Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar...yav eşim askere gidiyo bana dua edin ben nasıl durcam onsuz 5 aaaaayyyyyy....

aldık bile melikecim... hoşgeldin... :icecream:

hoş geldin canım gel buyur sende aramıza:))))))))))

hemen başla kürlere..öpüldün

huuu slm kızlar dokturmussunuz yıne hava cok sıcaka ama yumurtlama gunlerım 240 km yaptık valla bu arada melıkecıgım aramıza hos geldın kocıs dıyo sabah ıse gıderken tavugum benım hadı ıyı yumurtlamar

sağolun kızlar hoşbulduk hihoyyyt
adaçayı yağını aldım kızzlar bu aynı viks gibi kokuyor sizinkide öylemi üzerinde acıelma adaçayı yağı yazıyor inşallah bir faydası olur...

canım eczanler satmıyor sanırım bizim ilçede şubesi var ben aldım arkdaşların bir kısmı internetten sipariş ettiler

durucum senin evlilik bayağı olmuş ALLAH hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bir an önce inşallah...bizin ilk gittiğimiz ürologta varikosel var ameliyat dedi ama daha sonra özele 4 dr daha gittik onlarda gerek yok dedi biz ameliyat yaptırmadık zaten 2 yıl önceydi o zamanda hamiş kaldım ama 6 haftalıkken düşmüştü...her adet olduğumda eşim hep ben ameliyat olayım diyor çaresiz işte ne yapsın
bizde sayı 55milyon hareket %55 morfoloji %6

Günaydın canlar bugün nasılsınız bakeemm gününüzün güzel geçmesi dileğiyle

günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım opuyorumnanaktan

okudum esrammm. Allah ım duaları geri çevirmez biliyorum.. Bende evli olduğum eşim için 4444 salatı tefriciye okudum, çünkü çok sorunluydu bizim ilişkimiz, eşim psikikojik sorunları vardı, ayrıldığı eşi çoçuğu hiç rahat bırakmadılar, biz hep huzursuzduk,, Allahıma binlerce kez şükür dualarımı kabul etti, bende bebeğimiz için dua etmediği ve yine 4444 adet salatı tefriciye yi okumayı düşünüyordum, yarın kandil başlamaya niyetlenmiştim senin mesajını gördüm.. Çok mutlu oldum..

öpüyorum seni canım, allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarından versin. Anneye babaya devlete hayırlı evlat kurban olduğum rabbim...

amin canım amin... ayşecim bende bugün salatı tefriciyeye başlıyacam hayırlısıyla.. çok mübarek bir dua inşallah rabbim hayırlısıyla dualarımızı geri çevirmez..Tüm evlat isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip eder..

esramm canım arkadaşım gelde sıkma canını 15 milyondan 7'5 milyona düşmüş gelde üzülme :gitme:canım dolapta keçi boynuzu pekmezi duruyor ama içmiyor zorlada içirememki :mymeka:

bol bol fıstık fındık muz yedir canım... sütlaç yap üzerine tarçın dök yedir.. onlarda yükseltiyormuş.. inşallah bakarsın bebiş size süpriz yapar.. hemde hiç ummadığınız anda...

Günaydın canlar bugün nasılsınız bakeemm gününüzün güzel geçmesi dileğiyle

günaydın durum... iyiyiz sen ve yeğenimiz nasıl...

günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım opuyorumnanaktan

günaydın arzucum.. özlettin kendini.. nasıl gidiyor..

arnavutguzelı canım ya ben bırazdan doktora gıdıcem benden ya ıltıhap dokuluyorkanlı gelıyor yada kıst var dıye dusunuyorum malesef ılıskıdıden bır kac saat bekleyıp kaltım bu sefer bayagı kırlı bır kan geldı normal bır adet veyatahrıs kanına benzemıyor o yuzden ne oldugunu ogrenmek ıcın doktora gıdıyorum:delphin:

Enikazya, merhaba canim, nasil doktora gidip geldinmi sonuc belli oldumu, ins bisey yoktur, iltihaplar sokup gitmistir.....kist yoktur ins....

GÜNAYDIN HANIMLARRopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan NASILSINIZ DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ DÜN GECE :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
BEN KAÇ GÜNÜDÜR YOKTUM YATILI MİSAFİRİM VARDI mirmirmirmir
KIZLAR DÜN EŞİM SPERM TAHLİLİ YAPTI HERZAMANKİNDEN DAHA KÖTÜ ÇIKTI MORALİM SIFIR ........BU AY PRSEEDLERİDE KULLANMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUMKİ BOŞA GİDEECEK ONLARDA :1no2:DR BİZE TÜPBEBEK DENEYİN YİNE DEDİ AMA EŞİM EV ALMAYANA KADAR TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTEMİYOR:gitme:

Kedersiz, mesajini okuyunca uzuldum, ama umitsizlige kapilma, arkadaslarin dedigi gibi, keciboynozu kaynat icir, pekmezi her erkek begenmiyor, ama ben keciboynozu kaynatip, dolaba koyuyorum, sabah aksam iciyor, ertesi gun tazesini yapiyorum. bebegi sonucta sadece bayanlar istemiyor, eslerimizde istiyor, ve biz ne kurler deniyoruz, onlarda biraz zahmete gircekler, oyle degilmi??

arkadaslar, buarada sperm testi nasil yapiliyor?? yani benim doktorumdan esim icin randevu alabilirz degilmi, hemen gidince sperm testi yapilip sonuclar cikiyormu

kızlar çıkmam gerekiyor hepinizin kandili mübarek olsun kendinize iyi bakın .

ben geldimmmm

kandiliniz mübarek olsun canlarimmmm a.s.

durualya arzu sibel prenses88 nabersiniz bakem?

ay canim baska topige daldim:)
almanyadayim ama dönüyoruz insallah yakinda. burda saat 9.15 civari

hiim donuyorsunuz demek , tamemen donus yani, allah yardimcin olsun,

prenses sende abd nin neresindensin
kiz sen istanbulun neresindensin gibi oldu kaydirigubbakcemile3
benim kuzenim varda orda. birde arkadasim var newyorkta doktorasini yapio, okuya okuya katip olcaksin diorum naniknanik ben üniveristeyi bitiresiye canim cikti, doktora filan yapamam valla. Allah kolaylik versin. okurken bihtiydim. burda okumak hic güzel degil, belki tr de olsaydim daha zevkli olurdu :((

Canim doktora yapmak cok ugrastiriyor yaa, ben yapmiyorum doktora, belki master yaparim , ama once bebek yapmak istiyorum:)

Biliyormusun, ilk evlendigim zaman illa okul diyordum, bebge ertelemistim, ama hicbir sey bizim palndigimiz gibi gitmiyormus malesaf .. alahin bir plani var ....

Back
X