ben evleneli 2 sene 8 ay oldu korunmadım hiç bekarlığımdan beri biliyordum pko olduğumu ve çocuğumun tedavisiz olamayabileceğini ama pek tedai oldum sayılmaz yani 3 kere ovülasyon uyarıcı ilaçla ama bunlarda çok güçlü tedaviler değil valla maddi olarak şu an müsait değiliz bi bebeğimiz olsa bakarız çok şükür ama tedaviler ssk da yok o kadar pahalı diyolar ki geçenlerde bi tüp bebek merkezine gittim aşılama 750 ilaçlarla 1500 ü bulur dedi ama bana tüp bebek önerdi aşılama olunca riski varmış çok fazla yumurtam oluşurda hipersitimilasyon sendromu yaşarmışım yani karın ve göğüslerde su toplama olurmuş ama bu tüp bebekte olmazmış çünki yumurtalar kendiğinden atılmaya bırakılmıyor hepsi toplanıyormuş valla ben nerde tüp bebek nerde 4500 dedi valla çok zor hem istemem hemen tüp bebek denemyi daha ne tedavi oldum ki para için bu dr ların yapmayacağı şey yok ben medikal firmada çalışıyordum neler var neler neyse boşver en iyisi güvnmiyorum ama bir yandanda mecburuz onlara ama onlarda birer araç sebep sadece önce allah tan herşey vaktin oldukça elini karnına koyup ya şafi diye tesbih çek ama önce niyet et sorun eşimde veya bendeyse her neyse allahım şifamızı ver bize hayırlı bir evlat nasip et diye niyet edebilirsin örneğin ya şafi unutma şifa veren anlamında