Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki meyracım kaçgün ve nekadar kullanıcam biliyomusun
oo negüzl memlekete dönüşmü yapacaksınız..geçer canım sayılı gün negüzel senin adına sevindim meyracım..bakarsın 3 kişi olarak yerleşirsizinzbu arada aramiza hosgeldin canim. bende meyra. 27 yasindayim. matematik mühendisiyim ama calismyiorum. almanyada yasiyorum. ekimde ankaraya yerlescez ama :teytey: günler gecmek bilmio benim icin:))
slm kızlar ben casper28 6 yıllık evlıyım tup bebek hıc denemedık dr gıttım bısey yok dedı hersey kafada dedı ben o cıft cızgıyı hıc gormedım ben cok ıstıyorum esım panık atak hastası o benım kadar ıstemıyo ama ben cok ıstıyorum sonra arnavut guzelının kur lerını okudum kantorono bana o dedı daha almadım offffffffff bızde bırgun anne olur oduyguyu yasarız ınsallahhhh
hoşbuldum esraam inşallah canım...senin varmı bebek
kızlar merhaba uzun bi aradan sonra sizlere kavuştum.sayfalar çok artmış okumaya çalışıyorum da yeni hamiş varmı yav????????????????????????????????????????
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/300705-ozel-uyelik-derken.html
kizlar özel üye olmustuk ya hani. ne oluomus diye sorduydum, iste cvp :roflol:
meger basimiz göge ermissssss :roflol: :roflol: