E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #9.741
ne yapıyon sibelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeze günaydın ... ,
kadiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
bu gün çok dua edelim
Allah dualarımızı boş çıkarmaz inşallah
ALLAHIM bütün bebek hasretiyle yananların kucağını boş bırakma , hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim senden başka ilah yoktur . sen kimsenin dualarını boşa çıkarma kimsenin kucağını boş bırakma bize sağlıklı ahlaklı uzun ömürlü birer evlat nasib et AMİN...
kocişlerimiz unutsa piskopata bağlanırız hemen ama dimi :roflol:
aaaa bugun evlilik yıldönümümüz takvimden fark ettim nasılda unuttum.
Acaba koçişim hatırlicakmı?
Vaybe 2 yıl ne de çabuk geldi geçti daha dün gibi
EVLıLıK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR RABBıM BıR ÖMÜR BOYU BıR YASTIKTA AYIRMASIN SıZı ...ıNŞALLAH SENEYE BEBELERıNıZLE KUTLASINIZ:Saruboceq: :Saruboceq:aaa buğün bizimde evlilik yıldönümümüz tam 10 yıl oldu ayrıca evllilik yıldönümünüz kutlu olsun
CANIM YAAA NE ZAMAN GıDıYOR EŞıN ??BENıMDE EŞıM 5 AY YAPTI SAYILI GÜN ÇABUK GEÇER DERLER AMA GELDE SEN AYRILIĞI YAŞAYANA SOR... BENıM EŞıM ASKERE GıTTıĞı ZAMAN BENDE ANNEMLERE GıTMıŞTıM,, TESKEREYı ALANA KADAR ANNEMLERDE DURDUM BENDE,, AMA GERÇEKTENDE ZAMAN GEÇMEK BıLMıYORDU :gitme: SANA MORAL VERECEĞıME NELER YAZIYORUM BENDE NEYSE CANIM ıNŞALLAH SANA YAKIN Bı YERDE YAPAR ASKERLıĞıNıDE HER HAFTA SONU GÖRÜŞÜRSÜNÜZ NE DıYıM ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM :teselli:merhaba kızlar...yav eşim askere gidiyo bana dua edin ben nasıl durcam onsuz 5 aaaaayyyyyy....
CANIM BEN EŞıME 2 SENE ÖNCE YAPMIŞTIM KEÇı BOYNUZU KÜRÜNDEN AMA ÇOK DÜZENSıZ ıÇıYORDU 1 AY ZAR ZOR VERDıM SONRA BENDE VAZGEÇTıM YAPMADIM BıR DAHA, AMA O BıR AY ıÇERıSıNDE SPERMLER AZDA OLSA SAYISINDA YÜKSELME OLMUŞTU ... OLMAZSA YıNE YAPARIM KÜRDEN AMA BU SEFER KEÇıBOYNUZUNUN ÇEKıLMıŞıNDEN ALACAM BALLA KARIŞTIRIP VERECEM ZORLADA OLSA kötükedihüsoKedersiz, mesajini okuyunca uzuldum, ama umitsizlige kapilma, arkadaslarin dedigi gibi, keciboynozu kaynat icir, pekmezi her erkek begenmiyor, ama ben keciboynozu kaynatip, dolaba koyuyorum, sabah aksam iciyor, ertesi gun tazesini yapiyorum. bebegi sonucta sadece bayanlar istemiyor, eslerimizde istiyor, ve biz ne kurler deniyoruz, onlarda biraz zahmete gircekler, oyle degilmi??
arkadaslar, buarada sperm testi nasil yapiliyor?? yani benim doktorumdan esim icin randevu alabilirz degilmi, hemen gidince sperm testi yapilip sonuclar cikiyormu
kedersiz maç sırasında buradakilerin adlarını sayıklıyormuş:roflol: :roflol: :roflol:
ALLAH SıZı TAŞ ETMEYE ANNE EDE EMıı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:adam dicek git onlardan kazan çocuğu bu modda çocukmu olur kaydirigubbakcemile3
Beraat kandiliniz mubarek olsun,
Rabbim seni bu gecede dua edenlerden, her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, cennette gezenlerden eylesin, duaların kabul beraat kandiliniz mubarek olsun
Kedersizim canım nasılsın. eşinin spermi düşük çıktığını söyledin sonrada preseed leri kullanmıcam dedin olmaz, kullanman gerek, en azında yumurtan çatladığı gün kullan preseed faydası sperm sayısı düşükler için kullanılmıyormu zaten.. Lütfen bi tanem ihmal etme.... Yüce rabbim dualarını kabul edecek ve verecek kim bilebilir ki sanki bütün erkeklerin 80 milyon mu demi ama 2 milyon olanın bile oluyor içini ferah tut tamam öpüyorum seni maça devam ::::::::::::::::))))))))))))))
Ben ara ara giriyorum görüşme dileğiyle hoşçakal
EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR RABBİM BİR ÖMÜR BOYU BİR YASTIKTA AYIRMASIN SİZİ ...İNŞALLAH SENEYE BEBELERİNİZLE KUTLASINIZ:Saruboceq: :Saruboceq:
CANIM YAAA NE ZAMAN GİDİYOR EŞİN ??BENİMDE EŞİM 5 AY YAPTI SAYILI GÜN ÇABUK GEÇER DERLER AMA GELDE SEN AYRILIĞI YAŞAYANA SOR... BENİM EŞİM ASKERE GİTTİĞİ ZAMAN BENDE ANNEMLERE GİTMİŞTİM,, TESKEREYİ ALANA KADAR ANNEMLERDE DURDUM BENDE,, AMA GERÇEKTENDE ZAMAN GEÇMEK BİLMİYORDU :gitme: SANA MORAL VERECEĞİME NELER YAZIYORUM BENDE NEYSE CANIM İNŞALLAH SANA YAKIN Bİ YERDE YAPAR ASKERLİĞİNİDE HER HAFTA SONU GÖRÜŞÜRSÜNÜZ NE DİYİM ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM :teselli:
CANIM BEN EŞİME 2 SENE ÖNCE YAPMIŞTIM KEÇİ BOYNUZU KÜRÜNDEN AMA ÇOK DÜZENSİZ İÇİYORDU 1 AY ZAR ZOR VERDİM SONRA BENDE VAZGEÇTİM YAPMADIM BİR DAHA, AMA O BİR AY İÇERİSİNDE SPERMLER AZDA OLSA SAYISINDA YÜKSELME OLMUŞTU ... OLMAZSA YİNE YAPARIM KÜRDEN AMA BU SEFER KEÇİBOYNUZUNUN ÇEKİLMİŞİNDEN ALACAM BALLA KARIŞTIRIP VERECEM ZORLADA OLSA kötükedihüso
CANIM SPERM TESTİ İÇİN 3 GÜNLÜK CİNSEL PERHİZİN SONUNDA VERİLİYOR SPERMLER AYNI GÜN SONUÇ ÇIKIYOR ZOR BİŞEY DEĞİL DURU ARKADAŞIMIZINDA DEDİĞİ GİBİ ZEVKLİ BİR İŞLEM yerimseniben
ALLAH SİZİ TAŞ ETMEYE ANNE EDE EMİİ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
İYİYİM AYŞECİM SEN NASILSIN CANIM ...SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIM RABBİM BU HAYIRLI GÜNÜN HATIRINA HEPİMİZİN MURADINI VERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
EVET CANIM MAALESEFKİ ÖYLE, DÜŞÜK ÇIKTI SPERMLER PRESEEDİ KULLANACAM TABİKİDE O GÜNKİ RUH HALİMLE KULLANMIYACAM DEDİM KULLANMAZ OLURMUYUM YUMURTLAMA GÜNÜMÜN GELMESİ İÇİN SABIRSIZLANIYORUM :kedi: NASIL BİŞEY ACABAGELİŞMELERİ SİZE YAZARIM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tavuklarım allah hepmızın dualarını bu gece kabul eder ınsallah:Saruboceq:
Allah gönlünüzün muradını versin arkadaşlar.Dilerim bu gece yazgınıza hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alamak yazılsın ....
ayşem malesef yazıları eve gelince okudum.Eşimle şimdi yemekten geldik.Programı kısa kestik malum kandil gecesi.Şükür namazlarımızı eda etmemiz lazım.ne yapıyon sibelim
Sağol canım benim.Allah hepimize bol bol bebiş versin inşallah.Burdada bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşuyo olalım inşallah...:))))))))))sibel ve qwert ikinizinde evlilik yıl dönümünü kutlar daha nice nice sağlıklı mutlu bebekli yıllar dilerim Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin.
Canım sevdam sağol.Aslında kaç gündür aklımdaydı ama bu hafta yogun geçince aklımdan çıkmışş:)sibelim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nasıl unuutun böyle bir günü neyseki takvim yetişti yardıma sana opuyorumnanaktan kocişlerimiz unutsa piskopata bağlanırız hemen ama dimi :roflol: allah mutluluğunuzu daim etsin nice 20 li senelere inş.
qert seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım a.s.
amin canım cümlemizin duaları kabul olur inşallahAllah gönlünüzün muradını versin arkadaşlar.Dilerim bu gece yazgınıza hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alamak yazılsın ....
aaaaaaaaaaa kimse gelmemişşşş :gitme: :sinifsinif:
Durum ben deldim......
Günaydınnnn