peki canım iyi geceler bende rabbimi elinde olduğunu düşünüyorum ama bişiler sebep olabilir yani öylece durup beklememeliyiz farkındaysan kimi incir diyor kimi böğürtlen kimi soğan suyu ile hamile kaldım diyor rabbimin izniyle demiyorlar aslında rabbim incirle işifa verdi ona veya soğan suyuyla veya dr la ilaçla yani kiminde soğan suyu işe yarıyor kimi ise bu berbat ben böle yaptı şöle yaptı diyor herşey allahtan valla ne olursa olsun ben dr lada olsa bitkisel kürlerle olsa rabbimin izniyle derim çünki canı veren o atıyorum
tüp bebek yapıyorlar haşa aynı ne bilim bi madde yapar gibi eşya yapar gibi sperm alıyolar yumurta toplayıp cam tüpler içinde döllendiriyorlar ve rahme transfer ediyolar bi bakıyorsun tutmamış neden çünki zamanı değildi rabbim istemedi o kadar incelikleri varki es selam diye ya şafi diye es samed es semi ya habir diye tesbih çek esmaül hüsnayı araştır anlamlarına bak rabbim nelere kadir görürsün ki biliyorsundur aslında ben çok söylüyorum bunu burda ibadetin gizlisi makbuldür ama ben hep insanlarda bilsin onlarda dua etsin onlarda rabbimin hazinesi ve mucizesinden faydalansınlar istiyorum