Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebay.com a baktım ingilizcem yok ama buldum of eşimle konuşmaya cesaret edemiyorum ki bana ne dedi biliyormusun tartıştıkta biraz sağın solun yukarın aşağın hep para dedi
vallahi çok cahil olsam çekip gidicem belkide
ne için oluyo bu doktor olayı neden 3 günü yani merak ettim canım? bende gidicem doktora yarın inş. o yüzden sordum.
selam kızlar.benim asker gitti gün saymaya başladım şafak :gitme:153
merhaba meyra cım sağol yazdığın için bugün umut tüp bebek merkezine gittim muayene ettiler ve ön görüşme yaptık aşılama 750 tl ilaçlarla birlikte 1500 tl tüp bebekte 4500 tl bana aşılamayı önermediğini söyleedi Hipersitimulasyon Sendromu yaşayabilirmişim pko hastası olduğum için buda riskliymiş yani çok yumurta oluşmasından kaynaklanan bişiymiş ve vücut su topluyormuş ve eşim de 5-6 ay para biriktirecekmişte aşılama yapacakmış şimdi iş arıyorum kimseye güvenerek bişi yapamıyorum kocam bile olsa ailesine bileziklerim herşeyim gitti birde onlara tek laf ettimiyor nefret ediyorum iyice herkesten daha bir kere sizin neden çocuğunuz olmuyor diye soran olmadı ama iş bulayım allahım bana bir evlat nasip etsin kimseye yüzünü göstermeyeceğim sinir oluyorum