Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar hayırlı cumalar herkese

destinacım allah kavuştursun

kuzum sanada geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin...

Durum canım bebişimiz nasıl

sibelim şekerimi düşürmeye çalışıyorum iyiyiz canım benim bebişde iyi görünüyor ayrıntılaya gircez perşembe günü
ailenle geziyomusun

Günaydınn şekerlerrrrrrrrr
kasık ağrısından dolayı dr gittim sabah tahlil aldı sonuçlar 1 saat sonra
böbreklerimden şüpheleniyom ben ama hadi hayırlısı
Kızlar iltihap varsa ki büyük ihtimalle var
gebeliğe engel midir? ondan mı bebek olmuyo acaba?

canım doktorun sana zaten söyler ama iltihap varsa gebeliğe engel diye biliyorum

Durucum aşılamayı erteledi doktor rahim filminden sonra kendi haline bırakalım dedi 3 ay beklicez işte opuyorumnanaktan

anladım canım rahim filminden sonra kendiliğinden olma ihtimali yüksek doktor o yüzden beklemek istemiş olabilir hayırlısı bi tanem ... bu arada eşin işten çıkarılmış çok üzüldüm olsun bulur yine herşeyde bir hayır vardır opuyorumnanaktan

sibelim şekerimi düşürmeye çalışıyorum iyiyiz canım benim bebişde iyi görünüyor ayrıntılaya gircez perşembe günü
ailenle geziyomusun

Durum dikkat et kendine... yegenimize iyi bak....

inşallah perşembe günde hiç bişey çıkmayacak aslan gibi çıkacak testen sonrada size apacık bamyasını gösterecek:)))))))

sizde aaaa diyip kalcaksınız:1shok: :1shok: :1shok:

Durum dikkat et kendine... yegenimize iyi bak....

inşallah perşembe günde hiç bişey çıkmayacak aslan gibi çıkacak testen sonrada size apacık bamyasını gösterecek:)))))))

sizde aaaa diyip kalcaksınız:1shok: :1shok: :1shok:

bakalım sibelim neler olcak bu arada benden sizlere tavsiye hamilelikten önce kilonuza dikkat edin kilo fazlanz varsa verin birde mutlaka ama mutlaka şeker, kolestrol ve tansiyonunuz varmı kontrol ettirin hamilelikte bunlar kendiliğinden çıkıyoo o zaman diyet veriyorlar aman kızlar ihmal etmeyin lütfen

Everset gelmiş hoşgeldinnnn
Sanada hayırlı cumalarr
kızının dişi nasıl oldu everest? geçmişe bakaamdım ben
sağol canım kızım iyi dişi çektirdik arkadan yenisi geliyor, hemen cevap yazamıyorum çünkü pc yi açıp gidip kahvaltı hazırlıyorum arada gelip bakıyorum
ailenle geziyomusun
ayyy canımm kıyamam şekerin mi çıktı şimdi diyettemisin Allah yardımcın olsun senin tatlıya düşkünlüğün yoktu fazla zorlanmassın, ya benim hamilelik zamanımda böyle şeker testi ,şeker yükselmesi, tetanoz iğnesi yoktu bunlar yeni çıktı
Durucum aşılamayı erteledi doktor rahim filminden sonra kendi haline bırakalım dedi 3 ay beklicez işte opuyorumnanaktan

inş. gerek kalmaz aşılamaya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

anladım canım rahim filminden sonra kendiliğinden olma ihtimali yüksek doktor o yüzden beklemek istemiş olabilir hayırlısı bi tanem ... bu arada eşin işten çıkarılmış çok üzüldüm olsun bulur yine herşeyde bir hayır vardır opuyorumnanaktan

Evet canım o yüzden beklemeye aldım inşallah hamile halinle gelirsin bana bu arada dedi :Saruboceq:

inşallah canımmm :Saruboceq: :Saruboceq: hepimize tez zamanda uğraşmadan verir rabbim:Saruboceq:

sağol canım kızım iyi dişi çektirdik arkadan yenisi geliyor, hemen cevap yazamıyorum çünkü pc yi açıp gidip kahvaltı hazırlıyorum arada gelip bakıyorum

ayyy canımm kıyamam şekerin mi çıktı şimdi diyettemisin Allah yardımcın olsun senin tatlıya düşkünlüğün yoktu fazla zorlanmassın, ya benim hamilelik zamanımda böyle şeker testi ,şeker yükselmesi, tetanoz iğnesi yoktu bunlar yeni çıktı

sorma everestim hayatımda tansiyonumun 18 olduğunu bilmem ama o gün doktor ölçtü 18 dedi dondum kaldım şekerim hep sınırdaydı oda çıkmış 212 :1shok: 1 haftadır diyetteyim 3 beyaz yasak un,tuz, şeker sizlerde dikkat edin

kızının dişinin iyileştiğine sevindim canım diş ağrısı hiçbişeye benzemez tatil için hazırlık başladımı nereye gidiyordun canım kaydirigubbakcemile4

kızlar bu arada doktor tarçının şekeri düzenlediğini söyledi özellikle sütlü tatlılarda bolca serp ve ye dedi tabiiiiii özel şekerle yapılan tatlı

dünden beri nerdeyse bütün sayfaları okudum ben kendimi tek sanıyodum allahım neden ben diyodum kendi üzüntümü unuttum anladımki bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz.Ben 11aydır istiyorum ama yok ilk zamanalar çok ağlıyodum şimdi çok fazla umursamıyorum,doktora falanda gitmedim sorunumun yada sorunumuzun ne olduğunu bilmeden bu kürleri uygulamam ne kadar doğru olur korkuyorum çünkü doktordan ve psikolojimin bozulmasından

umursamıyorum derken 22günde bir enaz4.5 gün süren adetim son 6 aydır heray 3.4 gün geç oluyo ve 2gün sürüyo ve geçen ay adetten 3.4gün önce çamur gibi akıntım oldu bu bana bebek neden olmuyo derdini unutturdu.3aylık evliyken bu akıntı vardı dr ye gittim iltihap ve yara olmadığını yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını sölemişti çocuk yapmaya karar verdiğinizde eşimin tahlil yaptırmasını istemişti, eşim 3 defa sperm tahlili yaptırdı 1.si 8milyon 2.si 66milyon 3.sü 13milyon çıkmıştı kafamçokkarıştı buarada 8milyondan 66milyona ÇAKŞIR OTU denen bi çayla yükseltmiştim :) üff

sorma everestim hayatımda tansiyonumun 18 olduğunu bilmem ama o gün doktor ölçtü 18 dedi dondum kaldım şekerim hep sınırdaydı oda çıkmış 212 :1shok: 1 haftadır diyetteyim 3 beyaz yasak un,tuz, şeker sizlerde dikkat edin

geçmiş olsun canım ya ben geçmişte görmedim sanırım rahatsızlandığını çok yükselmiş tansiyonun yaa aman dikkat et kendine ve küçük durumuza opuyorumnanaktan

dünden beri nerdeyse bütün sayfaları okudum ben kendimi tek sanıyodum allahım neden ben diyodum kendi üzüntümü unuttum anladımki bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz.Ben 11aydır istiyorum ama yok ilk zamanalar çok ağlıyodum şimdi çok fazla umursamıyorum,doktora falanda gitmedim sorunumun yada sorunumuzun ne olduğunu bilmeden bu kürleri uygulamam ne kadar doğru olur korkuyorum çünkü doktordan ve psikolojimin bozulmasından

canım hoşgeldin aramıza umarım tez zamanda bebişine sende kavuşursun.Yalnız doktor ve hastaneye karşı anti neden davranıyosun ya önemli birşey varsa ya allah korusun böyle gitmemezlikle tamamen bebk umudunu kaybediyosan kafamçokkarıştı birde böyle düşünmek lazım seni iyileştirebilecek ve sorunun tam olarak ne olduğunu anladıktan sonra kürlere başla.Hem 11 ay istiyorsun 1 sene olmama olasılığın var kendiliğinden de olabilir ama doktoru aksatma derim.opuyorumnanaktan

umursamıyorum derken 22günde bir enaz4.5 gün süren adetim son 6 aydır heray 3.4 gün geç oluyo ve 2gün sürüyo ve geçen ay adetten 3.4gün önce çamur gibi akıntım oldu bu bana bebek neden olmuyo derdini unutturdu.3aylık evliyken bu akıntı vardı dr ye gittim iltihap ve yara olmadığını yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını sölemişti çocuk yapmaya karar verdiğinizde eşimin tahlil yaptırmasını istemişti, eşim 3 defa sperm tahlili yaptırdı 1.si 8milyon 2.si 66milyon 3.sü 13milyon çıkmıştı kafamçokkarıştı buarada 8milyondan 66milyona ÇAKŞIR OTU denen bi çayla yükseltmiştim :) üff

Vaybe hiç duymamıştımçakşır otu öylemi.Peki üçüncüsünde neden düşük çıktı ? Ben birkez daha hijyenik ve özel odalarda test versin ve o test hangisine yakınsa doğru odur canım.İnş.yüksek çıkarr

internetimiz bugün kesilecek. bizde yarin gidiyoruz. kendinize iyi bakin, beni unutmayin:))

hepiniz kocaman öpüldünüz sekerler.

döndügümde herkesin isminin hamile kalanlarin arasinda olmasi dilegiyle...

Canım adetin 2. ve 3. günü yoğunluk olduğundan ve adetliyken sorun olup olmadığını daha net görebildikleri için böyle.

canım bi şey daha sorucam benim muayene günü 6. güne denk geliyo yani doktor o zaman varmış şimdi yerinde yokmu..o zamanda bakabilirmi olurmu yani?:uhm:

internetimiz bugün kesilecek. bizde yarin gidiyoruz. kendinize iyi bakin, beni unutmayin:))

hepiniz kocaman öpüldünüz sekerler.

döndügümde herkesin isminin hamile kalanlarin arasinda olmasi dilegiyle...

Duvarına da yazdım canım tez zamanda aramıza gel tamammı.Hayırlı yolculuklarrr özletme kendini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz

inşallah canım sende hayırlı haberlerle gelirsin opuyorumnanaktan

ya çakşırı bende eşime kullandırmıştım ama bala katmıştım çayını değil oda aynı etkiyi görüyo sanırım..ama şu an kullanmıyo yani biz henüz eşim için gitmedik doktora ama gidicek oda yinede herşeyi yapmak lazım sonuçta bi yan etkisi yok iyice araştırmadan yedirmiyorum eşime herşeyi

kızının dişinin iyileştiğine sevindim canım diş ağrısı hiçbişeye benzemez tatil için hazırlık başladımı nereye gidiyordun canım kaydirigubbakcemile4

bu gidişle hamile kalmak mucizevi bişey olacak hamile kalıp bebeği dünyaya getirmekte bu mucizeye dahil olacak vayyy be daha neler görecez CADIARZUayyy diyet deme bana özellikle tatlı diyeti ben biraz tatlı manyağı oluyorumda kendim, kızım ve eşimde aynı bir tepsi baklava yapıyım 3 en fazla 4 gün üç kişi bitiririz cokacimcoookneyse sen kendine dikkat et sayılı zaman çabuk geçer hem fazla kiloda almazsın doğumdan sonra acısını çıkartırsıncokacimcoook

Back
X