Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim sibelcim hepiniz kariyer yapmışsınız Allah hepinize en kısa zamanda bebişler versin bugün herkes birbirine dua etsin siz kendinizi suçlamayın bu konuda çünkü bende çocuk yedi yaşına gelene kadar yapmam dedim eşime sonra altı yaındaydı kızım bebek istemeye başladık ama maalesef öncede istesek olmucakmış herşey kısmet

Everest hayirlisi canim.. sende bebek istiyorsun heralde dimi, kac yildan beri canim?

canım benim bir kızım var 11 yaşında ama beş yıldır ikinci olmuyor herşey kısmet ama herşeyden önce Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin bunu aklınızdan hiç çıkarmayın

ikinci sormusum kusura bakma, cevap vermeme hakkkini kullanabilirsin :)

hadi kızlar ben önce kahvaltı sonra pazara kaçar sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

berated51.jpg

canlarım bende kandilinizi kutluyorum allahım herşeyi gönlüzüne göre versin :Saruboceq: :Saruboceq:

beni soran canlarım biz iyiyiz öpüyorum hepicinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aaaa bugun evlilik yıldönümümüz takvimden fark ettim nasılda unuttum.

Acaba koçişim hatırlicakmı?

Vaybe 2 yıl ne de çabuk geldi geçti daha dün gibi

kiz insan unuturmu hic?

kutlu olsun canim, bak ne güzel kandile denk geldi:) a.s. bir yastikta ayrilmayin hic

kiz insan unuturmu hic?

kutlu olsun canim, bak ne güzel kandile denk geldi:) a.s. bir yastikta ayrilmayin hic

aminn sağol canım .bu hafta yogun başladık iş temposuna birde yarın akşama ablamlar gelicek istanbuldan onun telaşı unutmuşum valla

aaaa bugun evlilik yıldönümümüz takvimden fark ettim nasılda unuttum.

Acaba koçişim hatırlicakmı?

Vaybe 2 yıl ne de çabuk geldi geçti daha dün gibi

aaa buğün bizimde evlilik yıldönümümüz tam 10 yıl oldu ayrıca evllilik yıldönümünüz kutlu olsun

Kızlaaar kandiliniiz mübarek olsuuun..
herşey gönlünüzce olsuuun..
Sibelim seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canııım.inşallaah yılın 3 kişi olarak gerçer..
size sağlık,huzur,mutluluk,sevgi dolu aşk dolu nice yıllar diliyorum..allah ayırmasın allah sizi kem gözden korusun herzaman birbirinize kenetlesiiiin..AĞIZ TADINIZ HıÇ BOZULMASIIIIIIIIIIN..amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin..
öpüyorum sizleride kızlaaaar

aaa buğün bizimde evlilik yıldönümümüz tam 10 yıl oldu ayrıca evllilik yıldönümünüz kutlu olsun
teşekkürler...sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Nice mutlu huzurlu yıllara inşallah
oh maşallah inşallah bizlerde görürüz 10. yıllımızı:))gamyoncuiremsu

Kızlaaar kandiliniiz mübarek olsuuun..
herşey gönlünüzce olsuuun..
Sibelim seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canııım.inşallaah yılın 3 kişi olarak gerçer..
size sağlık,huzur,mutluluk,sevgi dolu aşk dolu nice yıllar diliyorum..allah ayırmasın allah sizi kem gözden korusun herzaman birbirinize kenetlesiiiin..AĞIZ TADINIZ HİÇ BOZULMASIIIIIIIIIIN..amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin..
öpüyorum sizleride kızlaaaar

sağol Bidenem Kıymetlim.İnşallah 3kişi oluruz seneye bu zamanlar ..Bugun birbirimize bol bol dua edelimbir başkası biri için dua ederse kabul olurmuş .

Beraat kandiliniz mubarek olsun,
Rabbim seni bu gecede dua edenlerden, her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, cennette gezenlerden eylesin, duaların kabul beraat kandiliniz mubarek olsun.

Hepinizi çok seviyorum, Sibelim evlilik yıldönümünü kutlarım canım nice yıllara inşallah eşinle birlikte..

Kedersizim canım nasılsın. eşinin spermi düşük çıktığını söyledin sonrada preseed leri kullanmıcam dedin olmaz, kullanman gerek, en azında yumurtan çatladığı gün kullan preseed faydası sperm sayısı düşükler için kullanılmıyormu zaten.. Lütfen bi tanem ihmal etme.... Yüce rabbim dualarını kabul edecek ve verecek kim bilebilir ki sanki bütün erkeklerin 80 milyon mu demi ama 2 milyon olanın bile oluyor içini ferah tut tamam öpüyorum seni maça devam ::::::::::::::::))))))))))))))

Ben ara ara giriyorum görüşme dileğiyle hoşçakal

herkeze günaydın ... ,
kadiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
bu gün çok dua edelim
Allah dualarımızı boş çıkarmaz inşallah
ALLAHIM bütün bebek hasretiyle yananların kucağını boş bırakma , hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim senden başka ilah yoktur . sen kimsenin dualarını boşa çıkarma kimsenin kucağını boş bırakma bize sağlıklı ahlaklı uzun ömürlü birer evlat nasib et AMıN...

Back
X