Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size birşey sormak istiyorum topiğin başını okudum elma yağı bana uygun geldi denemek istiyorum şuanda inanılmaz derecede altımda yanma ve ağrı var çünkü sistitim yine ortaya çıktı 3 5 ayda bir böyle oluyorum acaba diyorum bu elma yağı benim sistitide geçirirmi?ben bugün 2 kez su ve maydonoz buharına oturdum acaba o buharda hem sistit hemde tüpler için etkili olurmu?çok uzattım ama son soru iltihabın aktığını nasıl anlayacağız iç çamaşırımızamı dökülcek beni bir aydınlatsanız....

cnm elma yağınıda kullan derim her şeyi dene ama ben sana acizane bi şey daha önericem.ben elmayağını kullandım arnavutumun dediği gibi ama benden iltahab gelmedi hiç,aksine devamlı yağın ferahlığını devamlı ağzımda hissettim..zaten buda bi yöntemmiş temiz olduğuna dair öyle söylerdi büyükler.ama ben yinede devam ettim. ama bendede yanma vardı sanırım evlendiğim ilk zamanlar yakalandım.ve ahmet marankinin ilkbahar detoksunu yaptım(maşallah)mucizevi bir şekilde geçti.şuda var ben de ilhatab vardı önceden mantar yapmıştı ilişki sonrasında ağır koku oluyodu.doktor bi kaç ilaç verdi sonrasında elma yağını kullandım.şikayetlerimde kalmadı anlamadığım bi şey var ufakta olsa iltihab gelmedi ama o sorunda kalmadı.zannedersem benim iltihabım tüplerle alakalı değil.yine şunu önericem ağustosta 4.5.6 . günlerde kapuz detoksu var bu tür detokslar sistit,böbrek hastalıkları vs. çoğu hastalığa iyi geliyo.inan çok kişi bunu tecrübe ile yaşamıştır bende dahil.gir istersen marankinin sitesine yaz detoksu başlığından görüceksin zaten ay6rıntıları..

ya kızlar ben şu maydanoz süt buharını yaptım ama bi kere yaptım nasıl tembellik yaptıysamkötükedihüso.ama yine şu elma yağını yapıcam.bi şey yoktur sanırım,ama yinede yapmaya değer.bide şu maydanoz buharını şimdi yapsam olurmu dicem ama adet bitimine yakın sanırım daha iyi fayda verir.bi şey olsada olmasada tüpleri fazlası ile açıcaktır.Çok üzgünüm çoook

arkadaslar gunaydın
sunu sormak ıstyorum 3 gundr adacayı yagı kullanıyorum ve dun gecedenberı sol kasıgım da ve belımde cok fena bı agrı var acaba ondan olabılrımı
bıde aynızamnada sut buharınada oturuyorum acama onunlda ılgısı varmıdr ???

canım fazl bir bilgim olmamasına karşın arnavutumun bize söylediğini sana söyleyim eğer ağrın oluyosa adaçayı yağı iyi gelmiştir yumurtalıkları harekete geçiyor demektir

durualya
allah razı olsun canm nıhayet dıkkate alan bırısı oldu
tekrar sagol canım akıntım yok bol bol belım be ksıklarım agırıyo

durualya

evet yaa bendede akıntı olmamıştı hayıflanıyodum bende olmadı acaba beceremedimmi diye..ama ağrı olayını hatırlamıyorum.

durualya

canım sendende allah razı olsun demek işe yarıyor diye düşünelim inşallah faydasını görürsün minik kelebek göbişine konar :ecrin_bebek:

evet yaa bendede akıntı olmamıştı hayıflanıyodum bende olmadı acaba beceremedimmi diye..ama ağrı olayını hatırlamıyorum.

bende yapmıştım benden de akıntı gelmemişti ama ayıptır sölemesi orayı rahatlattı kaydirigubbakcemile3

ya akıntı olmaması ve elma yağının kokusunu ağzında hissetmek tüplerin açık olduğu anlamınamı geliyo öyle diyolar ama huysuzumdur ben herşeyi illa sorucam:)bide vajinal akıntı ile tüplerin açık yada kapanık olması alakalı değildir dimi?

ya arkadaslar bı cevap allahj askına yaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:

canım durumun dediği gibi.yumuşların uyarılıyodur ondandır ağrın.irde kaçıncı günündesin öğrenebilirmiyim..???

canım fazl bir bilgim olmamasına karşın arnavutumun bize söylediğini sana söyleyim eğer ağrın oluyosa adaçayı yağı iyi gelmiştir yumurtalıkları harekete geçiyor demektir

canım benim cevabın için teşekürederiiim.inan en görmedim sorulan soruyu,sana zahmet verdim kusura bakma.teşekürleeeeeer ilgilendiğin için allah razı olsun sendeen :1hug: a.s.
bu ara tebrik ediyoruuuuuuum ÖZEL ÜYESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:teytey::teytey::teytey: ŞİMDİ SEN ÖZEL ÜYESİN YAA HAKLARINI BİLİYOMUSUUN HİÇ BENDE PEK İR FARK YOKTA ONDAANkaydirigubbakcemile3

ya akıntı olmaması ve elma yağının kokusunu ağzında hissetmek tüplerin açık olduğu anlamınamı geliyo öyle diyolar ama huysuzumdur ben herşeyi illa sorucam:)bide vajinal akıntı ile tüplerin açık yada kapanık olması alakalı değildir dimi?

adaçayıyağının kokusunu ağzında hissetmek tüplerin açık olduğunu gösterirmiş....vajinal akıntıyı yumurtlama günlerindeki akıntı ile karıştırmıyosun dimi eğer herzaman akıntın varsa bence doktora gitmelisin

canım durumun dediği gibi.yumuşların uyarılıyodur ondandır ağrın.irde kaçıncı günündesin öğrenebilirmiyim..???

canım benim cevabın için teşekürederiiim.inan en görmedim sorulan soruyu,sana zahmet verdim kusura bakma.teşekürleeeeeer ilgilendiğin için allah razı olsun sendeen :1hug: a.s.
bu ara tebrik ediyoruuuuuuum ÖZEL ÜYESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:teytey::teytey::teytey: ŞİMDİ SEN ÖZEL ÜYESİN YAA HAKLARINI BİLİYOMUSUUN HİÇ BENDE PEK İR FARK YOKTA ONDAANkaydirigubbakcemile3

rica ederim canım ne demek allah sendende razı olsun biliyosam cevap vermeye çalışıyorum :kedi: :asigim: :utangac:
canım evet özel üye oldum ama ne gibi avantajları var bende bilmiyorum :sm_confused:

canim dünde geldi baya bi. ama bitti simdi. adetimde bitti gibi ama bazen beni kandirio böyle yapip. onun icin inanmicam ona:))))

sen biraz radyosyondan uzak dursana güzelim. zaten is yerinde yeterince bilg var. bide evde böyle. sen bilirsin ama saglik acisindan:)) bende cok durmamaya özen gösteriorum.

canim dünde geldi baya bi. ama bitti simdi. adetimde bitti gibi ama bazen beni kandirio böyle yapip. onun icin inanmicam ona:))))

sen biraz radyosyondan uzak dursana güzelim. zaten is yerinde yeterince bilg var. bide evde böyle. sen bilirsin ama saglik acisindan:)) bende cok durmamaya özen gösteriorum.

canım için temizlenmiştir süper :lepi:
evde bilgisayarın başın çok oturmuyorum eğer eşim bilgisayarda iş yapmazsa oturuyorum buraya bakıp çıkıyorum

kızlar hepinize günaydın bu gün nasılsınız canlarım

selam arkadaşlar ben yeniyim..bu adaçayı yağını bende denemek istiyorum hatta eşime az önce aldırdım..adaçayı yağını diğer adı acı elma yağıymış kutunun üzerinde öyle yazıyor doğrumu?bunu nasıl kullanıcaz kaç gün biraz sayfaları karıştırdım ama kafamda karıştı..bugün adetimin ilk günü nezaman başlıyım yardımcı olursanız sevinirim

Back
X