Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar
meyram geçmiş olsun ohh ne güzel için tertemiz olduuu artık temiz temiz gebe kalırsın

mehalim hsg çektirdim anlatıyorum

dün akşam çektiremedik bugün 2,30 gibi karanlık bir oda sedye gibi bir yere yatıyon üzerine hasta elbisesi giyiyorsun.Kendimi hiçççç kasmadım doktor o demirleri felan soktu tam olarak bilmiyom da hortum gibi bişeyde soktu sanırım sonra ilacı verdi.ilacın hareketlerini hep hissettim pek acı olmadı bir ah bile demedim.Sadece ekrana bakarken ısındığımı hissettim ışınlarla.3defa röntgen çekildi doktor sol tüpüm kapalı zannetti ki allaha şükür açık olduğunu gördü.Doktor acı eşiğin çok yüksek maşallah dedi çok iyiydin dedi ve çok güzel doğum yaparsın dedi :kedi:

sonra biraz dinlendikten sonra wc ye gittim ki tansiyonum düştü bayaaa bi düştü titremeye başladım her tarafım karıncalandı,kusmamak için zor duruyordum,duyu algım kapandı ve kimseye çağırmaya takatim yoktu yaklaşık yarım saat kaldım wc de sonra çıktım biraz iyi olunca.Şimdi çok halsizim uyudum yattım şu zamana kadar neyseki allattım.Şuan karnım şiş sıvı karnımda sanırım :ecrin_bebek: lop lop yürüyom kaydirigubbakcemile3

yani mehalim korkma benim tansiyon olayım hastane olaylarında hep oluyo hiççç canım acımadı korkma canım

Bu arada preesed i nerden sipariş ettiniz bulamadım bana yazarmısınız kızlar sipariş vericem

selam arkadaşlar..
ya benim adet olmama 1 hafta var (inş olmam :))
ama 2 gündür sol tarafımda bi sancı oluyor ve sık sık tuvalete çıkıorum..
bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi???

canım hiç belli olmaz hem gebelik olabilir hemde adet başlangıcı olabiliiirr.sen gende panik yapma sabırla bekleee..hayırlısı olsuuun inşşşşş:Saruboceq: bizide haberdar et mutlaka :dance:

tahmin ettigim gibi iltihapmis akan onca sey. sanirim kullandigim adacayi yagi iceriyi bi güzel temizledi. birde kiraz sapi suyu icmistim iltihap icin iyi gelir diye saracoglu demisti bende kurutmustum biraz onu ictim. ikisi birlesince böyle oldu. kötü bisey yok.
insallah tamamen kurtulmusumdur. bunca iltihapla yasamisim bugüne kadar iyyyyy igrencccc.
sizden naber kizlar
a.s.

ooohh çok şüküüüüür aman ilthab olsuuuuun:Saruboceq: baksana hamile kalan arkadaşımızzında öyle olmuş ondan sonraki ayda hamile kalmış meyraaaam:dance: :Saruboceq: :Saruboceq: ..kiraz sapı gerçekten çok faydalı canım iyi yapmışsın içmekle mutlaka bende deneyeceğim teşekürederim bilgin için..
bencede kurtulmuşsunduur bens ana diyorum bebeişin gelmek için kendine yol açıcak annesiiii hayırlısıyla bir taşıııın ondan sonra evinin nuru gelsin sanaa:Saruboceq: :lepi: :lepi: :teytey: :1hug:

Selam arkdaşlar bugun doktora gittim . gözüm aydın aynen arnavutun dediği gibi çatlamayan yumurta kist olmuş dolayısla bu ay bebek çalışması yok bu doğum kontrol haı verdi doktor böylece yumurtalıkları daha çok uyarırız dedi bakalım gelecek aya belkide ikiz olurmuş ondan sonraki tekrar klomen ve çatlaması iğnesi olacak . doktor rahim filimini unuttu heheheh söylemedi bende korkudan hatırlatmadım vallaha. ama kilo alma diye gözüme bakıyor doktor bende bu ay hazır çalışma yokken kilo verme sürecine bir aylıkta olsa girecem aldığım 3-4 kiloyu ve kalan falzalardan ne kadar veririsem şanstır.

canıım beniiiim çok üzgünüüm keşke öyle olmasaydı keşke kiste çevirmeseydiii:çok üzgünüm: benim amacım sadece seni uyarmaktı kusura bakmaaa..gözün ayndın demişsiiin ama ben çok üzüldüm sanki ben çağrıştırır gibi oldum ama inan benim amacım sadece senin bu duruma gelmemendi..:çok üzgünüm:büyük geçmiş olsuuuuun.dilerim öteki aya güzel sonuçlar alırsıııın:Saruboceq:

Selam kızlar
meyram geçmiş olsun ohh ne güzel için tertemiz olduuu artık temiz temiz gebe kalırsın

dün akşam çektiremedik bugün 2,30 gibi karanlık bir oda sedye gibi bir yere yatıyon üzerine hasta elbisesi giyiyorsun.Kendimi hiçççç kasmadım doktor o demirleri felan soktu tam olarak bilmiyom da hortum gibi bişeyde soktu sanırım sonra ilacı verdi.ilacın hareketlerini hep hissettim pek acı olmadı bir ah bile demedim.Sadece ekrana bakarken ısındığımı hissettim ışınlarla.3defa röntgen çekildi doktor sol tüpüm kapalı zannetti ki allaha şükür açık olduğunu gördü.Doktor acı eşiğin çok yüksek maşallah dedi çok iyiydin dedi ve çok güzel doğum yaparsın dedi :kedi:

sonra biraz dinlendikten sonra wc ye gittim ki tansiyonum düştü bayaaa bi düştü titremeye başladım her tarafım karıncalandı,kusmamak için zor duruyordum,duyu algım kapandı ve kimseye çağırmaya takatim yoktu yaklaşık yarım saat kaldım wc de sonra çıktım biraz iyi olunca.Şimdi çok halsizim uyudum yattım şu zamana kadar neyseki allattım.Şuan karnım şiş sıvı karnımda sanırım :ecrin_bebek: lop lop yürüyom kaydirigubbakcemile3

yani mehalim korkma benim tansiyon olayım hastane olaylarında hep oluyo hiççç canım acımadı korkma canım

canııııım beniiim büyüüüüük geçmiş olsuuuuun tatlııım.çok sevindiim senin adınaa hadi gözün aydıın atlatın baaaaak..
hemde tüplerinde açıkmıış çok şüküüüüür:Saruboceq: bu 2-3 günde duş almamaya çalış şu anda herşeyin açıkya kanalların falan,çok dikkattet kendine kilodun ütülenik olsun,ped kullanma su deydirme tamam.inşallaaaaah gelecek ayaa hamile kalırsııın inşşşşş.
poleni yemeğe devam et lütfeeen asıl şimdii ihtiyacın olucaktıııır..yumuşlarında uyarıldııı e hazırda tüplerinde açılmışken tekrardan verilen ilaç sayesindeee bol bol dikkatet kendineee.geçmiş olsuuuuuuun öpüyorum seniii güçlü aradaşım beniiim.herkezede böyle güzel detayları anlattığın için ayrıca teşekürederiiim.çünkü bazıları çok abartıyoolar vede filmi çektirmeye korkutuyolaar.sen onlara ışık olduuun :1hug:a.s.kaydirigubbakcemile5..
benim topiğimin güçlü kadınıııııÇok üzgünüm çoook:hooray::asigim:

canıııım duruum HAYIR OLSUN ARKADAŞIM BENııııııııııııM..bak gördünmüü oğluşun geliyoooo.bıçak görmek oğlana işareeet..gözümüüz aydıııııııın..rabbim onu sana sağ sağliim kucağınaa almayı nasib etsiiin gerisiii boooş boooş..allahıma emanet olsun ister kız ister oğlaaaaan.durumun parçasıııı polenim beniiiiiiim teyzesiniin goncasııı...

canlaaar siz nasılsınııııız,nasıl gdiyooo kürlere devam ediyosunuuuz dimiii..
yarın biz allahın izniyle bir yatıra ziyarete gidiceeez.orda herbirinize dua ediceeeem .cuma gününün yüzü suyu hürmetinee inşallah rabbim bu yıl hamile kalmamıza yardımcı olucaktır..
benim bir dileğim gerçek olmuştu çok şüküüür onun için gidip hem namaz kılıcam hemde yasinler okuyacaaz vede başka dilekler diliyeceeemm ..yarın belki gene olmayabiliriiim o yüzden şimdiden yazıyorum sizee merak etmeyin diyee..
öpüyorum sizi canlar tek tek allahıma emanet oluuun..hayırlı haberler vermeniz dileğileeee.sağlıcakla kalııııın

Sevgili SadeceMeyra,

yumruk kadar kocaman parcalar attim diyorsun ya, o parcalar ne renkti ve nasildi tam olarak tarif edermisin lütfen? Bana da ona benzer bisey olmustuda acaba aynisi mi diye merak ettim, yani benden cikanda iltihap miydi acaba.
Cevabin icin simdiden tesekkür ederim canim.

canim aslinda sümük seklinde uzayan vicik vicik seylerdi. renkleri seffafti ama tabi kirmiziya bulanmislardi baya bi, yine de seffaf olduklari anlasilir durumdaydi. bide büyüklerdi baya. böyle nasil desem lop lop parcalar seklindeydi ama bi seferde cikanlari toplasan bir avuctu. ped degistirmek ise yaramiyor cünkü emmiyor ped o büyük parcalari. ne kadar igrenc seyler yaziyorum ya Rabbi. kizlar afedersiniz yani ama basima gelen bu:( benim iltihap sorunum hep var zaten bi türlü atamiodum, sanirim kiraz sapi attirdi. bi defa icmistim oysa. tetikledigini düsünüyorum. belkide bir sebepti sadece. rahim temizlensin diyeydi. Allah büyük, ne sebep gönderir bilinmez. sanada gecmis olsun canim.

BAK SEN 6. HİSSİMLE ALAY EDERSİN HEE kötükedihüso ÇARPILIRSIN ALİM ALLAH :mymeka:

BAK DEMEK 6. HİSSİM KUVETLİYMİŞ BEN DİDİYDİM SANA İÇİN TEMİZLENİYOR DİYE sengözlerimebaksanab

haklisin canim, cezami cektim bile :))

Selam arkdaşlar bugun doktora gittim . gözüm aydın aynen arnavutun dediği gibi çatlamayan yumurta kist olmuş dolayısla bu ay bebek çalışması yok bu doğum kontrol haı verdi doktor böylece yumurtalıkları daha çok uyarırız dedi bakalım gelecek aya belkide ikiz olurmuş ondan sonraki tekrar klomen ve çatlaması iğnesi olacak . doktor rahim filimini unuttu heheheh söylemedi bende korkudan hatırlatmadım vallaha. ama kilo alma diye gözüme bakıyor doktor bende bu ay hazır çalışma yokken kilo verme sürecine bir aylıkta olsa girecem aldığım 3-4 kiloyu ve kalan falzalardan ne kadar veririsem şanstır.

meyra okadar endişelenmiştin bak kurtulmuşun iltihaptan maşallah yaaa tertemiz olmuştur için hadi bebek gel artık yatağında temizlendi deil mi:))

canim sana gecmis olsun, atarsin insallah kistini.
evet ebnde kurtuldum sanirim iltihaptan nihayet, Allah hayirlisini versin

ooohh çok şüküüüüür aman ilthab olsuuuuun:Saruboceq: baksana hamile kalan arkadaşımızzında öyle olmuş ondan sonraki ayda hamile kalmış meyraaaam:dance: :Saruboceq: :Saruboceq: ..kiraz sapı gerçekten çok faydalı canım iyi yapmışsın içmekle mutlaka bende deneyeceğim teşekürederim bilgin için..
bencede kurtulmuşsunduur bens ana diyorum bebeişin gelmek için kendine yol açıcak annesiiii hayırlısıyla bir taşıııın ondan sonra evinin nuru gelsin sanaa:Saruboceq: :lepi: :lepi: :teytey: :1hug:[COLOR]

insallah canim insallah. Allah sebepler gönderiyor. temizlendigine göre bu ay umutlansammi acaba? kedersizinde icine dogdu hem :kedi:

sende canim git gel bakalim duani et, Allah kabul etsin. en güzelini yapiosun. insanin ici rahatliyor dua edince. öptüm canim seniii :1hug:

Selam kızlar

biz sana demistik korkma diye. acuk canin yanio o kadar:))

ne güzel bak kolay dogurucan iste. bu ay sansin cok. insallah tutar canim. tüm ugraslar bebis icinnn :lepi:

Sevgili SadeceMeyra yani senin iltihabin rahmin icindeydi ondan o parcalar geldi öylemi? Rahimde iltihap oldugu icin?

Benden gelen parcalar böyle avuc ici kadar neredeyse et parcalariydi diyebilirim. Böyle bisey yasayan baska biri oldumu? Yani benim rahmimde iltihap oldugu icinmi geldi bu et parcalari benden?

canim onlar er parcasi gibi görünüyor sadece. ama iltihap aslinda. aynisini yasamissin telaslanma. temizlenmis icin. dr una gidip baktirmani öneririm. testlerde cikiyor iltihap var mi yok mu

sevdacım rahim filim çekinecekti ne olduki acep yazdıda benmi kaçırdımkii

durnun bebeişte erkek diyorsun öylemi yaaa ne kadar çok kız istiyorum ben sanki yanımda olacak sevecem ama olsun doğunca resimlerini koyar süt kokulu kuzumuzun değilmi durucu allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin canım ya şimdi nasıl sevimli olacak bu bebeş oyy içim kaynadı vallaha..

meyra okadar endişelenmiştin bak kurtulmuşun iltihaptan maşallah yaaa tertemiz olmuştur için hadi bebek gel artık yatağında temizlendi deil mi:))

canım kist oluşmuş üzüldüm ama ilaçla yok olabiliyor üzülme allahım gönlüne gre versin bire kız evlat versin canım

rüyamda bıçak gördüm ya erkek bebek olcak diyoo bakalım gerçek olcakmı

Selam kızlar

sevdam canım tekrar geçmiş olsun tüplerinin açık olduğuna çok sevindim o tansiyon olayını bende yaşamıştım demekki kendimi çok kasmışım ordaki hemşireler bana hemen kesme şeker getirdiler kızlar aklınızda bulunsun bu gibi durumda kesme şeker yiyin

canıııım duruum HAYIR OLSUN ARKADAŞIM BENİİİİİİİİİİİİM..bak gördünmüü oğluşun geliyoooo.bıçak görmek oğlana işareeet..gözümüüz aydıııııııın..rabbim onu sana sağ sağliim kucağınaa almayı nasib etsiiin gerisiii boooş boooş..allahıma emanet olsun ister kız ister oğlaaaaan.durumun parçasıııı polenim beniiiiiiim teyzesiniin goncasııı...

canlaaar siz nasılsınııııız,nasıl gdiyooo kürlere devam ediyosunuuuz dimiii..
yarın biz allahın izniyle bir yatıra ziyarete gidiceeez.orda herbirinize dua ediceeeem .cuma gününün yüzü suyu hürmetinee inşallah rabbim bu yıl hamile kalmamıza yardımcı olucaktır..
benim bir dileğim gerçek olmuştu çok şüküüür onun için gidip hem namaz kılıcam hemde yasinler okuyacaaz vede başka dilekler diliyeceeemm ..yarın belki gene olmayabiliriiim o yüzden şimdiden yazıyorum sizee merak etmeyin diyee..
öpüyorum sizi canlar tek tek allahıma emanet oluuun..hayırlı haberler vermeniz dileğileeee.sağlıcakla kalııııın

evet arnavutum bıçak oğlan demekmiş bakalım hayırlısı
canım cuma gününün yüzü suyu hürmetine duanı yap allahım gönlüne göre versin güzelim

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Günaydııınnnnnn cumanız mübarek olsun yüce rabbim bütün dularınızı kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınlarrrr

Cumanız Kutlu Dualrımız kabul olur inşallah

günaydın herkese kızlar ben hep sizinleyim kendim burda olamasamda aklım burada dün giremedim evde yoktum bu yüzden üzgünüm şimdide eskişehire gidiyorum istanbulda oturuyorum normalde oraya bir yakınıma gidiyorum ama her gün girme ihtimalim var buraya ne olur kızlar beni unutmayın size ihtiyacım var ben daha adetime var hamile değilim bundan eminim farlutal ve soğan suyu içiyorum adet olmak için çünki pko lu olduğum için günüm çok geçti sonrada adet bitimimde daha önce sölediğim gibi dr un verdiği ilaç iğne ve fitili kullanıcam bunlar antibiyotik ama adaçayı yağını ne zaman kullanmalıyım bunu kimse sölemedi bana yani adetin hemen bitiminde kullansam bu sefer de fitille aynı anda kullanmam zararlı olurmu bu arada adetimle birlikte incir kürü kullanmaya başlayacağım

herkese günaydın
kuzunaz eğer hipoglisemin varsa incir kürünü dikkatli uygula canım ben incir kürünü
uygularken resmen hasta olmuştum yarım bırakmak zorunda kaldım
biliyorsun incir şeker oranı çok yüksek bir meyve incir kürü çok faydalı ben yapamadığım için hala
çok üzülüyorum ama sağlığımızı bozmadan bu kürleri yapmak lazım

canımcığım merhaaba hipoglisemi için dr bana glucophage vermişti ama ebn kullanmıyorum yediklerime dikkat ederek heleki son aylarda çok daha iyi hissediyorum kendimi ama bu incirden korktum şimdi aklımada gelmiyor değildi yani peki incir kürünü uygularken glucophageımı kullansammı acaba hem oda yumurtamaya destek biliyorsun ama bu kadar ilaç bana ağır gelmezmi zaten antibiyotikleirmde var adetim bi başlasa zaten biter bitmez antibiyotik kullanacağım bu ay kullanmadığım şey kalmayacak gibi :)

Günaydın kızlar

meyracım geçmiş olsun, süpersin cesaretine bayıldım.

Back
X