Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim doktora yapmak cok ugrastiriyor yaa, ben yapmiyorum doktora, belki master yaparim , ama once bebek yapmak istiyorum:)

evet canim, önce bebek yap. yapalim hatta hep beraber insallah:))

orda güzelmi okul ortami? burda hic güzel degil. yani insanlar soguk. anlasicak kimse olmuyor. anca icmeyi biliolar. sabah aksam icip icip kokuyolar, derste filan insanin midesi bulaniyor. bari yikanda gel dimi:) hocalar tr deki gibi degil. vatanima kurban olayim :gitme:

yakinda annemin yanina gidiyorum, ankaraya yerlescez:))

islerimiz bitirebilirsek ramazandan önce dönmek istiyoruz ama nasip...

Biliyormusun, ilk evlendigim zaman illa okul diyordum, bebge ertelemistim, ama hicbir sey bizim palndigimiz gibi gitmiyormus malesaf .. alahin bir plani var ....

bende o yüzden yapamdim, bir süre korunduk ama evdeki hesap carsiya uymadi.
benim yüzümden adamin kucagi bos kaldi en cok ona yaniyorum :gitme:

evet canim, önce bebek yap. yapalim hatta hep beraber insallah:))

orda güzelmi okul ortami? burda hic güzel degil. yani insanlar soguk. anlasicak kimse olmuyor. anca icmeyi biliolar. sabah aksam icip icip kokuyolar, derste filan insanin midesi bulaniyor. bari yikanda gel dimi:) hocalar tr deki gibi degil. vatanima kurban olayim :gitme:

yakinda annemin yanina gidiyorum, ankaraya yerlescez:))

islerimiz bitirebilirsek ramazandan önce dönmek istiyoruz ama nasip...

Yani unv yi bilmiyorum, ben oncelikle dil kursuna gittim, Ortam iyiydi, cok cesit arkadas edindim, okul disindada gorusup kahve falan iciyoruz, fakat Turkiye bir baska.Kimse heveslenip gelmesin Amerikaya, sadece ismi var baska bisey yok,

ben geldimmmm

kandiliniz mübarek olsun canlarimmmm a.s.

durualya arzu sibel prenses88 nabersiniz bakem?

iyiyiz canım sen nasılsın...Demekki Siz bizden 1 saat geç başlıyorsunuz hayata şimdi burda saat 10:20

Bu arada seninde Kandilin Kutlu Duaların Kabul olsun

Allahım herşeyi kalbine göre versin.Almanya dönmeden hediyesini versin inşallah sana

Canim doktora yapmak cok ugrastiriyor yaa, ben yapmiyorum doktora, belki master yaparim , ama once bebek yapmak istiyorum:)

Prenses önce kariyer demiyoruz yani.Orkidin bir reklamı vardı kariyerde yaparım çocukda kaydirigubbakcemile3 o aklıma geldi.demekk2sini yapabilmek baya bi beceri istiyo

günaydın hayırlı kandiller bu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah

iyiyiz canım sen nasılsın...Demekki Siz bizden 1 saat geç hediyesini versin inşallah

Prenses önce kariyer demiyoruz yani.Orkidin bir reklamı vardı kariyerde yaparım çocukda kaydirigubbakcemile3 o aklıma geldi.demekk2sini yapabilmek baya bi beceri istiyo

Yok once kariyer demiyorum artik, bebegimiz olsun, kariyerde calismakta olur Allahin izniyle, artik boyle dusunuyorum, cunki bebek kolay degilmis bunu anladimmm

bende o yüzden yapamdim, bir süre korunduk ama evdeki hesap carsiya uymadi.
benim yüzümden adamin kucagi bos kaldi en cok ona yaniyorum :gitme:

Ahh sorma, benim esimde cok istedi ilk evlendigimiz zaman , ama ben dusunmuyorum diyerek tartismalar yapmistik, ama simdi tum evlenen ciftlere diyorum ki, korunmayinnn:utangac: ama esime demiyorum, yuzume vurur hemen, ben sana demedim mi diye..

arzunun patronu nasil biri acaba? pek ugramio buralara. kizi cok calistirmasa bari. yazik kiyamam ben ona

Ahh sorma, benim esimde cok istedi ilk evlendigimiz zaman , ama ben dusunmuyorum diyerek tartismalar yapmistik, ama simdi tum evlenen ciftlere diyorum ki, korunmayinnn:utangac: ama esime demiyorum, yuzume vurur hemen, ben sana demedim mi diye..

bizde de tam tersi oldu. ben istedim nasil olsa büyür bi sekilde diye esim istemedi. simdi de kafasina taslara vuruo ama nafile

Yok once kariyer demiyorum artik, bebegimiz olsun, kariyerde calismakta olur Allahin izniyle, artik boyle dusunuyorum, cunki bebek kolay degilmis bunu anladimmm

canım istersen hem kariyer hem bebek yapabilirsin önemli olan çocuğun olduğu zaman eğitimini iyi ver iyi yetiştir çünkü çocuk yaramaz olunca evini bile süpüremezsin

Herkese selamlar yine döktürmüşsünüz oku oku tükendim valla
Herkesin kandili mübarek olsun bol bol dua edelim bugün rabbim dualrımızı geri çevirmesin bebişlerimiz hayırlısı ile versin inş.
:Saruboceq:
destinacım ben senin yerinde olsam nerde askerlik yapacaksa eğer yakınsa haftasonu iznine giderim yanına,uzaksa ayda birde olsa giderdim yanına hem komutanlardan izin bile alabilir çarşı izninde 1 gece orada kalabilirsiniz bile hiç olmazsa 5 ay canım 15 ay değil birde böyle düşün opuyorumnanaktan

Everest hayirlisi canim.. sende bebek istiyorsun heralde dimi, kac yildan beri canim?

Back
X