Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebay.com a baktım ingilizcem yok ama buldum of eşimle konuşmaya cesaret edemiyorum ki bana ne dedi biliyormusun tartıştıkta biraz sağın solun yukarın aşağın hep para dedi

cnm önce hormonlarini düzenle
hayit topigi varya oraya bir bak
olmadi sogan dene
ama yumurtan olsun
yumurtanin oldugu ayda ovulasyonla yumurtladigin günü bul
pre seed i kullan
en kestirmesi böyle olur
ama illaki hormonlarini düzenle
yani sagligin icinde bugerekli
kilon varsa kilo ver
baska bir dr a daha git, arastirip sömürmeyen cinsten olan birine ama.
ne diyim ki
Allah yardimcin olsun

ebay.com a baktım ingilizcem yok ama buldum of eşimle konuşmaya cesaret edemiyorum ki bana ne dedi biliyormusun tartıştıkta biraz sağın solun yukarın aşağın hep para dedi

vallahi çok cahil olsam çekip gidicem belkide

cnm pre seed icin para istemene gerek yok
ingilizce bilen biriyle siparisi ver
burda eczanede var ama biz dönüyoruz
sana yollardim ama gec oldu artik.
c.tesi yola cikcaz
hemen de celallenme. belliki oda zor durumda
erkekler bu konuda daha sert düsünüyorlar
üstüne gitme

sağol canım bu saatte burda bana destek olduğun için kilom 58 boyum 1,52 yani zaten o fazlalıkta göbeğimde var sikkat ederek bu kadar koruyorum kilomu yoksa obez olmuştum belkide neyse yarın olsun allah büyüktür bir yerden bir kapı açar bana inşallah

önce sogukkanli ol
sonra sirayla hersey yoluna girer
birazda sanki sadece bizim sorunumuz gibi telas yapiyoruz
sonucta ailenin sorunu esleri ilgilendirir, sadece kadini ilgilendirmez
esinde ailesi iste, atsa atamaz satsa satamaz sonucta
evet haklisin ama ne gelir elden
sen kendi cabalarinla dene önce
Allah yardimcin olsun
iyi geceler

kurban olduğum alahım benine insafsız insanların eline diline bıraksın nede ticari kafalı drların eline rabbim kendiiliğinden versin çünki maddi manevi destek yok bana anlaşılan seni fazlada tutmayayım bizi birbirimizden başka kim anlıyor ki allah razı olsun allahım sana da burdaki herkesede yardım etsin evlat sahibi olmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah

canım benim sabah okuman için yazıyorum diğer arkadaşlar lolo arnavut güzeli diğerleri arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana anlattıklarımı okumuşsunuzdur şu an reglim hayıt var elimde böğürtlen kökü var incir var ben bu ay kendi şansımı denemek istiyorum bunlarla bugün adet oldum ben incir tarçın bal çörekotunu ve bal arı sütü polen karışımını kullanmayı düşünüyorum ve ovülasyon testi alacağım uygumu sizce bunların yanındada glucophage ımı şeker hapımı kullanmayı düşünüyorum dr bana kullanmam gerektiğini söyledi birde life tıme ın carvital i var bende folik asit b12 b6 vitamini var içinde bitkisel bunuda kullanmak istiyorum hepsi çok ağır mı gelir bana bi akıl verin bunları yapıp rabbime sığınacağım başka çare yok şu an allah büyüktür meyracım ağlama krizlerim geçti şimdi umut doldu içime rabbim yardım eder inşallah bugüne kadar hep kendime güvenerek yaptım herşeyi evimde a dan z ye herşeyim var dört dörtlük hep kendime güvendim çalıştım eşimle birlikte aldım şimdide öyle olmalıyım zayıf olmayacağım ağlamayacağım keni ayaklarımın üzerinde durup elimden geleni yapıp allahıma sığınacağım inşallah beni kapısından boş çevirmez isteyen herkesi inşallah

bişi daha var reglim bitsin adaçayı yağını kullanacağım geçen ayın 28 inde bi dr a gitmiştim rahminde yara var deöişti ya 3 antibiyotik vermişti bugünki dr da baktı bu kadar ağır antibiyotik kullanmanı geektirecek bir şey yok dedi temiz görünüyor rahmin ddi buna sevindim fitil kullanmak yerine adaçayı yağını kullanırım inşallah bişiler olur bu ay

peki bu hayıt nasıl kullanılıyo.ben çayını ieçemediğim için macun şeklinde yapmak istiyorum adtten ne kadar önce başlarım gerçi kponu dışı oldu kusuruma bakmayın arkadaşlar?

HERKESE GÜNAYDINLARRR

ne için oluyo bu doktor olayı neden 3 günü yani merak ettim canım? bende gidicem doktora yarın inş. o yüzden sordum.

Canım adetin 2. ve 3. günü yoğunluk olduğundan ve adetliyken sorun olup olmadığını daha net görebildikleri için böyle.

selam kızlar.benim asker gitti gün saymaya başladım şafak :gitme:153

Tez zamanda allah kavuştursun canım içini rahat tut sayılı gün bunlar

merhaba meyra cım sağol yazdığın için bugün umut tüp bebek merkezine gittim muayene ettiler ve ön görüşme yaptık aşılama 750 tl ilaçlarla birlikte 1500 tl tüp bebekte 4500 tl bana aşılamayı önermediğini söyleedi Hipersitimulasyon Sendromu yaşayabilirmişim pko hastası olduğum için buda riskliymiş yani çok yumurta oluşmasından kaynaklanan bişiymiş ve vücut su topluyormuş ve eşim de 5-6 ay para biriktirecekmişte aşılama yapacakmış şimdi iş arıyorum kimseye güvenerek bişi yapamıyorum kocam bile olsa ailesine bileziklerim herşeyim gitti birde onlara tek laf ettimiyor nefret ediyorum iyice herkesten daha bir kere sizin neden çocuğunuz olmuyor diye soran olmadı ama iş bulayım allahım bana bir evlat nasip etsin kimseye yüzünü göstermeyeceğim sinir oluyorum

Kuzunaz zor günler geçiriyosun anladığım kadarıyla.Senin istediğin kadar eşininde istemesi gerekli bu olayları.Bence canım bu kadar beklemişsin eşine bikaç ay daha zaman ver dediği gibi para biriktirsin bizde öyle yapıyoruz bu işler kolay değil maalesef.Ama doktor moralini çok bozmuş senin benim arkadaşım da pko luydu neler hangi ilaçlar kullandı hastanelik oluyodu ağır ilaçlardan dolayı.Sonra bir profesöre gitti ist.da veee daha yeni pko yu yendiii arkadaşım muayenesi pahalı ama çok çokkk memnunnn muayenesi 200 tl istersen bu parayı biriktir birde bu profesöre gidin derim istersen bilgilerini alırım.

Günaydınlaarrrrrrrrr nasılsınız opuyorumnanaktan
everestim sana iyi yolculuklar diliyorum
destinacım allah kavuştursun
herkese hayırlı cumalar diliyoruum

Günaydınn şekerlerrrrrrrrr
kasık ağrısından dolayı dr gittim sabah tahlil aldı sonuçlar 1 saat sonra
böbreklerimden şüpheleniyom ben ama hadi hayırlısı
Kızlar iltihap varsa ki büyük ihtimalle var
gebeliğe engel midir? ondan mı bebek olmuyo acaba?

günaydınlar hayırlı cumalar herkese

destinacım allah kavuştursun

kuzum sanada geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin...

Durum canım bebişimiz nasıl

Everset gelmiş hoşgeldinnnn
Sanada hayırlı cumalarr
kızının dişi nasıl oldu everest? geçmişe bakaamdım ben

Back
X