Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YEYYYYYYYY......... Sesimi duyun yokmuuuuuuuuu:sm_cool:

nerdesiniz kızlar burda yalnız kaldım yalnızlık şarkıları dinlemeye başladım laelaelaelaelae hadi gelin artıkkaydirigubbakcemile4

nbr kızlar ne zamandır buralardayım ama sadece sizi izliyodum:)..benimde kırmızılar geldi ben sadece polen bal tarçın çörek otu karışımı kullanıyorum bide aslan pençesi içiyorum..bide çocuk olayını takmıyoruz kendi kendimize dedikki eşimle biz çocuk düşünmüyoruz en az 3 sene:D insan sinir oluyokafaya takınca benim zaten bi sene 1 ay oldu evleneli bide biz zaman zaman yumurtlama günlerini tutturamıyoduk nedense o günlerde illa moralim bi şeylere bozuluyodu en az 5 ayı böyle geçmiştir:) 1 senin içinde toplarsan verimsiz günleri 5 ay olmuştur:)o yüzden bende hafiften alıyorum..sadece kontrol amacı ile gidicez doktora başka bi uygulama içerisine girmicem kist miyom yada adet düzensizliği iltihab yok bende yinede her ihtimale karşılık şu sütle maydanoz buharını denicem fazla uygulama göz çıkarmaz:)

canim benim iyiki kafayi takmiyormusun:dance: takanlar zaten bu uygulamalari yapiyor, saka bir yana, en guzeli takmamak , ah bende becerebilsem, yumurtlama takibi yapincada takmamak eldemikafamçokkarıştı bu soylediklerini ben de yaptim bu ay, su buhari maydonuz yaptim ben. 3 gun yaptim. ins fakafamçokkarıştıydasi olmustur.. canim bide aslanpencesi hayit tohumu ve civanpercemi .3unu bir kakafamçokkarıştıristir ic.sadece tavsiyeyerimseniben

benimde buğün adet günüm ama hala olmadım gerçi karnım ağrıyo adet olacam gibi inşallah olmam:Saruboceq:doktorada gidemedim korkuyorum bide size bişey sorayım doktora gidince adetli olmakta bi sakınca varmı yosa adet bittikten sonramı gitmeli

benimde buğün adet günüm ama hala olmadım gerçi karnım ağrıyo adet olacam gibi inşallah olmam:Saruboceq:doktorada gidemedim korkuyorum bide size bişey sorayım doktora gidince adetli olmakta bi sakınca varmı yosa adet bittikten sonramı gitmeli

Adetin ikinci yada üçüncü günü gitmeni tavsiye ederim zaten doktorlarda o zamanda gelmeni ister yumurtalıklarını o şekilde daha net görürler

adaçayı yağını 6 gün kadar kullandım tarife uygun şekilde...ilk gün adetin songünüydü adetim biraz devam etti sanki yada dediğiniz gibi enfeksiyonu falan söktü çünkü rengi çook açıktı..sonrasındada minik minik pıhtı gibi şeyler geldi sizdede öyle olmuşmuydu çok minikti peçetenin üzerinde farkedebildim....diğer kürede bir sonraki ay başlıycam malzemeleri alamadım gerçi gecikmiş sayılırmıyım bugün adetin 12.günü bal,tarçın karışımı için geçmiii

vayyy aramiza cosmopoli adinda yeni bir nese küpü katilmis:))) hosgelmis:)))

kizlar hepinize ayri ayri tisekkür ederim. insallah sag salim varirim vatana.
ilgilenen herkes sagolsun

bu arada arnavutumuzdan haberi olan var mi? nerelerde kac gündür?? merak ettim

canım beniiiiiiim buralardayım geneldeekaydirigubbakcemile5 sizi okuyorum takip ediyorum soru soranlara cevap yazmak için bekliyoruuum..
siz idare ediyosunuz diye bende kenarda duruyorum..
canııım gözün aydın şimdideen ÖNCELİKLE TAŞINMAN HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN:teytey: ..çoğu gitti azı kaldı bak artık vatanına kavuşmana az kaldıızemuszemus..
SANA KOLAY GELSİİN ,AYAĞIN UĞURLU GELSİİİİİİN..:Saruboceq: :Saruboceq:BEN SENİ TAKİP EDİYORUM SEN MERAK ETME DUALARIMDASIIIIIN..SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUUM:asigim::1hug:CANIMSIN ALLAHA EMANET OL

sana bir kere özelden verecez müjdeli haberi o yüzden haber bekle artık bir aymı, üç aymı, altı aymı ne zaman veririz haberi bilmem o yüzden sen baya bir tatil yap bizden haber bekle anacım:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yani ne dimek istion sen sindi??? :uhm:
anlamadim valla :))
kizlar msn imi biraktim kedersize
isteyen ondan alsin, herkese izin verdim:))
eger girebilirsem tabi onada:)
saglicakla kalinnnn opuyorumnanaktan

canım beniiiiiiim buralardayım geneldeekaydirigubbakcemile5 sizi okuyorum takip ediyorum soru soranlara cevap yazmak için bekliyoruuum..
siz idare ediyosunuz diye bende kenarda duruyorum..
canııım gözün aydın şimdideen ÖNCELİKLE TAŞINMAN HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN:teytey: ..çoğu gitti azı kaldı bak artık vatanına kavuşmana az kaldıızemuszemus..
SANA KOLAY GELSİİN ,AYAĞIN UĞURLU GELSİİİİİİN..:Saruboceq: :Saruboceq:BEN SENİ TAKİP EDİYORUM SEN MERAK ETME DUALARIMDASIIIIIN..SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUUM:asigim::1hug:CANIMSIN ALLAHA EMANET OL

canimmmm :1hug:
seni özledim valla ya... nurcandan al msn ininee beni ekle. laptopum bozuk ama kardesiminkinden girerim.
Allah razi olsun güzelim benimmmm. beni unutma opuyorumnanaktan

evetttt ilk defa dükkanı ben açtım he he :jeyyar:kızımı dişçiye götürüyorum o yüzden erken kalktım öğleden sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile4

yani ne dimek istion sen sindi??? :uhm:
anlamadim valla :))
kizlar msn imi biraktim kedersize
isteyen ondan alsin, herkese izin verdim:))
eger girebilirsem tabi onada:)
saglicakla kalinnnn

hani biz sana müjdeli haber verecez ya özelden sen yokken artık bu kaç ay sonra olur kimbilir yani biz hamile kalmadan sen geri dönersin zaten sen yoksun diye bende gidiyorum mafoldumbencumartesi bizde yolcuyuz ankaradan geçerken karşılaşırız belkimkaydirigubbakcemile4

[/URL]

evetttt ilk defa dükkanı ben açtım he he :jeyyar:kızımı dişçiye götürüyorum o yüzden erken kalktım öğleden sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile4

alkisalkisalkis süpersin everestim opuyorumnanaktan geçmiş olsun kötü birşey yoktur umarım a.s.

günaydın gül yüzlü arkadaşlarım ................

Everstim geçmiş olsun cnm ögleden sonra görüşürüz

cosmopoli sende hoşgeldin aramıza

günaydın kızlar
nasılsın
yeni gelenler hoşgelmişler
ben bugün hastalandım
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,

sibelim nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

Selam kızlar herkese günaydın nasılsınızz
Benim biraz moralim bozuk eşim işten çıkarıldı :( bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı haftaya izine ayrılacaktım 1 haftalığına büyük ihtimalle biraz tatil yaparız eşimle hazır işten çıkmışken yoksa hiç izni olmayacak kaydirigubbakcemile balıkesir sarımsaklı yı düşünüyos kısmetse bir sorun çıkmazsa tabi giden varmı oraya nasıl güzelmi bi yer tavsiye edebilirmisiniz

HEY.. millet günaydınnnnnnnn zemuszemus

kızlar nerdesiniz kaç gündür burda kök saldım :Saruboceq:

cosmpoli sende hoş geldin canım a.s.

günaydın kızlar
nasılsın
yeni gelenler hoşgelmişler
ben bugün hastalandım
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,

sibelim nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim canım şuan işdeyim ablamlar bende tatile geldiler sabah onları bıraktım plaja .çalışınca kötü oluyo,daha işe gireli 1 yıl olmadığı için izinde alamıyorum..

hayırlıyısı olsun be gülüm...bende hasta olcam sanırım bir karnım agrıyo bacaklarımda:(

Selam kızlar herkese günaydın nasılsınızz
Benim biraz moralim bozuk eşim işten çıkarıldı :( bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı haftaya izine ayrılacaktım 1 haftalığına büyük ihtimalle biraz tatil yaparız eşimle hazır işten çıkmışken yoksa hiç izni olmayacak kaydirigubbakcemile balıkesir sarımsaklı yı düşünüyos kısmetse bir sorun çıkmazsa tabi giden varmı oraya nasıl güzelmi bi yer tavsiye edebilirmisiniz
çok üzüldüm canım ya inşallah bir an önce iş bulur...
fırsattan istifade sizde tatilinize gider gelirsiniz....
Sarımsaklıyı çok duydum güzel diye ama hiç gitmek nasip olmadı..

Sibelcim hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

nasılsın cosmocum...
sende mi 2yıl evlisin?yoksa 2 yıldırmı bebiş istiyosun?

HEY.. millet günaydınnnnnnnn zemuszemus

kızlar nerdesiniz kaç gündür burda kök saldım :Saruboceq:

cosmpoli sende hoş geldin canım a.s.

,,,,,,,,canım ben çok fazla giremiyom sadeece iş yerinde giriyorum evde misafirlerim var evden hiç giremiyorum

benim canım sıkıldı ama şimdi ben giderim siz gelirsiniz bi türlü denk gelemedik sizinle

kıslar merhabalar
bişey sorcam size;
bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine başladım bal+polene:))
ben 3.aydayım hamişlik denemelerinin ama insan karar verince sabırsızlanıyor:))
ben marketten aldım bal+polen karışımı sizce bunumu içmeliyim
yoksa sadece polen var böle minik minik ondan alıp balla karıştırıp onu mu içmeliyim
yardımınız için şimdiden teşekkürler

Back
X