizle belim koptu valla :gitme: yaww bu erkekler neden pasaklı oluyor anlamadım:kızgın:
aslında ben geçen hafta geliyordum ama abim yıldırım nişanıyla nişanlandı kaydirigubbakcemile3 biletleri iptal edip nişanı beklemek zorunda kaldık yine kutlarımı döktürdüm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito darısı bütün bekarların başına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hepinize günaydınlar gününüz aydın, neşeniz, huzurunuz bol olsun canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben dün sabah geldim geldiğim gibi üstümü değiştirp temizliğe giriştim afedersiniz evi b.k götürüyordu :sinifsinif: akşama kadar temizle babam temizle belim koptu valla :gitme: yaww bu erkekler neden pasaklı oluyor anlamadım:kızgın:
aslında ben geçen hafta geliyordum ama abim yıldırım nişanıyla nişanlandı kaydirigubbakcemile3 biletleri iptal edip nişanı beklemek zorunda kaldık yine kutlarımı döktürdüm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito darısı bütün bekarların başına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyyyy hoşgeldin canııımmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ohhhh şükür kavuşturana Şeniz hihoyyyt :teytey:

hoşgeldinnnn......:1hug: abin içinde hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin...:teytey: :teytey: :teytey: şimdi yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin gördüğün duyduklarını anlat bakim...:kahve: tatilin güzel geçmiş bellii...:asigim:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esramm82, durualya+, KEDERSıZ+, latsibel+

sibelimde gelmiş...nasılsın sibelcimm...

tabiki misafirimizde var... zemuszemus zemuszemus zemuszemus

evet evet kedersizim yediğin içtiğin senin olsun anlat bakiiimmm
abin için hayırlı uğurlu olsun ahhh bide benim abim nişanlanıp evlenseeeeee :sinifsinif:

iyiyim esram Şeniz Şeniz Şeniz bebişkonuzda iyi biraz sıcaklarla aramız iyi değil

ben o bebişkoyuda annesinide yerim yerr....:asigim: evet sıcaklar malesef hepimizi bitirdi.. eee birde sen iki canlısın durum.. Allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

ben o bebişkoyuda annesinide yerim yerr....:asigim: evet sıcaklar malesef hepimizi bitirdi.. eee birde sen iki canlısın durum.. Allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

yiyin bebişkonuzu kaydirigubbakcemile3 ya sorma geceleri üfleyerek kalkıyorum doğru salona klimaya 15 dk sonra ohhhhhhh diyip uyuyorum hemde koltukta kaydirigubbakcemile3

durualya, esramm82+, iipekkk, KEDERSıZ+, latsibel+, sevdanehri+

ohhh eskisi gibi canlandık :lepi:

iipekkk canım takip ediyon ama sesin çıkmıyoooo ne yapıyosuuuunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ben biraz çekingenim sanal alemde bilemi diyeceksin maalesef evet
ben adet olmayı bekliyorum tarihim 4 ağustos adet olunca iğneyle yumurta takibine başlıcak doktorumuz inşallah hayırlısı olur

Kedersizim hoşgeldin nerelerdesin yaa baya bi uzun tatil yaptın hayırlı olsun abinin nişanı bu arada neler yaptın anlat

Back
X