Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana kimse cevap vermedi sen adaçayı yağını aldım ama adetten sonra kullanırsam nasıl olacak aynı zamanda fitil kullanıcamda nasıl olacak ikisi aynı anda olurmu

canim düsündüm de fitille yagi anda kullanan kimse olmadi diye hatirliyorum. ama arnavut güzeli biliyor. özelden ona sor bakalim

esracım sen bi sakızcı teyzeye gitmiştin faydası oldumu......
arnavut güzelim senin aşılama noldu şu an ne deniyosun........
durualyam senin bebişinin cinsiyeti bellimi.....................
arzucum tatil bittimi neler yapıyosun .....................
meyram dönmene az kaldı inş.3 kişi dönersiniz ..................
susuz yaz nasılsın...............
uzun zamandır burda değildimya özledim hepinizi.............
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.............
bu arada kızlar eşim askere gidiyo biz çalışmalara 5 ay mola veriyoruz maalesef.....................

meraba destina asker yolu bekliceksin demek allah tez zamanda kavuşturur inşallah..sağlıkla gidip gelsinde eşin sonra yaparsınız bebeği canını sıkma hem birbirinizi özlediğiniz için daha çabuk gelir belki bebek :jeyyar:

herkese selamlarr
maşallahhhh yeni gelenlerrrr baya çoğalmışşş hoşgeldiniz topiğimizee inş.sizlerde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz a.s.
destina allah kavuştursun şimdiden söyleyeyim
sadecemeyram demek özel üyelik hiçbirşeymiş :uhm: ilginç yaa :sm_confused:

Destine allah kavuştırsın. Eşin sağ salim dönsünde kaldığınız yerden devam edersiniz elbet:)

COLOR="Magenta"]ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
[/COLOR]

hepinizi çooooooooooooooooooooooookkkk seviyoruuuummmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

meraba kızlar nasılsınız bu kürle hamile kalanlar epey varmış birönceki sayfada listeyi gördüm negüzel muradlarına ermişler darısı bizleree

ne olsun iste, gün dolduruyorum, yakinda duvarlara cizik aticam :roflol: asker gibi oldum, safak sayiyorum

canim biz dönüs yapiyoruz vata. ekimde insallah. ankaraya yerlescez. onun safagi

hmm kantaron mide icin degil mi? ben gastrit hastasiyim da ordan biliorum
evet tatlım casperde gastrit var diyince şiddetle onu tavsiye ettim. eğer midende birşey varsa mutlaka iç.bir kapak kadar az zaten içeceğin şey..

merhaba canım sölediğim gibi eskişehirdeyim evde değil o yüzden size yetişemiyorum . eliniz karnına koyup ya şafii dememi söyledi bu arada bu klavye f klavye kullanmakta zorlanıyorum fazla yazamıcam beni unutmayın hep aranızdayım kaydirigubbakcemile3

canım çok sağol allahım inşallah ettiğimiz duaları duyar.sağol tşk allah razı olsuuuun..

bana kimse cevap vermedi sen adaçayı yağını aldım ama adetten sonra kullanırsam nasıl olacak aynı zamanda fitil kullanıcamda nasıl olacak ikisi aynı anda olurmu

bence tatlım one fitili kullan o bir bitsiiiin ondn sonraa başla bencee..

arnavut güzelim senin aşılama noldu şu an ne deniyosun........
..................

canım aşılama olumsuz maleseeeff.şuanda dinlenmedeyim çünkü tüpçüye gidiceez tatlım..o yüzden birşey kullanmıyorum ama başlar başlamaaz devaaaaam...

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş bu araaa HOŞGELMİŞLEEEERR.BU DEMEK OLUYORKİİ YAKIN ZAMANDA ANNE ADAYLARIMIZDA ÇOĞALIYOOO VEDEE YEĞENLERİMİZDE GELİYOOOOOOOOO.

AMA KÜRLERİ KULLANALIM LÜTFEEN AKSATMADAAN.SONUÇ ALMAK İSTİYORUSAAAK.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ KIZLAR YARIN GÖRÜŞMEK ÜZEREEEEEEEEEE
..KUSURA BAKMAYIN BUGÜN FAZLA GİREMEDİİİM DIŞARDAYDIK..:1hug:

herkese merhaba...nasıl başlasamki?ben 4 yıllık evlıyım ve hiç korunmadık bebişim olmadı.doktora gittim rahim içi röntgenı çekti temiz çıktı.hormon tahlili istedi temiz çıktı.sonra benı infertiliteye gönderdi.o dönemdede eşim askere gitti evi boşalttık falan derken benım tedavi yarım kaldı.yanı daha ne olduğunu bile tam bilmiyorum.Benim sorum eşim askerde gelmesıne 3 ay var.bu tür karişimları şimdi kullansam olurmu?eğer sorun bendeyse eşim gelene kadar içim bi temizlensın dıyorum,nedersiniz..allahım hepimize yardım et bebişlerimizi tez zamanda kucağımıza ver...amiiiin.

Back
X