Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asel canım benim çok haklısın her sölediğinde sadece parası güzel cuma günü bir iş görüşmem daha var ona göre karar verceğim inşallah birinden birisi olur hayırlı ise tabi bu arada metrobüs annemlerin orda yani kadıköyde salı pazarı metrobüs annemlere çok yakın yani benim bekarlığımda yaşadığım yere canım ben ümraniyede oturuyorum burası yürüyerek yarım saat en fazla sürüyor ama ürkütücü yolar adamın biri giderken daha doğrusu moruğun biri sokağa sapıyordu vazgeçti benim gittiğim yoldan gitti bana adliyeyi sordu ben bu sokak bitince sol dönün dedim gerçi diğer sokaktan girseydiniz tam karşısına çıkardınız dedim olsun burdan da çıkılıyorsa olur dedi bişi demedim afedersin mal gibi orada yeni yapılan binalara baktı bana kalkmış diyoki ne çok bina yapılıyor filan muhabbet edecek ya cevap vermedim nerelisin filan sormaya başladı bende hayırdır niye sordunuz ki dedim sinirlendim hemşeri çıkarız diyo salak allahtan sokağın sonuna gelmiştik adliye bu tarafta daha fazla yanlış yoldan gitmeyin isterseniz dedim korkuyorum biraz yani anlayacağın kızlar beni aranızda kabul edin hep ben unutulmazı izliyorum şimdi reklam vardı başladı

kafamçokkarıştı
off gece banada uyku yok sanırım kıslar çünki geç kalktım yine biliyormusunuz az önce bir iş görüşmesinden geldim olumlu baktı kadın yani ben bazı şeyleri olumsuz gördüm ve söyledim oda bana siz karar verin arayın beni olur veya olmaz diye dedi cuma günü bi görüşmeye daha gideceğim bakalım ondan sonra karar veririm buranın yrüme mesafesi çoook vesait yok yakın yer ama nasıl söyleyeyim yarım saatte gidilir o da sorun değil hadi yürüyüş olur banada diyelim ama oralar çok tehlikeli aşırı derecede inşaat yapımı var her yerde yüksek binalar çok ama çok ve inşaatçılar çalışanlar çok bugün elbise giyip gittim biraz dekolte çok laf atan bakan oldu çok pişman ve rahatsız oldum hatta görüşmeye gittiğim işyerinde türbanlı bayanla görüştüm onada söledim aslında biraz da benim hatam dedim böle giyinmemeliydim oda dediiki he onuda söyleyeyeim çok fazla dekolte istemiyorum diyor neymiş erkeklerin çalıştığı yermiş filan o türbanlı olduğu için yanlış anlamamalıymışım valla yanlış anlamadım ama istemiyorum tarzında konuşmalar hoşuma gitmiyor bana daha nazik hanfendiciğim bakın burada erkekler çalışıyor sizde rahatsız olursunuz giyimimize daha dikkat edersek daha iyi olur gibi ifade edebilirdi değilmi ama bakalım parası güzel bi tek parası güzel zaten işin ben biraz yoğun tempolu bir iş istiyorum açıkçası ya ne bilim burda pek o da yok yani canım skılabilir birde yol meselesi tabi birde ön muhasebe işi yapıyorum ya ben muhasebe programında değilde excell de tutuyorlarmış ön muhasebeyi bunuda sevmedim parça parça bölünüyor herşey neyse bakalım dua edin kıslar ben ediyorum ama sizde bana edin hayırlısı olsun bu arada kedersiz arkadaşım bels kötü bir şey demek istemedi emin ol boşverelim bu konuyu kimseye kültürsüz demek istemediğine eminim ama bazı insanlar kendilerine bakmadan kendi yaşamına çevresine etrafına bakmadan başkalarını beğenmezler sanırım onu demek istedi boşverelim olurmu memlekete göre değil ama her yerde kültürsüz ve cahil insanlar olabiliyor tam tersi hiç beklemediğin yerden çok iyi akıllı dürüst insanlar çıkabiliyor bu memelket olayı bu konuyu aşar hiç açılmadan kapansın olur mu

Kuzunaz naber şekerim görüşmeyeli. Umarım iş konusunda doğru ve hayırlı kararı verirsin.Çok iyi ölçüp tartmak lazım. Ben de adetimden sonraki 9. günüm ama yumurtluyorum galiba yumurtalarım sızlıyor beyaz akıntı var sizce bu kadar erken yumurtlama olabilir mi? kendimi tavuk gibi hissettim şimdi

esmyrna canımcım sağol güzel dileklerin için olabilir yumurtluyor olabilirsin ama siklusların nasıl ne kadar uzunlukta kısa ise adet döngülerin byük ihtimalle olabilir ben adaçayı yağı kullanıyorum ya bende ağrı hissediyorum kasıklarımda benim 8. günüm sayılır yani 12 sinde olduğumu düşünürsek 8. gün oluyor ama ben yumurtlamaya bağlamıyorum belki gelişmeye başlıyordur ama hemen çatlamayabilir benim ovülasyon testim büyük ihtimalle gelir yarın bakalım ama ne zaman başlayacağım test etmeye bilmiyorum bu ayki adet siklusum 60 günü buldu yani 2 ay o da ilaç kullanarak oldum ama polenbalarısütü böğürtlen kökün tarçın çörekotuna devam hee hayıt ilacınada devam birde yumurtlamaya yardımcı glucophagımı da kullanıyorum inşallah sonuç verir geçde olsa sağla bi şekilde yumurtlarım inşallah hem bebek hem iş birarada gelir o zaman dualarım kabul olmuş olur allahım ne olur yardım et bize

senin siklusun 27 gündü dimi canım olabilir yumurtlaman başlayabilir eşinle konuş gerekirse takviye alsın bi kaç gün üstüste deneyin biizmki öle yapıyo ah ah ren geyiği boynuzunun içinde ki bir maddeden yapılan bi ilaç içiyor kızıyorum ama gizli içtiğine eminim performansı acayip oluyor o zaman bi ara bunu da konuuruz bizimki biraz problemli de bu konuda diziye reklam girmişti şimdi başlamak üzere canım sen eşinle konuş kendini hazırlasın ve sıkı çalışın bak hamiş haberini bekliyorum senden adet dönemlerimiz aynı belki aynı anda kalırız he allahım süper olurdu heyecaanlandım vallahi ama ebnim yumurtlamamın olması zor olsada geç olabilir neyse dizi başladı

teşekkür ederim canım
bu arada arnavut güzelim evllik yıldönünümünde kutlu olsun

Teşekürederiiim canım sağooooool:1hug:.
sende dikkattet kendine bak,verdiği ilaç aslında antibiyotik sende mikrop eşine bulaşmasın diye kurutucu vermiş ikinize..

slm kızlar nasılsınız kac gundur gıremıyorum bı gelısme varmı kımsede

esmyrna canımcım sağol güzel dileklerin için olabilir yumurtluyor olabilirsin ama siklusların nasıl ne kadar uzunlukta kısa ise adet döngülerin byük ihtimalle olabilir ben adaçayı yağı kullanıyorum ya bende ağrı hissediyorum kasıklarımda benim 8. günüm sayılır yani 12 sinde olduğumu düşünürsek 8. gün oluyor ama ben yumurtlamaya bağlamıyorum belki gelişmeye başlıyordur ama hemen çatlamayabilir benim ovülasyon testim büyük ihtimalle gelir yarın bakalım ama ne zaman başlayacağım test etmeye bilmiyorum bu ayki adet siklusum 60 günü buldu yani 2 ay o da ilaç kullanarak oldum ama polenbalarısütü böğürtlen kökün tarçın çörekotuna devam hee hayıt ilacınada devam birde yumurtlamaya yardımcı glucophagımı da kullanıyorum inşallah sonuç verir geçde olsa sağla bi şekilde yumurtlarım inşallah hem bebek hem iş birarada gelir o zaman dualarım kabul olmuş olur allahım ne olur yardım et bize

kuzunazcım benim yumurtlama testim geldi. diyor ki en kısa süren adet gününüzden 16 çıkartıp o günden itibaren yapın. Örneğin en kısa adet döngün 26 sı mı oldu 10. günden itibaren yapın deniliyor.aa dediğin gibi gelişiyor da olabilir kendileri di mi. ama beyaz akıntı da geliyor anam bizim hemen başlamamız lasım aslında ama her gece 8 de yapayım diyorum testi nolur nolmaz yarın başlıcam ben :Saruboceq:inşallah bu ay hepimiz beklediğimiz sevinçli haberi alırız

DENIZCEK CNM bak kur bu dene ısallah rabbım sana nasıp eder 1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMıŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMıLE KALMIŞ TABı BU KÜRDEN 3 KıŞı SIRAYLA HAMıLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GıTTıM VE ALDIM FıYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DıĞERLERıNDEN DAHA ÇOK ıNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ...KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SıZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPıMıZ ıÇıN..

Arkadaşlar lütfen AİLEVİ PROBLERİMİNİZDEN BAHSETMESENİZ çok seviniriim ..onun için ayrı bir bölüm bile var.burda hepimizin derdi başınddan aşkın ama gerçekten ortak olan konularımızdan bahsedersek çok iyi olur hepimizin açısından.böylece hem konu dağılmaz hemde KIRICI OLMAYIZ.
ÖZELİKLE İNSAN AYIRIMI YAPMAZSAK VE BİRBİRİMİZİ KIRMAZSAK DAHA MEMNUN OLURUM.lütfen bu topik çok saygılı en baştan beri ve hiç bir zaman uyarı alınmamış,yazdıklarımız silinmemiştir.kavgaya sebebiyet YAZILAR YAZMAYIN LÜTFEN..
yazdıklarınızı iyice düşününki kimseyi kırmadan devam etirelim..lütfen hepimizin amacı ANNE OLMAK SONUÇTA ,kayınvalelerimizi bile kötülerken unutmayalımki bizde bir gün KAYINVALDE OLUCAZ..
eminim bu yazımı dikkatte alırsınız,çünkü burdaki herkez çok anlayışlı çok şükür.beni kırmayacağınızı biliyorum..
UNUTMAYALIM HEPİMİZ İNSANIZ,HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUZ ..
ARNAVUTUM YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN UMARIM ANLIYAN ANLAR alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ARNAVUTUM YÜREĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN UMARIM ANLIYAN ANLAR alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ıkınızede katılıyorum bızlerde bırgun kayınvalıde oluz ne ekersek onu bıcerız unutmayalım kızlarrr

Arkadaşlar lütfen AİLEVİ PROBLERİMİNİZDEN BAHSETMESENİZ çok seviniriim ..onun için ayrı bir bölüm bile var.burda hepimizin derdi başınddan aşkın ama gerçekten ortak olan konularımızdan bahsedersek çok iyi olur hepimizin açısından.böylece hem konu dağılmaz hemde KIRICI OLMAYIZ.
ÖZELİKLE İNSAN AYIRIMI YAPMAZSAK VE BİRBİRİMİZİ KIRMAZSAK DAHA MEMNUN OLURUM.lütfen bu topik çok saygılı en baştan beri ve hiç bir zaman uyarı alınmamış,yazdıklarımız silinmemiştir.kavgaya sebebiyet YAZILAR YAZMAYIN LÜTFEN..
yazdıklarınızı iyice düşününki kimseyi kırmadan devam etirelim..lütfen hepimizin amacı ANNE OLMAK SONUÇTA ,kayınvalelerimizi bile kötülerken unutmayalımki bizde bir gün KAYINVALDE OLUCAZ..
eminim bu yazımı dikkatte alırsınız,çünkü burdaki herkez çok anlayışlı çok şükür.beni kırmayacağınızı biliyorum..
UNUTMAYALIM HEPİMİZ İNSANIZ,HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUZ ..

arnavut güzeli yazını yeni gördüm biz sadece arkadaşımla biraz dertlerimiz açıldı evet konu dışına çıktık bunun için özür dilerim herkesten biz sadece yaşadıklarımızdan bahsettik ve bunu en iyi bizler biliriz ama lütfen kimse üzerine alınmasın onun dışında birgün kayınvalide olabileceğimiz söz konusu tabiiki ama inan yine söylüyorum bu kayınvalidelik değil bizim yaşadıklarımız insanlık dışı şeyler bunu kendi adıma konuşursam en iyi bilenlerden biriyim kayınvalidelerin hepsi için kötü demiyorum bende kayınvalide olursam kurallarımı koyarım ama kimsenin hakkını bugün yemediğim gibi o zamanda yemem konu bundan ibaret uzamasını bende istemiyorum kırıcı olduysam ben kendi adıma tekrar herkesten özür diliyorum ama kimsenin üzerine alınacağı bir şey söylemedim konu uyarı almamaış silinmemiş olabilir biz arkadaşımla sadece biraz dertleştik sonuç itibari ile konu yine bebek konusuydu aileler hiç destek olmadığı hatta köstek olduğu halde bizden bebek bekliyorlar ve anlayışsızlar konu bu aslında neyse tekrar kendi adıma özür dilerim benim yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaşlar varsa özür dilerim tekrar

kızlar herkeze iyi akşamlar börekler kekler yapıldımı çaylar hazırmı bende çekirdeğimi aldım geldim

ıkınızede katılıyorum bızlerde bırgun kayınvalıde oluz ne ekersek onu bıcerız unutmayalım kızlarrr

yani arkadaş diyarbakırlı dedi kedersiz neden bu kadar alındı anlamıyorum evet memlekete göre yorum yapmaya katılmıyorum asla benim için herkes eşittir sadece iyi insanlar kötü insanlar diye ayırırım ve kötü insanlar cahil insanlardır asla onları kendi seviyemde görmem bu kötü insan maddi manevi en üst mevkidede olsalar kötü insan cahildir neden cahildir dünyanın hayatın kısa olduğunu anlamadan paraya taparlar onun için herkesin hakkını yerler kırarlar kıskançlık yaparlar arkadan konuşur kuyu kazarlar bu insanlar kötüdür eşittir cahildir benim için ve ben bunu asla memlekete bağlamıyorum kişilikle alakalı ben kendimi kayınvalide yerine çok koydum evlat istiyoruz bizlerde dimi onun için burdayız değilmi bunun çabasındayız olduğunıu düşün emeklerinizi bir düşünün büyüt ve alsın bir tane eş ayrılsın gitsin ve tanımasın sizi bunu hangi anne kabul eder bu ayrı mesele bizim anlattıklarımız ayrı üstelik nişanlıyken ben kayınvalidemle oturmayı istedim yaşlı başlı kadınla ne problem yaşayabilirimki dedim ama bilmediğiniz şeyler yaşadım anlatsam tabi yeri değil burası ama bilsydiniz siz yuhalardınız evet birde ondan dinleyelim ne der diye düşünebilirsiniz ki zaten dinleseniz o bi zavallı gibi gösterir kendini ama neyse dediğim gib uzun hikaye yaşadığımı ben biliyorum kayınvalideler kötü demiyorum sadece benim ki anlayışsız cahil ve söylediğin kelimenin vurgusunu ve tınlamasını değiştirir bana bunu dedi der neler yaşamadım ki lütfen bizi suçlar gibi konuşmayın yani sizin bildiğiniz bu konuyu yani bizde birgün kayınvalide olacağız olayını ben kendimle çok konuştum hala daha konuşuyorum ki her zaman her konuda empati yapabilen biriyimdir çünki inançlıyım hayatın kısalığına inanıyorum artı insanların psikolojisini anlamaya çalışıyorum her zaman ama kötüler ne yaparsan yap gafletten uyanamıyorlar yine uzadı istemiyorum ama uzadı o yüzden bu konuyu kapatalım tekrar bende neyin ne olduğunu biliyorum olur mu arkadaşlar gereken özürü diledim burası bu konuya ait bir topik değildi biz konunun dşına çıktık ve ben gerekli özürü diledim üzerine gitmeye gerek yok

yani arkadaş diyarbakırlı dedi kedersiz neden bu kadar alındı anlamıyorum evet memlekete göre yorum yapmaya katılmıyorum asla benim için herkes eşittir sadece iyi insanlar kötü insanlar diye ayırırım ve kötü insanlar cahil insanlardır asla onları kendi seviyemde görmem bu kötü insan maddi manevi en üst mevkidede olsalar kötü insan cahildir neden cahildir dünyanın hayatın kısa olduğunu anlamadan paraya taparlar onun için herkesin hakkını yerler kırarlar kıskançlık yaparlar arkadan konuşur kuyu kazarlar bu insanlar kötüdür eşittir cahildir benim için ve ben bunu asla memlekete bağlamıyorum kişilikle alakalı ben kendimi kayınvalide yerine çok koydum evlat istiyoruz bizlerde dimi onun için burdayız değilmi bunun çabasındayız olduğunıu düşün emeklerinizi bir düşünün büyüt ve alsın bir tane eş ayrılsın gitsin ve tanımasın sizi bunu hangi anne kabul eder bu ayrı mesele bizim anlattıklarımız ayrı üstelik nişanlıyken ben kayınvalidemle oturmayı istedim yaşlı başlı kadınla ne problem yaşayabilirimki dedim ama bilmediğiniz şeyler yaşadım anlatsam tabi yeri değil burası ama bilsydiniz siz yuhalardınız evet birde ondan dinleyelim ne der diye düşünebilirsiniz ki zaten dinleseniz o bi zavallı gibi gösterir kendini ama neyse dediğim gib uzun hikaye yaşadığımı ben biliyorum kayınvalideler kötü demiyorum sadece benim ki anlayışsız cahil ve söylediğin kelimenin vurgusunu ve tınlamasını değiştirir bana bunu dedi der neler yaşamadım ki lütfen bizi suçlar gibi konuşmayın yani sizin bildiğiniz bu konuyu yani bizde birgün kayınvalide olacağız olayını ben kendimle çok konuştum hala daha konuşuyorum ki her zaman her konuda empati yapabilen biriyimdir çünki inançlıyım hayatın kısalığına inanıyorum artı insanların psikolojisini anlamaya çalışıyorum her zaman ama kötüler ne yaparsan yap gafletten uyanamıyorlar yine uzadı istemiyorum ama uzadı o yüzden bu konuyu kapatalım tekrar bende neyin ne olduğunu biliyorum olur mu arkadaşlar gereken özürü diledim burası bu konuya ait bir topik değildi biz konunun dşına çıktık ve ben gerekli özürü diledim üzerine gitmeye gerek yok
seker konu bılmıyorum sadece yukardakı yazıyı okudum bende ondan oyle yazdım senı kırdıysam ozur dılerım opuyorumnanaktan

DENIZCEK CNM bak kur bu dene ısallah rabbım sana nasıp eder 1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ...KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..
casper canım çok saol ilgilendin için.a.s...ben o yazıyı sayfadaki yazılar kopmuşta onun için yazmıştım:)))))) canlarım bende vajinusmusu 2 yıl sonra atlattım ve şimdi bebek telaşı başladı..pkolarım var malesef adet düzensiz vs..ama bu arada neler yapabilirim araştırma içindeyim bebek için belki allahım banada ksımet eder TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH.:Saruboceq:.2 ay çörek otu bal karışımı 15 günde hayıt çayı kullandım ama bana hiç iyi gelmedi.:sinifsinif:..süte oturanları falan okudum onuda yapmayı düşünüyorum bakalım ama bu elma yağıda dikkatimi çekti ama hem süt hem elma yağı yapmim dimi :1no2:

kızlar hadi ama sirkelenin bakim

sloganımız neydi no stres
yes bebek

hadi sıkıntılı şeyleri bir kenara bırakında doğacak bebişlerimizden kürlerimizden bahsedelim hadi

benim son 3 günüm kızlar ama ben yumurtladığımı hissetmedim bakalım geriye sayım başladı

Back
X