Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aleyküm selam ama bişi diyimmi sana emin ol ben annemden daha çok dua ediyorum hadi hoşçakalın bir an evvel hazırlanıp otobüs saatine yetişeyim hoşçakalın salı pazarını tavsiye ederim bu arada size çok güzel şeyler oluyor uygun fiyata neyse çenem düştü yine hoşçakalın bi ara size pazardan ne fiyata neler aldığımı anlatırım şaşırırsınız :) by

kesinlikle çok güzel düşünmüşsün mercimek çorbasını bende çok güzel yaparım birde yayla çorbasını dediğin gibi bu çorbalar bir yerde yapılacaksa bana yaptırırlar püreyide tepsiye yayıp üzerine kaşar rendeleyip fırına veriyorsun ya off etli yemeğin yanında süper olur ama pilava da arpa şehriye yakışır bademli pilavı da denemeni tavsiye ederim o pirinç tadıyla badem karışınca inanılmaz bir lezzer çıkıyor ortaya neyse ben kaçayım geç olmadan taa ümraniyeden kadıköye gideceğim byy öpüyorum sizi emin olun her gece tesibih çekerek yatıyorum ve dualarımda da sizler varsınız muhakkak
yaaa yapılırmı bu bize gidiyorsun ama ağzımızı sulandıra sulandıra gidiyorsun
bizde seni öptük byopuyorumnanaktan

hatta bi makarna yapayım yesinler maksat karın doyurmak değilmi :lepi: yormayım kendimi belki bebiş yolunu kaybeder yol aldıysa tabi :1no2:
ayy ilahi varya aynı şu yemekteyizde bir adam vardı bilmem izledinmi onu konuklarına makarna ve melemen yapmıştı sen öyle yaparsın -tatlicadiarzu-

kesinlikle çok güzel düşünmüşsün mercimek çorbasını bende çok güzel yaparım birde yayla çorbasını dediğin gibi bu çorbalar bir yerde yapılacaksa bana yaptırırlar püreyide tepsiye yayıp üzerine kaşar rendeleyip fırına veriyorsun ya off etli yemeğin yanında süper olur ama pilava da arpa şehriye yakışır bademli pilavı da denemeni tavsiye ederim o pirinç tadıyla badem karışınca inanılmaz bir lezzer çıkıyor ortaya neyse ben kaçayım geç olmadan taa ümraniyeden kadıköye gideceğim byy öpüyorum sizi emin olun her gece tesibih çekerek yatıyorum ve dualarımda da sizler varsınız muhakkak

yaa ben yayla çorbasını yapamıyorum çok seviyorum ama tutturamıyorum püre için kaşarım yok ben bi markete gidip gelem üff nasılda üşeniyorum bilemessiniz mirmirmirmir

arnavutgüzeli geldiği gibi çıkıyor olmuyor ama sen burda ev sahibisin bizi yanlız bırakmaman gerek :kızgın:

evet canıım olacksıın doktooruuun çok büyüük etkisi olacak inanıyoruum buna inşallah bu arada ikizde esnafıız haa bizimde pansiyoonumuz varrr miniik sade güzel bende burdayıım işteesana bişey diyeyimmi senden çok farklı bii elektiriik aldıım ben yya sevdiim senii kızzzzzzz

inşallaaaaaaaaaaah:Saruboceq: canım beniiim..
bende seni sevdim valla baaaak:asigim: :1hug:canım benim okadar pozitifsinkiii..valla bak çok çabuk sonuç alıcaksın seeen gerçekten yeterki kürleri hiç aksatmadan kullaan olurmu lütfeeen ve bana güven seni asla yanlış yönlendirmeeem ASLAAA:1hug:..ne güzel işin çok güzeldir kesin,en azından seninyaaa ..en önemlisi o..kolay geslin size hayırlı ve bereketli müşteriler versin rabbim..

Ee arnavutcuĞum ne yapıcaz o zaman gelİŞtİrİyor ve Çatlatmıyorsa havuÇ fİlan dİyolar zaten mİdem bulanıyo İÇmemek İÇİn bahane olur banada bÖĞÜrtlen kÖkÜnÜ duymuŞmuydun sen onuda İÇmeye baŞladım bugÜn

inan hiç fikrim yok allah korusun kaş yapıcaz derken gözümüzü çıkarmayalım..ben doktoruma gittiğimde son muayemde bana dediki SEN TEK BAŞINA KLOMEN Mİ KULLANDIN DİYE BENDE UNUTTUM TABİ İNCİRİ SÖYLEMEYE MEĞERSE ÖYLE ÇOK GELİŞTİRMİŞKİİ ÇATLATAMADAN ÖLÜ YUMURTA KALMIŞ İÇİNDE E HALİYLE DOKTORUM KIZDI BÖYLE ŞEYLERE KALKIŞMAYIN İYİCE ÖĞRENİN DİYE.BOŞUNA BENDE HAVUÇ SUYU İÇTİM İÇİNEDE KOYUP KAYNATIM AMA NAFİLEEE..O YÜZDEN BİRDAHA DOKTORUMUN KONTROLÜ OLMADAN BÖYLE ŞEYLER KULLANMAM..bir ay ben sonra doğumkontrol hapı kullandım:çok üzgünüm: o yüzden mutlaka kontrolü kullan..bak böğürtlenide çok methediyolar sen bir iç bakalım etkileri neymiş öğren bizede tavsiye edersinyerimseniben

özür mözür kabul etmem ben banane küstüm ben saanaaa :dilcikar: demek sesimizi taa antalayalardan duydun öylemi deliii seniiilülülülülülü
preseddin tadı güzeldi de devamı gelmedi ama:1no2: çünkü ben daha yumurtlamadım mafoldumben bu saaaten sonrada yumurtlamam herhalde 1 hafta sonra adet oluyorum :(
meyrad gitmiş evet inşallah bir an önce yerleşip aramıza geri döner
evim yine batmış durumda temizliğide dokunamıyorum bu aralar badana yapılacak eve onun için temizlik badanadan sonrayaya kaldı
öptüm seniopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan dopiğin en güzeli,arnavutların en merhametlisi en inatçısı veeee en delisiiiiilülülülülülü

Şeniz küs kuzum beniiim keşke bütün küs olduklarım senin gibi olsalaaaaaar kurban olurum valla..
evet cadı duyduum taaa buralara geldiii anam ne çığırmaktı o öyleeeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile :jeyyar:..
anam yarınlar bizim ne üzülüyosun durmak yok yola devaaaam.bu ay olmadı öteki ay kullanırsııın ozaman tutar kuşum benim sıkma canınıı seeeen..inşallah ya dediğin gibi gelsin artık meyram yaaa ..
canım beniim güle güle kirlen şimdiden söylimde gene bak yorma kendini yavaş yavaş yap tamammı beline çok dikkattetmen gerekicek senin..
canım asıl seninsin güzeel olan nur yüzlüüm güzeeeel gözlüüm kurban olsunlar sana:asigim:canım benim bende seni kocaman öpüyoruuuuuuumŞeniz :asigim: :1hug: a.s. a.s.

hayırdır inşallah canım bende rüyamda rahmetli nenemi görüyordum evime gelmiş elini öpüyorum o da bana dua ediyor ve diyoki bana biliyormusun senin 7 senen dolunca bebeğin olacak dedi o ara uyandım artık hayırdır inşallah

amaaaan HAYIR OLSU KIIIIIIZ KEŞKE SÖYLEMESEYDİİİİİİİİİN MAŞALLAAH ÇOK GÜZEL RÜYAAN..:nazar: :nazar: :nazar:
BENCEDE NENENİN GELMESİ GÜZEL BİR HABER ALICAKSIN DEMEK:Saruboceq: :Saruboceq: BAK AZ KALMIŞ 7 YILIN DOLMASINAAAA RABBİM İNŞALLAAAH ARKADAŞIMA 7 YILIN ÜZERİNE HAYIRLI BİR EVLAT GÖNDEEEEER RABİİİİİİİİM SAĞLIKLI KENDİ KADAR GÜZEL BİR EVLAT NASİB EYLEE YARRABİİİİİİİİİİİİİİİM..AMİN AMİN AMİN :Saruboceq: :Saruboceq:

hee hani üzüm var diyen adammıydı o :roflol:

galiba o evet neyse seni tutmuyalım sen işine bak anca yetişirsin zaten 3 saatlik vaktin var bide şu konuklara ne yapsan beğendiremezsin ama sen bize bırak herşeyi sms lerimiz sana feda olsu bu haftanın 1.si sensin hadi sana bol şans :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amaaaan HAYIR OLSU KIIIIIIZ KEŞKE SÖYLEMESEYDıııııııııN MAŞALLAAH ÇOK GÜZEL RÜYAAN..:nazar: :nazar: :nazar:
BENCEDE NENENıN GELMESı GÜZEL BıR HABER ALICAKSIN DEMEK:Saruboceq: :Saruboceq: BAK AZ KALMIŞ 7 YILIN DOLMASINAAAA RABBıM ıNŞALLAAAH ARKADAŞIMA 7 YILIN ÜZERıNE HAYIRLI BıR EVLAT GÖNDEEEEER RABııııııııM SAĞLIKLI KENDı KADAR GÜZEL BıR EVLAT NASıB EYLEE YARRABıııııııııııııııM..AMıN AMıN AMıN :Saruboceq: :Saruboceq:

vallamı kız söelemsemiydim ne biliyim ozaman şöyle yapalım: kızlar ben böyle bir rüya falan görmedim tamamemn uydurmaydı kaydirigubbakcemile3
canım benim saol varol allahım seninde gönlüne göre evlatlar versin inşallah hep beraber hamile kalır hep beraberde doğururuz kaydirigubbakcemile2

vallamı kız söelemsemiydim ne biliyim ozaman şöyle yapalım: kızlar ben böyle bir rüya falan görmedim tamamemn uydurmaydı kaydirigubbakcemile3
canım benim saol varol allahım seninde gönlüne göre evlatlar versin inşallah hep beraber hamile kalır hep beraberde doğururuz kaydirigubbakcemile2

vallamı kız uydurmamıydııııııyerimseniben seni uydurukçu seniiii .
seni kandırıkçıııııııkaydirigubbakcemile3
bundan sonra suya anlat böyle güzel rüyaları bahsetme kimseye herkez ah e güzeeel dese bile nazar değermiş:nazar:..
amiiiiiiiiiin can dostum beniiiiiim aminnn:Saruboceq: seni çok seviyoruuuuuma.s.:asigim:

daha şimdiden yoruldumm arkadaşı arayımda bi pizza yaptırıp gelsinlerr bende hazır yiyim onlarla beraber :roflol::roflol:

vallamı kız uydurmamıydııııııyerimseniben seni uydurukçu seniiii .
seni kandırıkçıııııııkaydirigubbakcemile3
bundan sonra suya anlat böyle güzel rüyaları bahsetme kimseye herkez ah e güzeeel dese bile nazar değermiş:nazar:..
amiiiiiiiiiin can dostum beniiiiiim aminnn:Saruboceq: seni çok seviyoruuuuuma.s.:asigim:
başüstüne kraliçem bir daha gördüğüm güzel rüyalarımı kimseye sölemem bu son süprizzzzz

bende seni seviyorum kader arkadaşımmmmmm :asigim: :asigim:

merhaba arkadaslar sızlere bısey soylemek ıstıyorum ve sormak ıstyorum
ARNAVUT GUZELInın kuruyle epeyce arkadas hamıle kalmıs
sormak ıstedıgım bu arkadasların sorunu neydeı gebelıge ne engeldıde bu kurle hamıs kaldılar
aydınlatrsanız cok sevınırım arkadaslar
opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar sızlere bısey soylemek ıstıyorum ve sormak ıstyorum
ARNAVUT GUZELInın kuruyle epeyce arkadas hamıle kalmıs
sormak ıstedıgım bu arkadasların sorunu neydeı gebelıge ne engeldıde bu kurle hamıs kaldılar
aydınlatrsanız cok sevınırım arkadaslar
opuyorumnanaktan
merhaba canım
arnavutgüzelimizin kürüyle ne kistler eridi ne kanallar açıldı ne miyonlarla hamile kalanlar oldu arnavutgüzelimizin kürü her derde deva maşallah sende dene sende faydasını gör inşallah .

kızlar hepinize merhaba amma çok çeneniz düşmüş haa oku oku 1 saat geçti iki 1 gün girmedim

ayy benim günüme 5 gün kaldı hamile değilimdir sanmıyorum yada anlamak için bendemi parmak taktiğini ugulasam ne eğer hamile değilsem mecbur rahim filmi paşa paşa gidip kendimi kurban edicem ıyy içim bi tuhaf oldu

merhaba canım
arnavutgüzelimizin kürüyle ne kistler eridi ne kanallar açıldı ne miyonlarla hamile kalanlar oldu arnavutgüzelimizin kürü her derde deva maşallah sende dene sende faydasını gör inşallah .
şimdi farkettimde yazdığım mesaj slogan gibi olmuş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar hepinize merhaba amma çok çeneniz düşmüş haa oku oku 1 saat geçti iki 1 gün girmedim

ayy benim günüme 5 gün kaldı hamile değilimdir sanmıyorum yada anlamak için bendemi parmak taktiğini ugulasam ne eğer hamile değilsem mecbur rahim filmi paşa paşa gidip kendimi kurban edicem ıyy içim bi tuhaf oldu
hadi inşallah sıradaki hamişimiz sensin gerçi günü geçen sevdanehri arkadaşımızda var merak ettim onuda inşallah adeti gelmemiştir ve hamiledir
şu parmak olayına ne kadar katılmasamda istersen dene ve sonucunu bize yaz :delphin:

Back
X