Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy everest güldürdün beni canım allahta seni güldürsün inşallah ARNAVUTGÜZELİM cesaretin için sağol demek alışırım he üüüü eşim ilgilidir tabi deliriyo çünkü çocuk için ama bazende çok kırıyo beni bu tiple hamile kalamassın tabi diye 47kiloyum çocuk gibiymişim kadına benzemiyomuşum böle dediği için bazen istemiyorum 1 saat kaldı yaaa :sinifsinif:
Arnavutum ben iyiyim canım izine çıkıyorum bugün sonra 1 hafta yokum bende giremeyeceğim.Eşimle biraz kafa dağıtcaz tabi bu arada adet olabilirim ve tatilim hüsran olabilir napalım artık hayırlısı diyelim
slmm kızlar nasılsınız bakalım gorüşmeyeli ben yata yata büyütüyorum :kedi: :kedi:kızlar sağlık ocağını aradım sizlerede bilgi vereyim
geçen sene eylül ayından itibaren devlet bir uygulama başlatmış gebelere ve 5 yaşına kadar çocuklara bakıyorlarmış.. yalnız gebelere çok fazla birşey yapamıyoruz sadece 24-28 haftalarda 2 kez tetanoz aşısı yapılıyormuş buda hem annenin hemde bebeğin doğumda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için bunu doktorunuzla konuşabilirsiniz isterse yapılır üstelik ücretsiz dedi..
32 haftadan sonra sağlık ocağında emzirme eğitimi veriliyormuş bu sizin için iyi olur dedi
bebek doğduğunda topuktan kan alınırmış zeka testi için yalnız 7. ve 10. günlerde bu testin mutlaka ve mutlaka tekrarlanması gerekirmiş çünkü bebek doğduğun anne sütü fazla alamadan kan alınıyor ama 7. veya 10. günde alınan kanda anne sütü olacağından sonuç daha iyi çıkacaktır dedi..buda ister özel hastanede ister sağlık ocağında ücretsiz olabiliyormuş
kızlar bilgiler nasılllll sizlerinde bilmesini istedim
anladım canım kontrol olman çok güzel kaydirigubbakcemile5
Arnavutum ben iyiyim canım izine çıkıyorum bugün sonra 1 hafta yokum bende giremeyeceğim.Eşimle biraz kafa dağıtcaz tabi bu arada adet olabilirim ve tatilim hüsran olabilir napalım artık hayırlısı diyelim
ayy sevdam bende atlamışım sen tatile gidiyordun iyi tatiller sana bi tanem güle güle git güle güle geliyi dinlen olur mu :gitme:
slmm kızlar nasılsınız bakalım gorüşmeyeli ben yata yata büyütüyorum :kedi: :kedi:
ewet durucum saglık ocakları cok ılgılenıyolar bu konuyla cocuk olunca da gelıp bakıyorlarmıs saglıgı nasıl dıye ben asıyı 2 hafta once oldum gozunu korkutan olursa sakın aldırma bana cok agrı oluyo kolunu 2 gun kaldıramıyosun dedıler 3 gece uyku uyuyamadım asıya gıtmeden cok korktum ama ınan var ya hıssetmedım bıle agrım sızım hıcbırseyım olmadı o yuzden dogum ve hamılelık hıkayelerıne kulaklarını tıka yerimseniben sen kendı hamılelıgıne bak tatlım nasıl gıdıyor bu arada sekerın ve tansıyonun cıkmıs aman dıkkat canım benım ınsallah en yakın zamanda duzelır :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slmm kızlar nasılsınız bakalım gorüşmeyeli ben yata yata büyütüyorum :kedi: :kedi:
ewet durucum saglık ocakları cok ılgılenıyolar bu konuyla cocuk olunca da gelıp bakıyorlarmıs saglıgı nasıl dıye ben asıyı 2 hafta once oldum gozunu korkutan olursa sakın aldırma bana cok agrı oluyo kolunu 2 gun kaldıramıyosun dedıler 3 gece uyku uyuyamadım asıya gıtmeden cok korktum ama ınan var ya hıssetmedım bıle agrım sızım hıcbırseyım olmadı o yuzden dogum ve hamılelık hıkayelerıne kulaklarını tıka yerimseniben sen kendı hamılelıgıne bak tatlım nasıl gıdıyor bu arada sekerın ve tansıyonun cıkmıs aman dıkkat canım benım ınsallah en yakın zamanda duzelır :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canım benim bir hafta yokum çok şeyler yazmayın bak okumak zor oluyo :lepi: valla iyi dinlenicem bir senedir bu anı hayal ediyom delikafadulden delikafadulden sende küçük durumuza iyi bak olurmu :CüvCüv:
oyy everest güldürdün beni canım allahta seni güldürsün inşallah ARNAVUTGÜZELİM cesaretin için sağol demek alışırım he üüüü eşim ilgilidir tabi deliriyo çünkü çocuk için ama bazende çok kırıyo beni bu tiple hamile kalamassın tabi diye 47kiloyum çocuk gibiymişim kadına benzemiyomuşum böle dediği için bazen istemiyorum 1 saat kaldı yaaa :sinifsinif:
arnavutum güzelim avatarında yine yakıyon ortalığıı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşgeldiiiiiin topiğimiin güzel annelerindeeen biriiiopuyorumnanaktan biz iyiz çok şüküüüüür BİZE YUVARLANIP GİDİYOZ İŞTEEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2..
asıl sen nasılsıın POLEN TANEM NASILLAR,KEYİFLERİ YERİNDEMİİİ.OH BULMUŞ YATAN ANNEYİİİ TADINI ÇIKARSIN İÇERDE,KONFORLU KONFORLUU..:1hug:
ALLAHA EMANET OL CANIM.ALLAH SANADA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİB EYLESİİİİİİİİİN..:Saruboceq::asigim:[/QUOTE
canım benim çok teşekkür ederiz çok iyiyiz teyzesi 2 gün önce doktora gittik 4 boyutlu gördük hala inanamıyorum içimde olduğuna büyük allahım :Saruboceq: :Saruboceq: size de nasip etsin bu duyguyu yaşamayı herşey çok iyi gidiyo yaramaz bir şey yok çok şükür![]()
![]()
geceleri tekmeleyip beni uyandırması dışında :lepi:
![]()
sanki içimde takla atıyomuş gibi hissediyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım inan telaşlanma benim eşim de benden telaşlı sen ona uyma kişiyle alakalı o sen içinde iyi olacağın duygusuyla gidersen hiçbirşey oolmuyo sakın acıycak diye şartlama kendini oğluşum çok iyi teyzesi 4 boyutlu gördük eli ensesinde yatıyodu var ya inanamıycaksın görünce çok hızlı büyüyolar ,hadi bakalım teyzesi oğluma asker arkadaşı geliyo hihoyyytcemrecim özel yada devlette yaptırdığın tahlil veya muayeneler bilgisayarda otomatik olarak ekrana düşüyormuş çok şaşırdım güzel bir uygulama ... yalnız o kol ağrısını bende duydum eşimde tutturdu ben sağlık ocağında yaptırmam hiçbirşeyi diye ...sorma şeker tansiyon diyete soktu doktor endişe ediyor insan acaba bebk besleniyormu diye ama neyse vitaminler var a.s bu arada benimde erkek galiba ama tam sonuç haftaya belli olur ayrıntılı ultrasona gircem a.s canım sen nasılsın bebişimiz ne yapıyor tekme atıyormu :ecrin_bebek:
[B .!.:h
canım benim çok teşekkür ederiz çok iyiyiz teyzesi 2 gün önce doktora gittik 4 boyutlu gördük hala inanamıyorum içimde olduğuna büyük allahım :Saruboceq: :Saruboceq: size de nasip etsin bu duyguyu yaşamayı herşey çok iyi gidiyo yaramaz bir şey yok çok şükür![]()
![]()
geceleri tekmeleyip beni uyandırması dışında :lepi:
![]()
sanki içimde takla atıyomuş gibi hissediyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 takla haaaoy oy kıyamaaam beeen resimini mi gördüüüüüün.kuzuma beniiiiiiiim
allahım korusun onuuu..
amin canım inşallaaah inşallaaah yaa amiiiin.bekliyoruuz öyleceee:Saruboceq:
bide annesini mi uyandırıyo küçük sıpaaaaam![]()
yavrum beniiiiiiim..aman hep iyi olluun hep iyi şeyler duyim sizinle ilgiliiiii:içelim: :lepi:
canım benim sabah okuman için yazıyorum diğer arkadaşlar lolo arnavut güzeli diğerleri arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana anlattıklarımı okumuşsunuzdur şu an reglim hayıt var elimde böğürtlen kökü var incir var ben bu ay kendi şansımı denemek istiyorum bunlarla bugün adet oldum ben incir tarçın bal çörekotunu ve bal arı sütü polen karışımını kullanmayı düşünüyorum ve ovülasyon testi alacağım uygumu sizce bunların yanındada glucophage ımı şeker hapımı kullanmayı düşünüyorum dr bana kullanmam gerektiğini söyledi birde life tıme ın carvital i var bende folik asit b12 b6 vitamini var içinde bitkisel bunuda kullanmak istiyorum hepsi çok ağır mı gelir bana bi akıl verin bunları yapıp rabbime sığınacağım başka çare yok şu an allah büyüktür meyracım ağlama krizlerim geçti şimdi umut doldu içime rabbim yardım eder inşallah bugüne kadar hep kendime güvenerek yaptım herşeyi evimde a dan z ye herşeyim var dört dörtlük hep kendime güvendim çalıştım eşimle birlikte aldım şimdide öyle olmalıyım zayıf olmayacağım ağlamayacağım keni ayaklarımın üzerinde durup elimden geleni yapıp allahıma sığınacağım inşallah beni kapısından boş çevirmez isteyen herkesi inşallah
dünden beri nerdeyse bütün sayfaları okudum ben kendimi tek sanıyodum allahım neden ben diyodum kendi üzüntümü unuttum anladımki bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz.Ben 11aydır istiyorum ama yok ilk zamanalar çok ağlıyodum şimdi çok fazla umursamıyorum,doktora falanda gitmedim sorunumun yada sorunumuzun ne olduğunu bilmeden bu kürleri uygulamam ne kadar doğru olur korkuyorum çünkü doktordan ve psikolojimin bozulmasından
evet durucum ben biliyordum bir şekilde hamilelere ulaşıyorlar onlarada görünmen lazım yoksa doğurmana izin vermezler :roflol: :roflol:şaka şaka takiptesin artık... yaaaa birisi benimde internetimi kessin yarın yola çıkcam bir sürü işim var ben ne yapıyorum burda pinekliyorum arabayı sattık bu sefer otobüsle gidiyoruz eşim fazla valiz hazırlama demişti ben bu gidişle hiçç valiz hazırlayamayacağım neyse bahane hazır eşime sen öyle demiştin derim:roflol: :roflol: :roflol:biz memlekete kırıkkaleye gidiyoruz 20 gün sonra kısmetse burdayım gelip hemen temizlik yapacağım off off işim çok ben kalkıyım en iyisi
kızlar hızınıza yetişmek mümkün değil uzaktan uzaktan okuyorum sizi bu arada bişi sölicem bi ara bu evde sağlık hizmetinden bahsettiniz ya ben size numarasını vereyim belediyeye ait bişi 0212 444 02 27 hamileler için söylüyorum böyle bir şeye ihtiyacınız varsa arayabilirsiniz