Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol durucum
Allah sevenleri sevdilklerine
anneleri bebeklerine
yolculari gidecek yerlere
sag salim ulastirsin insallah

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:[/B][/COLOR]

meyraaammm işte listemizzzzz...

esraammmmm canııımmm seni bu listede görcez üzülme olurmuuu a.s.

meyraamm bu senin türkiye'ye gelişineee
hadi kızlar halaya ben başlıyoruuummmm

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

birisi beni mi andiiiiii :))))

kaydirigubbakcemile3
kizlar ben ankaradayim
yeni hamis filan varmi?
arnavutum evlilik yildönümn kutlu olsun. ayni yastigi bir ömür paylasin
kandinize iyi bakin
biz ev tuttuk, esya bakiyoruz simdilik. ins ramazanda tasinirz.
hepinizi özledimmmm

evet eveeeet ben çınlattım kullağınııı ben andım seniiiiiiii:teytey:hoşgeldiiiiiiiiiin canım beniiiiiiiiim hoşgeldiin türkiyeyeee ayağın hayırlı uğurlu gelsiiiiiiiiin..opuyorumnanaktan..
canım yeni hamişimiz vardı ama bebişini kaybetmiş daha bize süpriz yapamadan hemde,ama hiç önemli değil en azından hamile kalabileceğini biliyoya rabbim ona sağlık versin gene kalıcak ben biliyoruum..yeterki kendini toparlasın ve güçlü olsuun..ESRAMMM82 :teselli:..
canım benim tebrik için çok sağolun bitaneeeeem:1hug: a.s. amiiiiiiiin inşallaaaaaah.sende kendine çok çok iyi bak tatlım yorma kendini fazla..
inşallah sizde hayırlı bir ev bulursunuuuz en yakın zamanda canım beniim.tekrar hoşgeldiniiiiz.a.s.

dün girip söyle bi baktiydim
hemen de nasil gördünüz yaw beni :1ninca:
sizden bisi kacmio heeee
simdilik cikiyorum
firsat buldukca yine yazarim ins.

gördünmü baaaaaah bizden bişey kaçmaaaaz.kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

arkadaşlar günaydın herkese

benim iznim bitti bugun iş başı yaptım neler yazmışsınız öle malesef okuyamadım...ofis biraz yogun

Arnavutgüzelimmmm Nice yıllara bidenem

canım sibeliim sende hoşgelmişsiiin tatlıııııııııım:1hug: SAĞOL TATLIIIM SAĞOL AMİN HEPBİRLİKTE İNŞALLAAAAH.a.s.

günaydın kızlar arnavut güzeli nice yıldönümlerini kutlamak tekrar tekrar nasip olur inşallah
ben yeni üyeyim 5 aylık evliyim bizimde birkaç gün sonra nişan yıldönümümüz

CANIM BENİM HOŞGELDİN ARAMIZA YENİ GELİİİİİN:1hug: :asigim:.AMİN TATLIM BENİM RABBİM SANADA NİCE SENELER NASİB EYLESİİİN SEVDİKLERİNLE BERABEEEEER..:1hug:SAĞOL EKSİK OLMAA TEŞEKÜREDERİİİM:asigim:..

meyraamm bu senin türkiye'ye gelişineee
hadi kızlar halaya ben başlıyoruuummmm

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt

BENDE İKİNCİİİİİİhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt LÜLÜLÜLÜLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ hoşgeldiin meyraaam ahanda kurbanı kestim anlını uzat anlına kanını kondurayıım gülüüm..sefalar getirdiiiiiiiiin:sm_cool: :sm_cool: müjdeli bebek haberinide en yakın zamanda kutlamamız böyleee güzel halaylar çekmemiz dileğileeeeee :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:

bahçem hoşgeldin a.s.

arnavutum güzelim bu kızların tatilleri bitmedi hala yaaaaaa mafoldumben :sinifsinif:

Esram canım bidenem çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.bunda da vardır bi hayır ne olur üzme kendini..

bahçem hoşgeldin a.s.

arnavutum güzelim bu kızların tatilleri bitmedi hala yaaaaaa mafoldumben :sinifsinif:

evet durum yaaa:umursamaz: nerde eski neşemiiiiiiiz,nerde herhafta hamişlerimiz:gitme:..

hoşbulduk canım nasılsın

iyiim tatlım sen nasılsıııın??neler yapıyosun kürleri içiyosun dimii??yerimseniben

Hoşgeldiiiinvereliniortak fatooooş:1hug:

arnavut güzeli sizi tebriik ederiim inşallah eşinle beraber yaşlanırsınız sağlıklı bişekilde

evet durum yaaa:umursamaz: nerde eski neşemiiiiiiiz,nerde herhafta hamişlerimiz:gitme:..

iyiim tatlım sen nasılsıııın??neler yapıyosun kürleri içiyosun dimii??yerimseniben

ben kötüyüm güzelim morel sıfır kürler derken ne demek istedin ben anlamadım çünkü ben kür falan içmiyom

:dilcikar:

arnavut güzeli nasılsıın canıım hoşbuldukbu güün nasılsıın ben soğan suyuna polenle bala çörek otuna ve elma yağına devam hepsini bi arada yapıyooruum inşallah bişey yapmaz demii

kızlar günaydın aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş biz tatildeyken yeni arkadaşlar üye olmuş
ayrı ayrı tanışamadık hepiniz aramıza hoşgeldiniz diğer tatilcilerde çabuk dönün artık topiğimiz eski günlerine kavuşsun

Back
X